Η Σοφία Μητσοτάκη έγινε 26 ετών και δέχθηκε το ωραιότερο μήνυμα από τη μαμά της Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Η Σοφία Μητσοτάκη έγινε 26 ετών και δέχθηκε το ωραιότερο μήνυμα από τη μαμά της Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη ευχήθηκε δημόσια στην Σοφία Μητσοτάκη με ένα post που ξεχειλίζει αγάπη.

Εορταστικό είναι σήμερα το κλίμα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η πρωτότοκη κόρη του πρώην πρωθυπουργού και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, Σοφία έχει γενέθλια και κλείνει το 26ο έτος ζωής.

Η Σοφία Μητσοτάκη έχει σπουδάσει Δημόσια Υγεία στο πανεπιστήμιο John Hopkins και εργάζεται στον χώρο των τραπεζών. Τα τελευταία χρόνια μένει στο Λονδίνο όπου και εργάζεται. Αυτή την περίοδο κατέχει υψηλόβαθμο πόστο στα κεντρικά γνωστής εταιρίας στη Βρετανική πρωτεύουσα, ως επικεφαλής υπεύθυνη για τις σχέσεις του ομίλου με τους μετόχους του και το επενδυτικό κοινό.

Μαζί με τα αδέρφια της (Δάφνη και Κωνσταντίνο) αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αδυναμίες των γονιών της, οι οποίοι συχνά δημοσιεύουν φωτογραφίες μαζί τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το τρυφερό post της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη για τα γενέθλια της κόρης της

Πριν λίγες ώρες η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ δημοσίευσε μια φωτογραφία για να ευχηθεί δημόσια «Χρόνια πολλα» στην κόρη της, τονίζοντας πόσο περήφανη είναι για εκείνη.

https://www.instagram.com/p/CtMra12LsOL

«Χρόνια Πολλά Σοφία μας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την ημέρα. Η πρώτη φορά που έγινα μαμά. Είμαι πολύ περήφανη για εσένα, για την καλοσύνη σου και για ότι έχεις καταφέρει. Πάντα δίπλα σου. Σ’αγαπώ πολύ», έγραψε η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Η τρυφερή ανάρτηση του Κυριάκου και της Μαρέβα Μητσοτάκη για την αποφοίτηση της κόρης τους

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες οικογενειακές φωτογραφίες τους.

Πριν λίγες ώρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή, «Πάμε Δανάη» σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Δανάη Μπάρκα.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ άλλων, μίλησε για την σχέση με τα παιδιά του, για την σύζυγό του και απάντησε και στο ενδεχόμενο οι σύντροφοι των παιδιών του να ψήφιζαν άλλο πολιτικό κόμμα.

«Και εγώ και η Μαρέβα έχουμε μια εξαιρετική σχέση με τα παιδιά μας. Τα παιδιά μου έχουν μια πολύ ανοιχτή σχέση μαζί μου και είμαι υπερήφανος για αυτά», είπε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην ερώτηση της Δανάης Μπάρκα για το τι θα έκανε αν τα παιδιά του είχαν σχέση με κάποιον που στηρίζει άλλο κόμμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκη απάντησε: «Θα αντιδρούσα με πολύ χιούμορ, θα προσπαθούσα να τους πάρω με την μεριά μου αλλά δεν νομίζω ότι έχω αφήσει ποτέ την πολιτική να επηρεάσει τις προσωπικές σχέσεις των παιδιών μου. Αφήνω πάντα τα παιδιά να μας συστήσουν τους συντρόφους τους».

Όσον αφορά την κριτική που δέχεται από τα παιδιά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε: «Δέχομαι κριτική από τα παιδιά μου. Πλέον αντιδρώ καλύτερα από ότι αντιδρούσα στο παρελθόν. Πρέπει να δεχόμαστε την κριτική, αρκεί να είναι τεκμηριωμένη. Και η σύζυγός μου και τα παιδιά μου είναι πολύ αυστηροί κριτές».

Το γλυκό post του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα 25α γενέθλια της κόρης του

Πέρσι ανήμερα των γενεθλίων της Σοφίας Μητσοτάκη ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε ένα πολύ τρυφερό post στο οποίο έγραψε:

«Πέρασαν 25 χρόνια απο τότε που γέμισες τη ζωή μας με φως! Χρόνια πολλά Σοφάκι!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CefgoZjDo1P

Κυριάκος Μητσοτάκης- Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Η γνωριμία, ο έρωτας και οι δυσκολίες που βίωσαν

«Ήταν φοιτητικός έρωτας. Γνωριστήκαμε στο Harvard Την βοήθησα σε μια εργασία Στατιστικής. Έχω μιλήσει πολλές φορές για την Μαρέβα. Εγώ θα πω μια κουβέντα μόνο που ίσως δεν έχω ξαναπεί. Και να μην τα είχαμε καταφέρει να σώσουμε τον γάμο μας και τα καταφέραμε με μεγάλη προσπάθεια και είμαστε πολύ υπερήφανοι γι΄αυτό», είχε δηλώσει ο πρώην πρωθυπουργός σε παλαιότερη συνέντευξή του.

«Έχουμε μια σχέση πολύ μεγάλη. Βαθιά αγάπη, βαθιά εκτίμηση. Βαθύτατο θαυμασμό και σεβασμό του τι κάνει ο άλλος. Περνάμε καλά μαζί. Γελάμε μαζί πολύ. Τα παιδιά μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Μοιραζόμαστε τα βάρη όσο καλύτερα μπορούμε και ξεδιπλώνοντας το άλμπουμ των δικών μας προσωπικών αναμνήσεων, δεν θα δείτε κάτι διαφορετικό, νομίζω, από το άλμπουμ μιας οικογένειας η οποία στην πρώτη προτεραιότητα έχει τα παιδιά της. Δεν είμαστε εμείς μια συνηθισμένη οικογένεια, εκ των πραγμάτων. Είμαστε μια κανονική οικογένεια όμως. Με την έννοια ότι το νοιάξιμο του κάθε γονιού, πάνω και πέρα από όλα είναι το καλό των παιδιών του. Περάσαμε και τις δυσκολίες μας, μεγάλες δυσκολίες, βγήκαμε πιο δυνατοί», είχε αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την σύζυγό του.

https://www.instagram.com/p/CsOS8F4I3J_

Πηγή κεντρικής: marevagrabowskimitsotaki