Survivor All Star: Η πρόταση γάμου του Σάκη στην Μαριαλένα έγινε στόχος για το Twitter

Survivor All Star: Η πρόταση γάμου του Σάκη στην Μαριαλένα έγινε στόχος για το Twitter

O Σάκης Κατσούλης ζήτησε από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να τον παντρευτεί και άφησε έκπληκτους τους συμπαίκτες του και τους τηλεθεατές.

Ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις παρακολούθησαν οι πιστοί fans του Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης (09.06). Οι Κόκκινοι και οι Μπλε έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους προκειμένου να κερδίσουν το αγώνισμα επάθλου ωστόσο η κόκκινη ομάδα κατάφερε να επικρατήσει.

Οι νικητές πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές στην Punta Cana και απόλαυσαν ένα αξιομνημόνευτο γεύμα στα 45 μέτρα ύψος. Αυτό που κανείς δεν φανταζόταν ήταν η πρόταση γάμου που έκανε ο Σάκης Κατσούλης στην αγαπημένη του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, λίγες εβδομάδες πριν τον μεγάλο τελικό του reality επιβίωσης. Την ίδια ώρα η μπλε ομάδα έκανε τον απολογισμό της για την ήττα επισημαίνοντας ότι έχουν χάσει πολλούς σημαντικούς αγώνες κι έπαθλα το τελευταίο διάστημα.

Η πρόταση γάμου του Σάκη στην Μαριαλένα

O Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και οι παίκτες της κόκκινης ομάδας γευμάτισαν με θέα στον ουρανό και ο νικητής του Survivor 2021 επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη για όλους. Ο νεαρός επιχειρηματίας έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του, η οποία όπως εξήγησε θα επισημοποιηθεί όταν επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη.

«Ας κάνουμε μια πρόβα με αυτό και όταν γυρίσουμε στην Ελλάδα, θα γίνει και η κανονική», είπε ο Σάκης Κατσούλης με τους υπόλοιπους συμπαίκτες να χαμογελούν και να τραγουδούν με νόημα. «Παιδιά, με έπιασαν ταχυκαρδίες», αναφώνησε έκπληκτη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Τα spoiler βλέπουν αποχώρηση Ασημακόπουλου στο Survivor αλλά το Twitter μιλάει μόνο για τον James

«Φιλί! Φιλί! Φίλι» φώναζε ο Κωνσταντίνος Βασάλος μαζί με την Μελίνα Μεταξά χτυπώντας τα μαχαιροπήρουνα στα ποτήρια τους. Λίγο αργότερα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη φόρεσε το δαχτυλίδι που της έδωσε ο Σάκης και εκείνος της φίλησε τρυφερά το χέρι.

Όταν οι παίκτες του reality επιβίωσης έφτασαν στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός δεν άφησε ασχολίαστες τις εξελίξεις και την ρομαντική κίνηση του Σάκη Κατσούλη.

«Ήταν μια στιγμή αμηχανίας», είπε ο νικητής του Survivor 2021 και πρόσθεσε:

«Έκανα πρόβα τζενεράλε για την πρόταση. Είμαστε μαζί τεσσεράμισι χρόνια και εκεί που είμαστε 45 μέτρα και δεν μπορώ να φάω, φοβόμουν και στις σκέψεις μου άρχισα να μιλάω. Της λέω έχουμε ζήσει τότε, είμαστε στο δεύτερο Survivor, να βγούμε να κάνουμε ένα παιδάκι και λέει ο Κωνσταντίνος το δακτυλίδι παρακαλώ. Τελικά ο έξυπνος έφτιαξε από αλουμινόχαρτο. Δεν ήταν αυτή η πρόταση, γιατί ξέρω ότι η Μαριαλένα είναι απαιτητική. Της είπα να κάνουμε μια πρόβα και όταν βγούμε με το καλό».

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη άκουγε έκπληκτη τον Σάκη Κατσούλη και σχολίασε: «Δεν το περίμενα!».

Πάντως το κοινό στο Twitter, έβαλε στόχο το ζευγάρι και την fake πρόταση γάμου όπως την αποκάλεσαν στα σχόλια και θύμησαν στον Σάκη πως δεν είναι 4,5 χρόνια με τη Μαριαλένα, μιας και το 2021 ήταν χωρισμένοι και ο Γιώργος Λιβάνης ήταν ζευγάρι με τη Ρουμελιώτη.

Η συγκινητική αποχώρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου

Λίγες εβδομάδες πριν τον μεγάλο τελικό η ψηφοφορία γίνεται κάθε φορά ολοένα και πιο δύσκολη. Ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τους τρεις υποψήφιους να ευχαριστήσουν το κοινό που τους στήριξε και πέρασε στην ανακοίνωση της απόφασης του τηλεοπτικού κοινού.

Ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor All Star είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος ο οποίος θα επιστρέψει στην Ελλάδα κατά 110.000 ευρώ πλουσιότερος μετά από την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο για 22 ολόκληρες εβδομάδες.

Ο επιχειρηματίας έδειχνε ιδιαίτερα συγκινημένος και όπως αποκάλυψε θα ήθελε να δει τον Νίκο Μπάρτζη μεγάλο νικητή του Survivor All Star.

Πηγή κεντρικής: survivorgr