Τα spoiler βλέπουν αποχώρηση Ασημακόπουλου στο Survivor αλλά το Twitter μιλάει μόνο για τον James

Γεωργία Βλαχοπούλου
Τα spoiler βλέπουν αποχώρηση Ασημακόπουλου στο Survivor αλλά το Twitter μιλάει μόνο για τον James

Στο Survivor ο Σάκης Κατσούλης θυμήθηκε την «φιλία» του Νίκου Μπάρτζη με τους Ami Yiami και James Καφετζή αλλά στα throwback πλάνα κάποιος δεν προβλήθηκε.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star είδαμε για ακόμα μια φορά, πριν τον αγώνα ασυλίας να σχολιάζεται το γεγονός πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος ένιωσε «πληγωμένος» από την ψήφο της φίλης του Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Παρ' όλα αυτά και το κλίμα που είχε δημιουργηθεί οι Κόκκινοι κατάφεραν να κερδίσουν την τρίτη ασυλία στέλνοντας τους Μπλε στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν προς αποχώρηση ακόμα έναν συμπαίκτη τους.

Μήπως τελικά η στρατηγική είναι του Κωνσταντίνου Βασάλου και όχι της Μαριαλένας στο Survivor;

Τι λένε τα spoilers για την αποχώρηση στο Survivor

Τρίτος υποψήφιος βγήκε ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος μάλιστα θεώρησε πως πίσω από την υποψηφιότητά του κρύβεται κάποιος «δόλος» χωρίς να δέχεται πως οι λόγοι που ψηφίστηκε ήταν αγωνιστικοί μιας και έχουν μείνει πολύ λίγοι παίκτες.

Παρ' όλα αυτα εκείνος με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο είναι οι τρεις παίκτες που διεκδικούν την ψήφο του κοινού, κινδυνεύοντας να αποχωρήσουν από το παιχνίδι.

Σύμφωνα με τα spoilers, ωστόσο, τα οποία ξεκίνησαν να κυκλοφορούν από νωρίς αφού στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε την αποχώρηση, αυτός που λέει «αντίο» στο ριάλιτι επιβίωσης είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Screenshot-(203).png

Η «φιλία» στο Survivor

Τι κι αν τα spoilers βέβαια αποκάλυψαν ποιος αποχωρεί, για πρώτη φορά στα χρονικά των συζητήσεων στο Twitter για το Survivor All Star, δεν σχολιάστηκε καθόλου αυτό το γεγονός μιας και κάτι άλλο τράβηξε την προσοχή του κοινού.

Με αφορμή τη συζήτηση Βασάλου - Μαριαλένας στην αρχή του αγωνίσματος για την ασυλία, ο Νίκος Μπάρτζης ανέφερε πως καταλαβαίνει την θέση του παίκτη των Κόκκινων ενώ είπε χαρακτηριστικά αφήνοντας αρκετές αιχμές για την Μαριαλένα:

«Για μένα προσωπικά η φιλία είναι κάτι ξεχωριστό και όπως είπα και στην χθεσινή ψηφοφορία που δεν ψήφισα τον Ασημακόπουλο, όταν κάποιος μου έχει σταθεί δεν θα τον πουλήσω με την πρώτη ευκαιρία, γιατί μου έχει σταθεί στα δύσκολα».

Υπενθυμίζουμε πως ο Νίκος Μπάρτζης με την Μαριαλένα, τον James Καφετζή και την Αmi Yiami (Άννα Μαρία Βέλλη) έκαναν αρκετή παρέα στο Survivor του 2021, μέχρι που βέβαια μπήκε στο παιχνίδι ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποφάσισε να τον ακολουθήσει και να έρθει αρκετές φορές σε κόντρα με τους τρεις πρώην φίλους της.

Επομένως, εύλογα ο Νίκος Μπάρτζης θέλησε να ρίξει τα πυρά του στην πρώην και νυν συμπαίκτριά του.

Ο Σάκης Κατσούλης ανταπέδωσε τα πυρά του Μπάρτζη

Αυτήν την κουβέντα του Νίκου Μπάρτζη «κράτησε» ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος όταν γύρισε με την ομάδα του, πίσω στην καλύβα, νικητές πια του τρίτου αγώνα ασυλίας, ξεκίνησε να σχολιάζει θέλοντας να υποστηρίξει και την σχέση του.

Ο παίκτης των Κόκκινων αναφέρθηκε στα όσα είπε ο Νίκος Μπάρτζης περί φιλίας αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι ο πλέον ακατάλληλος να μιλάει γι' αυτόν τον όρο. Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης Κατσούλης είπε:

«Μιλάει για φιλία ο Νίκος, ο οποίος στο δικό μας Survivor ήταν κολλητός με δύο άτομα τα οποία μετά από ένα μήνα με το που τελείωσε το Survivor, «σκοτωθήκανε», δεν μιλάνε καν, δεν λένε ούτε «γεια»...και τελικά η φιλία ήταν μόνο για το παιχνίδι, για να μην ψηφίζονται και να πάνε όσο πιο μακριά γίνει στο παιχνίδι.

Το ίδιο πήγε να γίνει με τον Στάθη που γνωρίζονταν 10 μέρες και για ένα μήνα έλεγε ο «κολλητός» μου, ο «αδερφός» μου και το ίδιο γίνεται με τον Ασημακόπουλο τώρα. Κι ανάθεμα να δω, ψεύτης να βγω, όταν βγουν από το παιχνίδι αν θα μιλάνε».

Το Twitter απόρησε για το πλάνο που προβλήθηκε κι εξυμνεί τον James

Δεν ήταν οι βολές από όλους και προς όλες τις κατευθύνσεις που τράβηξαν την προσοχή του κοινού που προαναφέραμε, αλλά το πλάνο που προβλήθηκε όσο σχολίαζε ο Σάκης Κατσούλης τη φιλία του Νίκου Μπάρτζη με τον James και την Ami Yiami.

Πιο αναλυτικά, ο μεν Κατσούλης δεν ανέφερε ποτέ τα ονόματα των δύο «φίλων» του Μπάρτζη ενώ στο πλάνο που προβλήθηκε είδαμε μόνο την Ami Yiami σε στιγμιότυπο με τον παίκτη των Μπλε από το Survivor 2021.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του κοινού, το οποίο αφενώς σχολίασε ότι αν είχε παραμείνει ο James στο παιχνίδι και δεν είχε αποχωρήσει οικειοθελώς θα ήταν αυτός ο μεγάλος νικητής και όχι ο Σάκης Κατσούλης αφετέρου αναρωτήθηκαν γιατί να μην παιχτούν πλάνα όλης της τριάδας που έκανε τότε παρέα, συμπεριλαμβανομένου δηλαδή και του James Kαφετζή.

Το παρασκήνιο της παραγωγής με τον James και η φιλία που χάλασε

Αν και η «τριάδα φωτιά» του Survivor 2021 συνέχισε να κάνει παρέα και εκτός παιχνιδιού με τους τρεις του να βγαίνουν βόλτες τα βράδια αλλά και να πηγαίνουν μαζί διακοπές στα νησιά, ένα γεγονός σε συνδυασμό με την απόσταση έφερε την ολική ρίξη μεταξύ τους.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας Κατά των Γυναικών, η Άννα Μαρία Βέλλη αποκάλυψε με Instagram post ότι έχει βρεθεί σε κακοποιητική σχέση.

Την επόμενη μέρα του post, όμως η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου συνάντησε τον James, ο οποίος μίλησε για το συμβάν και το τι του είχε εκμυστηρευτεί η ίδια η Άννα Μαρία Βέλλη στο παιχνίδι, αποκαλύπτοντας ότι το πρόσωπο στο οποίο αναφερόταν ήταν του «χώρου». Φυσικά, ακολούθησε για την ίδια ένας Γολγοθάς με δημοσιεύματα, τα οποία έψαχναν να βρουν για ποιον επώνυμο μιλούσε.

Ο Νίκος Μπάρτζης σε συνέντευξη του είχε αναφέρει πως αυτό που έκανε ο James Καφετζής τον ενόχλησε, αφού όπως ανέφερε: «Όταν γίνεται κάτι σημαντικό, όπως το post της Άννας Μαρίας Βέλλη, και μας στέλνει η κοπέλα μήνυμα σε μία ομαδική συνομιλία και μας λέει κάτι πολύ φυσιολογικό, ότι δεν θέλει να πάρουμε θέση σε αυτό το πράγμα... Την επόμενη ημέρα της ανάρτησης έβαλε ένα πολύ ωραίο μήνυμα που έλεγε: "σας παρακαλώ, όταν νιώσω έτοιμη να πω τα παρακάτω, θα βγω να μιλήσω". Αρχικά να πω ότι δεν μπορεί κανείς να μπει στην ψυχολογία της. Ενώ μας ζήτησε, λοιπόν, να μη βγούμε να μιλήσουμε, μετά από δύο μέρες βλέπουμε στη Χρηστίδου τη συνέντευξη του James».

Ύστερα απ' όλα αυτά και λόγω της απόστασης, όπως υποστήριξε ο Νίκος Μπάρτζης, αφού ο ίδιος είναι στην Κόρινθο ενώ ο James Καφετζής στη Ρόδο και η Άννα Μαρία Βέλλη στην Αθήνα, η φιλία τους δεν συνεχίστηκε.

Όσον αφορά δε τις σχέσει του James Kαφετζή με την Acun Media, θα λέγαμε ότι είναι κάκιστες. Αρχικά, ο πρώην παίκτης του Survivor αποχώρησε οικειοθελώς όταν ο ίδιος ο Acun τους ενημέρωσε λίγο διάστημα πριν τελειώσει το παιχνίδι ότι το πρόγραμμα παίρνει παράταση. Ο ίδιος σε συνέντευξή του είχε δηλώσει:

«Οι σχέσεις μας ήρθαν σε ρήξη, όταν αποχώρησα. Μας κάλεσε ο Ατζούν στο σπίτι του ένα απόγευμα και μας είπε ότι θα κάτσουμε ακόμα 40 μέρες και θα πάρει ο καθένας από ένα μπόνους και ένα κομμάτι cheesecake. Εγώ εκείνο το βράδυ έπαθα σοκ, ήμουν από την αρχή, μετρούσα μέρες. Ήταν σαν να τελειώνω τον μαραθώνιο, να βλέπω το τέλος και ξαφνικά να μου λένε να τρέξω άλλα δέκα χιλιόμετρα, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω».

Παράλληλα, το γεγονός ότι επέλεξε να συμμετάσχει στο πρώτο J2US που έγινε στον Alpha από τον Νίκο Κοκλώνη, αμέσως με το που τελείωσε το Survivor, χωρίς να ενημερώσει την τούρκικη παραγωγή τον έκανε να λάβει στα χέρια του ένα εξώδικο 100.000 ευρώ. Ο λόγος ήταν ότι το συμβόλαιο που είχε υπογράψει έλεγε πως για τα τρία επόμενα χρόνια θα έπρεπε να ενημερώνει την παραγωγή για κάθε του κίνηση. Παρ' όλα αυτά ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του show του Νίκου Κοκλώνη ήταν αυτός που τον έκανε να πει το «ναι».