Το νέο Q&A της Άννας Πρέλεβιτς ήταν γεμάτο αποκαλύψεις για τον γάμο της

Το νέο Q&A της Άννας Πρέλεβιτς ήταν γεμάτο αποκαλύψεις για τον γάμο της

Η Άννα Πρέλεβιτς μοιράστηκε σπάνια στιγμιότυπα από την ωραιότερη ημέρα της ζωής της με τον Νικήτα Νομικό.

Πριν από δύο περίπου εβδομάδες η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και έκτοτε απολαμβάνουν την έγγαμη ζωή.

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι παρουσία στενών φίλων και συγγενών ενώ αμέσως μετά ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι σε κτήμα της πρωτεύουσας. Συνεργάτες και στενοί φίλοι του ζευγαριού έδωσαν το παρών για να τιμήσουν τους νεόνυμφους και ο Διονύσης Σχοινάς ξεσήκωσε τους καλεσμένους ερμηνεύοντας τις επιτυχίες του.

Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Πρέλεβιτς για το υπέροχο νυφικό της: «H AthenaV, που μου χάρισε το νυφικό των ονείρων μου» και τελικά διαπιστώσαμε πως είχε δίκιο.

Oι αποκαλύψεις της Άννας Πρέλεβιτς για τον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό

Πριν λίγες ώρες η Άννα Πρέλεβιτς έκανε ένα νέο Q&A στο Instagram και δεν δίστασε να απαντήσει με ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες από την ημέρα του γάμου της με τον Νικήτα Νομικό.

https://www.instagram.com/p/Cs6CLGZoMGF

«Δεν είχα καθόλου άγχος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και την ημέρα του γάμου! Και κάτι «λάθος» να πάει δεν έγινε και κάτι. Έξι μέρες πριν από τον γάμο είχα αγχωθεί αρκετά γιατί έδειχνε ότι θα βρέξει την ημέρα του γάμου αλλά ευτυχώς όλα πήγαν τέλεια και είχε λιακάδα», έγραψε αρχικά η 33χρονη.

Νικήτας Νομικός & Δούκισσα Νομικού έχουν τις ωραιότερες οικογενειακές photos και αξιοζήλευτη σχέση

1686403812703-826721552-prelevits7.jpg

Λίγο αργότερα η εστεμμένη απάντησε σε ερώτηση follower και τόνισε ότι δεν πάτησε το πόδι του γαμπρού, ενώ το γαμήλιο γλέντι ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα, αν και εκείνη θα άντεχε να μείνει παραπάνω.

gamos10.jpg

Η Άννα Πρέλεβιτς δεν δίστασε να μοιραστεί τις μπομπονιέρες, το προσκλητήριο του γάμου της αλλά και στιγμές από τη γαμήλια δεξίωση που δεν είχαμε ξαναδεί όπως τις σαγιονάρες που είχε προμηθευτεί το ζευγάρι για τους καλεσμένους τους.

Πηγή κεντρικής: annaprelevic