Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ποζάρει με το μαγιό της στην Μήλο και εμπνέει

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ποζάρει με το μαγιό της στην Μήλο και εμπνέει

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει γυρίσει σελίδα τρία χρόνια μετά την σοκαριστική επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι και δείχνει στα καλύτερά της.

Μια ευτυχισμένη και άκρως παραγωγική περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία πρόσφατα εντάχθηκε στο δυναμικό της εκπομπής «Δες το αλλιώς», με παρουσιάστρια την Σοφία Αλιμπέρτη.

Πριν λίγες εβδομάδες η 37χρονη συμπλήρωσε τρία χρόνια μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι, η οποία της άλλαξε τη ζωή. Ανήμερα του γεγονότος που σημάδεψε τη ζωή της, η Ιωάννα δημοσίευσε μια παλιά φωτογραφία της και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα γράφοντας: «3 χρόνια. Τα κατάφερες περίφημα. Σε αγαπώ».

Οι διακοπές της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Μήλο

Τις τελευταίες ημέρες η Ιωάννα κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει τις διακοπές της στα Ελληνικά νησιά. Μετά την Μύκονο η 37χρονη βρέθηκε στην Μήλο όπου επισκέφθηκε τις μαγευτικές παραλίες και έκανε βόλτες φορώντας το bikini της.

1686294482368-854703463-paliospirou2.jpg

Η Ιωάννα πόζαρε στον φακό με αέρινο maxi φόρεμα, καπέλο και τις σαγιονάρες της, δίνοντάς μας έμπνευση για τις beachwear εμφανίσεις μας.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θέλει να είναι ερωτευμένη: Η αλήθεια για τον έρωτα μετά την επίθεση

Πριν λίγες ώρες η 37χρονη δημοσίευσε ένα Instagram story από εστιατόριο όπου δείπνησε χωρίς ωστόσο να μας αποκαλύψει τον/την συνοδό της.

«Με ρωτάτε πολύ συχνά για την ερωτική μου ζωή. Αν είμαι ερωτευμένη, αν είμαι ευτυχισμένη και αν είμαι με κάποιον. Με αφορμή αυτό, θέλω να σας πω δύο σημαντικά πράγματα. Πρώτον, ότι οι άνθρωποι με αναπηρίες έχουμε μία φυσιολογική ερωτική ζωή. Προφανώς, δεν είμαστε όλοι για όλους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι και οι σύντροφοι που ταιριάζουν και κουμπώνουν στον καθένα μας. Όπως ένας άνθρωπος χωρίς αναπηρία μπορεί να έχει μία όμορφη ερωτική ζωή, το ίδιο μπορεί να έχει και ένας άνθρωπος με αναπηρία. Οπότε το ίδιο ισχύει και για εμένα», είχε εκμυστηρευτεί η Ιωάννα στον Γιώργο Λιάγκα.

Οι δυσκολίες και η έκθεση στον ήλιο

Το περασμένο καλοκαίρι, μετά από αρκετά χειρουργεία η Ιωάννα Παλιοσπύρου κατάφερε να επιστρέψει σε μια «κανονικότητα» και να περάσει ανέμελες στιγμές. Η 37χρονη δεν μπορούσε να εκτεθεί καθόλου στον ήλιο μέχρι πρότινος καθώς τα τραύματά της ήταν ακόμη πολύ ευαίσθητα.

https://www.instagram.com/p/Cg6cNAysroK

«Η απερίγραπτη χαρά μου όταν αργά το απόγευμα, που πέφτουν τα επικίνδυνα UV.. μπορώ και εγώ πλέον να απολαύσω λίγο τον ήλιο και τις όμορφες παραλίες της χώρας μας», είχε γράψει η Ιωάννα ποζάροντας με ολόσωμο μαγιό.

Η Ιωάννα έχει αυτά τα τρία χρόνια ποζάρει ελάχιστα με μαγιό στα ταξίδια της. Δες τις φωτογραφίες.

Η επόμενη ημέρα

Πριν λίγα 24ωρα η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδωσε μια συγκλονιστική συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στον Ξενοφώντα Σπιντζή, φέρνοντας στο μυαλό της τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με την επίθεση με το βιτριόλι.

«Τα θυμάμαι όλα αρκετά καθαρά ακόμα. Πιο πολύ θυμάμαι τα συναισθήματα, τον φόβο, τον πόνο, μικρές μυρωδιές κι αφορμές έρχονται αμέσως σαν πλημμύρα. Ο ύπνος μου είναι αρκετά ήρεμος. Βέβαια, αυτό μου πήρε πολύ καιρό να το φτιάξω. Έχω περάσει πολλές φορές από τη περιοχή της επίθεσης. Είναι ένα σημείο που η ζωή μου έχει χωριστεί στα δύο στο πριν και στο μετά. Μου λείπει η ξεγνοιασιά κι η ρουτίνα από το πριν, που τότε βέβαια δυσανασχετούσα πολλές φορές με την ρουτίνα της ζωής και την καθημερινότητα. Έχω κάνει 20 χειρουργεία και δεν γνωρίζει κανείς να μου πει πόσα ακόμα θα κάνω», είπε στην κάμερα η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Και πρόσθεσε: «Η ανάρτηση που έκανα ήταν να εξηγήσω τι έχω περάσει. Κάθε χρόνο τέτοια ημέρα βρίσκω λόγο για να το γιορτάζω. Τον Μαϊο του 2021 ήταν η πρώτη φορά που πλησίαζε η επέτειος κι ήμουν πολύ αγχωμένη για το πως θα το βιώσω. Αποφάσισα ότι θέλω να κάνουμε ένα πάρτι και να το γιορτάσουμε. Έχω να γιορτάσω ότι ζω, ότι ένα χρόνο τα έχουμε καταφέρει και τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα. Ήταν φανταστικό αυτό το πάρτι στην παραλία. Χορέψαμε. Του χρόνου δεσμεύομαι ότι θα κάνουμε ένα πολύ μεγάλο πάρτι και θα είστε όλοι καλεσμένοι».

Πηγή κεντρικής: paliospirou.joanna