«It's a wrap»: Τα δάκρυα της Κατερίνας Παπουτσάκη και το μεγάλο «ευχαριστώ»

Κατερίνα Μπούσιου
«It's a wrap»: Τα δάκρυα της Κατερίνας Παπουτσάκη και το μεγάλο «ευχαριστώ»

Τα «Καλύτερά μας χρόνια» ρίχνουν αυλαία μετά από τρία χρόνια και η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει έναν σημαντικό λόγο για να είναι συγκινημένη. Τα σχόλια του κοινού στον Μελέτη Ηλία. 

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρήκε το άλλο της τηλεοπτικό μισό τα τελευταία 3 χρόνια το οποίο και αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια. Το «It's a wrap» στα «Καλύτερά μας χρόνια», τα δάκρυα και τα γλυκά λόγια στον Στέλιο Αντωνόπουλο.

Μετά την Αλίκη, η Μαίρη του Γκύζη

Η φετινή χρονιά για την Κατερίνα Παπουτσάκη και ως τηλεοπτική σεζόν αλλά και ημερολογιακά, είχε αρκετές αλλαγές. Καταρχάς η νέα της πραγματικότητα μετά το διαζύγιό της με τον Παναγιώτη Πιλάφα τον περασμένο Νοέμβριο και οι πολλές υποχρεώσεις της ως μαμά δύο παιδιών. Το μόνο που έμεινε σταθερό, ήταν η τηλεοπτική της παρουσία για τρίτη σεζόν στα «Καλύτερά μας χρόνια» ως Μαίρη Αντωνοπούλου και μαμά 4 παιδιών.

https://www.instagram.com/p/Csg30DsIN4z

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έβαλε ξανά μαγιό και η διαφορά με το 2022 φάνηκε

Αυτή η σειρά υπήρξε κατά τη γνώμη μου και η καλύτερη τηλεοπτική της παρουσία τα τελευταία χρόνια. Χειρίστηκε τον ρόλο της με υποκριτική μαεστρία όπως και τις αλλαγές ανά χρονιά μέσα στη σειρά και φάνηκε ότι το χάρηκε και η ίδια. Οι προδιαγραφές της παραγωγής ήταν άρτιες και σε αυτό το περιβάλλον η Κατερίνα ένιωσε προστατευμένη.

Πριν από λίγες ώρες έκανε και το τελευταίο της γύρισμα μαζί με τον Μελέτη Ηλία, τον τηλεοπτικό της σύζυγο Στέλιο Αντωνόπουλο και όσο προσπάθησε όπως θα δεις να κρυφτεί πίσω από τις κάμερες, κάποια στιγμή θα την δεις στο βίντεο με το χαρτομάντηλο να σκουπίζει τα μάτια της και να πέφτει στην αγκαλιά του.

Στην συνέχεια ανέφερε στην ανάρτησή της: «Σήμερα ήταν το τελευταίο μου γύρισμα, στην αγαπημένη μου σειρά, με τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Απερίγραπτη συγκίνηση και απέραντη ευγνωμοσύνη ,για αυτήν την υπέροχη ομάδα! Περάσαμε πολλά μαζί όλα αυτά τα 3 χρόνια. Ζήσαμε μαζί. Θα μου λείπετε. «Τα καλύτερα μας χρόνια» είναι μπροστά. Μελέτη Ηλία σε ευχαριστώ για την υπέροχη συνεργασία. Σε αγαπώ και σε θαυμάζω. Εξάλλου , Μαιρη + Στέλιος = LFE 🤍»

https://www.instagram.com/p/CtSAISooHar

Mία εξίσου ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε και ο Μελέτης Ηλίας αποχαιρετώντας τον «Μπαρμπα Στέλιο» τον ήρωα που αγάπησε όσο κανέναν.

Τα σχόλια «έπεσαν» βροχή κάτω από την ανάρτησή του με τους τηλεθεατές να ζητούν να συνεχιστεί η σειρά και την επόμενη σεζόν, κάνοντας αποθεωτικά σχόλια για τους ηθοποιούς.

Το φινάλε της σειράς θα έχει πολλές ανατροπές και θα κλείσει ημερολογιακά το 1987 τις ημέρες της νίκης της Εθνικής ομάδας του μπάσκετ στο Eurobasket.

Ο Στέλιος με τη Μαίρη έχουν υποδεχτεί τον Άγγελο που έχει επιστρέψει από τις σπουδές του στην Ευρώπη, έχουν μαζί τους όλα τους τα παιδιά και τα εγγόνια και όλα να έχουν μπει στη θέση τους. Αν βλέπεις τη σειρά, αυτό σημαίνει ότι όλοι θα έχουν λύσει τα προβλήματά τους και θα είναι ευτυχισμένοι. Ακόμη και η Νανά (Τζένη Θεωνά) μαζί με τον Δημήτρη.

Στο φινάλε αναμένεται μία έκπληξη με την εμφάνιση του μόνιμου αφηγητή Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.