Η Στέλλα Ανδρεάδου είναι το success story στο Survivor All Star και η θέση στους 9 τοπ της ανήκει

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Στέλλα Ανδρεάδου είναι το success story στο Survivor All Star και η θέση στους 9 τοπ της ανήκει

Την Στέλλα στο Survivor All Star μπορεί να μην την είχε προσέξει όλον αυτόν τον καιρό αλλά είναι η ήρεμη δύναμη του παιχνιδιού και βάζει υποψηφιότητα για τελικό.

Το Survivor All Star το παρακολουθούμε τους τελευταίους 5,5 μήνες. Πλέον, γνωρίζουμε τα πάντα για τους παίκτες και έχουμε καταλάβει τον τρόπο που κινούνται. Αυτό, βέβαια που δεν είχαμε προσέξει κι αρχίσαμε να παρατηρούμε τις τελευταίες βδομάδες είναι την παρουσία της Στέλλας Ανδρεάδου και πόσο ανοδική πορεία έχει σε κάθε αγώνισμα.

Η «αθόρυβη» Στέλλα

Η Στέλλα συμμετείχε στο Survivor 2022 κι αν δεν το θυμάσαι είχε φτάσει στην 10άδα. Ο λόγος που ίσως δεν το θυμάσαι είναι γιατί η Στέλλα για τους συμπαίκτες της δεν αποτελούσε κάποια «απειλή». Τουλάχιστον στο προηγούμενο Survivor διατηρούσε ένα πολύ χαμηλό προφίλ, δεν τσακωνόταν με κανένα σοβαρά για να μας απασχολεί στα επεισόδια, δεν δημιουργούσε προβλήματα στην ομάδα της ενώ με την πορεία της αγωνιστικά να είναι συνεχώς ανοδική, δεν αποτελούσε πέρα από «απειλή» ούτε και «πρόβλημα» για την ομάδα της. Η ίδια, μάλιστα είχε καταφέρει μαζί με τη Μαίη λίγο πριν αποχωρήσει να «κουβαλήσουν» με τις νίκες τους ολόκληρη την Κόκκινη ομάδα στα αγωνίσματα.

Αποχωρώντας στη 10η θέση, η Στέλλα έφυγε κλαίγοντας και σε κατάσταση σοκ από το παιχνίδι αφού δεν ήθελε να αποχωρήσει ενώ για εκείνη η συμμετοχή της στο Survivor ήταν ένα μεγάλο όνειρο, το οποίο για να το ζήσει είχε αφήσει τη δουλειά της ως καθηγήτρια φυσικής αγωγής στην Αγγλία.

Ποια είναι η Στέλλα

Η 32χρονη παίκτρια των Μπλε οπως αναφέραμε εργαζόταν ως καθηγήτρια φυσικής αγωγής σε σχολείο στην Αγγλία, έχει υπάρξει για 10 χρόνια, περίπου, αρχηγός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ ενώ κατέχει και δίπλωμα διαιτησίας ποδοσφαίρου.

Επομένως, ένα project αγωνιστικό όπως το Survivor ήταν σίγουρο πως θα της ταίριαζε «γάντι».

https://www.instagram.com/p/Clv8JPqNSw_

Η πορεία της στο Survivor All Star

Στο Survivor All Star η Στέλλα επέστρεψε θα λέγαμε πιο δυναμική. Δεν αναφερόμαστε σε ακραίες καταστάσεις, αφού ένας άνθρωπος δεν μπορεί να αλλάξει από τη μια μέρα στην άλλη, ωστόσο την είδαμε αρκετές φορές να ορθώνει το ανάστημά της και να λέει την άποψή της τόσο στις προσωπικές της συνεντεύξεις όσο και σε πράγματα ή καταστάσεις τις οποίες δεν ενέκρινε.

Παρ' όλα αυτά η ίδια και πάλι λειτούργησε «ήσυχα» θα λέγαμε αφού πλέον έχει καταφέρει να φτάσει στους 9 του All Star, έχοντας βγει υποψήφια μόλις μία φορά, έχοντας συγκντρώσει ήδη ένα καλό ποσό από τις αμοιβές της Acun Media, με τους περισσότερους πάλι να μην έχουμε καταλάβει πώς τα κατάφερε τόσο καλά. Ίσως ήταν το γεγονός πως δεν έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στους συμπαίκτες της σε συνδυασμό με το ότι είναι πολύ καλή αγωνιστικά. Ίσως απλά και οι συμπαίκτες της να μην έχουν καταλάβει την δυναμική της μιας και ο χαρακτήρας της απ' όσα έχουμε δει μόνο ηγετικός δεν είναι.

Ο κόσμος αρχίζει να στηρίζει τη Στέλλα

Η παίκτρια των Μπλε σταδιακά έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού, κάτι που ίσως δεν έχουν λάβει υπόψιν τους ακόμα οι υπόλοιποι παίκτες του ριάλιτι. Σε ένα Survivor All Star που για όλους ισχύει το «ο θάνατός σου η ζωή μου» με διάφορα ακραία σκηνικά να έχουν συμβεί, όπως τσακωμοί, παραβάσεις, κλίκες, ψέματα να κατασκευάζονται και χαρακτήρες να ρίχνουν σε κάθε επεισόδιο τις μάσκες τους, η Στέλλα με την ταπεινή, «αδιάφορη» ίσως για πολλούς στάση της έχει αρχίσει λίγο καιρό πριν τον τελικό να ξεχωρίζει.

Το μόνο που έκανε είναι να μένει προσηλωμένη στον στόχο της και να είναι ο ορισμός του survivor καταφέρνοντας να βγει αλώβητη από τους διάφορους «καλοθελητές» του παιχνιδιού, μένοντας πάντα πιστή στο ήθος της, όπως σχολιάζουν οι περισσότεροι.

Μαζί με τη Σταυρούλα θεωρούνται πλέον απ' όλους οι δυο καλύτερες παίκτριες του φετινού ριάλιτι ενώ η ίδια ξεχώρισε για ακόμα μια φορά χθες μένοντας αήττητη στο αγώνισμα επάθλου με τα σχόλια στο Twitter να είναι αποθεωτικά - ακόμα κι αν δεν έφερε τον τελικό πόντο απέναντι στον Σάκη Κατσούλη - για το «περήφανο ξανθό άτι».

Μήπως τελικά ο κόσμος θέλει στον τελικό στο Γαλάτσι κάποιον άξιο κι όχι κάποιον «ισάξιο»;