Η μάχη για Τράκα και Μπέη συνεχίζεται στο Twitter - Η μεταμόρφωση της Μαρίας μέσα MasterChef

Η μάχη για Τράκα και Μπέη συνεχίζεται στο Twitter - Η μεταμόρφωση της Μαρίας μέσα MasterChef

«Μπορείτε να ανοίξετε live ψηφοφορία», ήταν ένα από τα πιο ευφάνταστα σχόλια στην επίσημη σελίδα του MasterChef στο Twitter. 

5 ημέρες μας χωρίζουν από τον μεγάλο τελικό του φετινού ΜasterChef 7 και απομένουν τρεις δοκιμασίες για να μάθουμε αν ο Νίκος Τράκας ή η Μαρία Μπέη θα κερδίσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ και τον τίτλο του φετινού Έλληνα MasterChef.

Tι θα δούμε στις δοκιμασίες που απομένουν:

Τη Δευτέρα, 12/6 έρχονται οι παίκτες που έφτασαν στην εξάδα του φετινού MasterChef για να βοηθήσουν τους δύο φιναλίστ στα πιάτα της δοκιμασίας που πρέπει να βγάλουν και να κερδίσουν και οι ίδιοι χρηματικό έπαθλο.

Ο Γιώργος Πορφύρης και ο Άγγελος Τσιγκάκος θα βρεθούν στο πλευρό της Μαρίας Μπέη ενώ ο Νίκος Τράκας θα μαγειρέψει με τον Αλέξανδρο και την Μαρία Λαζαρίδου.

Θα ακολουθήσει ένα τεστ δημιουργικότητας για να φτάσουμε στην κρίσιμη μονομαχία της Τετάρτης 14 Ιουνίου 2023, όταν ο διάσημος guest κριτής από το εξωτερικό θα δυσκολέψει τους φιναλίστ του τελικού με ένα απαιτητικό μενού. Την Τετάρτη, μετά το τέλος της μαγειρικής δοκιμασίας θα μάθουμε Live το όνομα του φετινού νικητή του MasterCef.

https://www.instagram.com/p/CtOmyFkqxlZ

H μάχη Τράκα- Μπέη στο Twitter συνεχίζεται:

Ο Νίκος και η Μαρία έχουν σιωπήσει, όπως και είναι υποχρεωμένοι στα προφίλ τους στο Instagram και μόνο ο αγαπημένος της Μπέη, Δημήτρης Μπέλλος είχε κάνει ένα συγκινητικό ποστ για τη Μαρία τονίζοντας πόσο περήφανος είναι.

H Mαρία είχε ξαφνιάσει τους κριτές από την πρώτη της audition πριν τρία χρόνια, όταν είχε μιλήσει για την επανάσταση που είχε κάνει, μιας και δεν ακολούθησε τον μπαμπά και τα αδέρφια της στο τουριστικό καράβι της οικογένειας.

mpampas_mpei.JPG
mpei2.JPG

Ο μπαμπάς και η οικογένειας της Μαρίας ήταν στην audition εκείνη όπου η Μπέη, στα 21 της χρόνια είχε μαγειρέψει κόλλυβα.

Ο μπαμπάς της Μαρίας είχε πει πως η κόρη του είναι πολύ δυναμική και θα τα καταφέρει. Στην audition αυτή, η Μαρία είχε μαγειρέψει κόλλυβα και είχε ντυθεί στα μαύρα.

mama_mpei.JPG

Το Twitter πάντως, θέλει την Μπέη νικήτρια.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Μαρίας:

Από τα μελιά μαλλιά του 2018 και τα κιλά που ήθελε να χάσει μέχρι το 2023 και τα 3,5 χρόνια μαζί με τον Δημήτρη Μπέλλο, η Μαρία έχει μεταμορφωθεί.

Η Μπέη έχει καταφέρει να χάσει τα χρόνια αυτά 10 κιλά ενώ μέσα στο φετινό MasterChef έχει εξομολογηθεί πως έχει χάσει περισσότερα από 5 κιλά.

mariabay_official__27575488_1579339032163529_3737040096377962496_n.jpg

Μετά το αποτέλεσμα του τελικού, το προφίλ της Μαρίας στο Instagram είναι πιθανό να γεμίσει με περισσότερες φωτογραφίες με μαγιό που τόσο της αρέσουν!