Η Κατερίνα Καινούργιου αποθεώνει τον Φίλιππο Τσαγκρίδη σε κρεσέντο savoir vivre για πρώην

Η Κατερίνα Καινούργιου αποθεώνει τον Φίλιππο Τσαγκρίδη σε κρεσέντο savoir vivre για πρώην

Έχοντας περάσει από 40 κύματα, η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με τον πρώην αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη έχει φτάσει στην πιο υγιή της φάση.

Ένα τηλεοπτικό σόου και συγκεκριμένα η δεύτερη σεζόν του Dragons Den's στον ΑΝΤ1- τα γυρίσματα ξεκινούν σύντομα για τη δεύτερη σεζόν- ήταν η αφορμή για να μιλήσει η Κατερίνα Καινούργιου για τον πρώην αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η παρουσιάστρια υπήρξε ζευγάρι με τον εφοπλιστή για τρία χρόνια και από τον Νοέμβριο του 2022, οι δρόμοι τους χώρισαν με μια μικρή επανασύνδεση λίγο πριν το καλοκαίρι του 2022.

Από τότε, η Κατερίνα έχει μιλήσει κάποιες φορές στον αέρα της εκπομπής της για τον Φίλιππο, έχουν γίνει κάποια follow και unfollow, ο Τσαγκρίδης έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή αλλά πλέον βρισκόμαστε στην πιο υγιή και πολιτισμένη φάση ανάμεσα στους δύο πρώην.

«Ο Φίλιππος, παρόλο που έχουμε χωρίσει, είναι εξαιρετικός και πολύ πετυχημένος».

Η Κατερίνα αποκάλυψε πως είχε γίνει πρόταση για το συγκεκριμένο παιχνίδι και για την πρώτη σεζόν και τόνισε πως η εν λόγω πρόταση είχε γίνει εξαιτίας της σχέσης που είχε ο Φίλιππος με την Κατερίνα:

«Ξέρω ότι για τη συγκεκριμένη θέση, του Πολ Ευμορφίδη, έχουν απευθυνθεί και σε εφοπλιστές. Ρε παιδιά, καλά κάνετε, ο άνθρωπος είναι πετυχημένος, αλλά εδώ, πας για το ριάλιτι. Του έγινε πρόταση. Ο Φίλιππος, παρόλο που έχουμε χωρίσει, είναι εξαιρετικός και πολύ πετυχημένος.

Απλά, το να απευθύνεσαι και να κάνεις πρόταση σε έναν άνθρωπο που ξέρεις ότι δε τον θες μόνο γιατί έχει μια πολύ καλή πορεία. Θες και το ριάλιτι. Τέλοσπάντων.

Εγώ προσωπικά αν βάλουν κάποιον πρώην μου μέσα, δε θα θέλω να το παίζω καθόλου. Ας το παίζουν αλλού, όχι εδώ. Δε νομίζω ότι ο άνθρωπος θα πει τελικά το ναι», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Μετά την προβολή του ρεπορτάζ και των δυο νέων προσώπων που θα μπουν τελικά στη θέση του Πολ Ευμορφίδη, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε με χιούμορ:

«Α, αυτοί οι δυο κύριοι; Ευτυχώς δεν πήγε ο Φίλιππος. Ούφ»!

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν θέλει να μιλάει για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και αυτός είναι ο λόγος;

Το πιο ωραίο στοιχείο της Κατερίνας - κι ας μην αρέσει στην Ελένη Μενεγάκη- είναι η τηλεοπτική της ειλικρίνεια, αυτή η αμεσότητα και η αυθεντικότητα που της χάρισε φέτος την πρωτιά.

Όταν δεν είναι καλά, η Κατερίνα φαίνεται, κι όταν είναι καλά, πάλι φαίνεται. Κι όταν έχει νεύρα ή έχει στεναχωρηθεί πετάει τις ατάκες εκείνες που κάνουν τους πρώην της να τρέμουν, όπως και πρόσφατα που χωρίς να μιλήσει με ονόματα, μιλούσε για απρόσκλητους επισκέπτες έξω από τη σπίτι της:

«Πάρα πολλοί έχουν έρθει απρόσκλητοι έξω από το σπίτι μου. Μου χτυπάνε κουδούνια και μετά βγαίνω εγώ τρελή, γιατί μου λένε: μα εγώ ποτέ δεν ήμουν εκεί. Αλλά έχω τις κάμερες και καταγράφουν. Πάρα πολλοί έχουν έρθει, που μπορεί να έχουν και σχέση τώρα. Να έχουν σχέση και να είναι κάτω από το σπίτι και να χτυπάνε τα κουδούνια», είπε η ΚατΚεν στον αέρα της εκπομπής της.

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν η πιο ειλικρινής παρουσιάστρια πρωινού φέτος και δικαιώθηκε

Η Κατερίνα και η ταραγμένη σχέση με τον Φίλιππο στα social media:

Ακόμα και στη σχέση που έχουν (ή καλύτερα δεν έχουν) η Καινούργιου με τον Τσαγκρίδη στα social, είναι πια σε μια πιο ξεκάθαρη και πολιτισμένη φάση.

Τον περασμένο Αύγουστο του 2022, η Κατερίνα είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να μιλάει για τον Φίλιππο και είχε τονίσει:

«Νιώθεις έτοιμη να μιλήσεις για τον χωρισμό σου; Ή είναι κάτι που δεν μπορείς να συζητάς ακόμα», ήταν η ερώτηση follower, με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά: «Δε θέλω να μιλήσω για αυτό. Ίσως η προβολή της σχέσης μου έκανε κακό και σε μένα την ίδια.. Δε νομίζω πως θα μιλήσω λοιπόν ποτέ για αυτό το θέμα».

Αν παρακολουθείς την Κατερίνα Καινούργιου στο πέρασμα των ετών, θα γνωρίζεις ότι μόλις χωρίζει δεν κρατάει φιλικές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους της και το unfollow δεν αργεί να έρθει μετά τον χωρισμό.

Ωστόσο στην περίπτωση του Φίλιππου υπήρξαν πισωγυρίσματα. Αρχικά, μετά τον χωρισμό, ούτε η παρουσιάστρια αλλά ούτε και ο επιχειρηματίας είχαν σταματήσει να ακολουθούν ο ένας τον άλλον, έπειτα ήρθε το unfollow από τη μεριά της Κατερίνας και πλέον οι δύο πρώην δεν ακολουθιούνται στα social media.

Φέτος πάντως, η Καινούργιου τηρεί ένα πιο χαμηλό προφίλ για όσα γράφονται στα περιοδικά για εκείνη. Πέρσι, αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, η Κατερίνα είχε πει:

«Είμαι κάθε βδομάδα σε ένα κλασικό περιοδικό πάντα. Πάλι γράψανε κάτι για εμένα, αλλά δεν έχει σημασία. Χθες μάλιστα πάλι χάζευα λίγο τα εξώφυλλα και την προηγούμενή μου σχέση… “Όχι στην Καινούργιου από τα αδέλφια του εφοπλιστή", "Έξω από το ρεβεγιόν, στη black list η Καινούργιου από την οικογένεια του εφοπλιστή", "Τα δάκρυα της Κατερίνας πάνω από το νυφικό, γιατί ακυρώθηκε ξανά ο γάμος". Και συνεχίζουν τα εξώφυλλα. "Πώς η Καινούργιου έχασε το μωρό της" αν και δεν έχω μείνει ποτέ έγκυος δυστυχώς. Μετά, "Κάνει δίδυμα η Καινούργιου, έτοιμη για εξωσωματική"», είπε η Κατερίνα Καινούργιου την περασμένη σεζόν.

Η Κάθριν στη ζωή του Φίλιππου

Οι τελευταίοι μήνες έχουν βρει τον Τσαγκρίδη στην αγκαλιά της Κάθριν Εμπειρίκου. O 33xρονος έκανε πρόσφατα ένα πάρτι για καλούς φίλους σε εστιατόριο σούσι, με την νέα του αγαπημένη, Κατερίνα κι αυτή και πόζαρε μαζί της σε ένα σταθερό ποστ στο Instagram.

Ο 32χρονος φαίνεται ότι έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή και ζει ένα τρυφερό ειδύλλιο με την Κάθριν Εμπειρίκου.

Ο επιχειρηματίας πυροδότησε τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι όταν δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον Νικόλα Κρόκο και τη σύντροφό του, Αλίκη και την Κάθριν Εμπειρίκου, καθώς ήταν όλοι τους καλεσμένοι σε γάμο.

tsagridis2.jpg

Η Κάθριν Εμπειρίκου είναι το νεότερο μέλος της δυναστείας των Εμπειρίκων που έχουν καταγωγή από την Άνδρο. Έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία. Παππούς της υπήρξε ο Γιώργος Εμπειρίκος, ένας από τους ισχυρούς άνδρες της ναυτιλίας και από τους μεγαλύτερους συλλέκτες έργων τέχνης. Ήταν παντρεμένη με τον δισεκατομμυριούχο Harrison LeFrak με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα 4χρονο γιο.

«Ποιος Φίλιππος καλέ; Ο Φίλιππος δεν έχεις μάθει τα νέα του; Έχει προχωρήσει στη ζωή του. Θα τα πούμε άλλη στιγμή. Αν έχει προχωρήσει για καλό ή θα του βγει σε κακό δεν ξέρω», είχε πει για τον Φίλιππο η Καινούργιου μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης του.