Στο πρώτο της μάθημα στο Fame Story η Μαρία Σολωμού δίχασε το κοινό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο πρώτο της μάθημα στο Fame Story η Μαρία Σολωμού δίχασε το κοινό

Η Μαρία Σολωμού είναι μία από τις καθηγήτριες της «μουσικής ακαδημίας» και αυτό που θα διδάσκει είναι η έκφραση κι η απόδοση των τραγουδιών.

Το Fame Story άνοιξε ξανά τις «πύλες» του, ύστερα από 21 χρόνια το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και οι 16 (για την ακρίβεια 17 καθώς υπάρχει και δύο αδέρφια που τραγουδούν σαν μονάδα) σπουδαστές που κατάφεραν να μπουν στην «μουσική ακαδημία» ξεκίνησαν ήδη τα μαθήματα.

https://www.instagram.com/p/Cx541rEKYh_/

To πρώτο μάθημα της Μαρίας Σολωμού

Ανάμεσα στους υπόλοιπους καθηγητές (την Ηρώ, τη Στεφανία Ρίζου, τον Νικόλα Ραπτάκη, την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, τον Χάρη Κούσιο και τον Fipster) θα είναι και η Μαρία Σολωμού. Η ηθοποιός είναι η καθηγήτρια θεατρικής έκφρασης του Fame Story και θα μάθει ουσιαστικά στους τραγουδιστές πώς να εκφράζουν καλύτερα το κομμάτι που θα έχουν κάθε βδομάδα να ερμηνεύσουν, έτσι ώστε να το επικοινωνούν καλύτερα στο κοινό.

Το πρώτο της μάθημα λοιπόν, ήταν χθες 3 Οκτωβρίου, με εκείνη να μπαίνει με πολλή διάθεση στην αίθουσα, βάζοντας γι' αρχή τους μαθητές να κάνουν μια άσκηση για χαλάρωση τρέχοντας γύρω γύρω κι αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλο. Στη συνέχεια, ωστόσο, η ηθοποιός έκανε τις παρατηρήσεις της στους «σπουδαστές» τόσο όσον αφορά τη συμπεριφορά τους απέναντι στους κριτές για τους οποίους τόνισε πως θα πρέπει να τους μιλούν στον πληθυντικό, ώστε να υπάρχει η απαραίτητη «σκηνική ευγένεια», όσο και τη συμπεριφορά τους στο μάθημά της.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, η ίδια έκανε και την πρώτη της παρατήρηση σε έναν από τους συμμετέχοντες, τον Γιάννη, αφού ο ίδιος φαινόταν, όπως ανέφερε εκείνη στην προσωπική της συνέντευξη να μη θεωρεί πως έχει ανάγκη το συγκεκριμένο μάθημα. Συγκεκριμένα η ηθοποιός είπε για εκείνον: «Νιώθει ότι δεν χρειάζεται και πολλές συμβουλές, αυτό δεν το δέχομαι».

Το κοινό διχάστηκε για τη Μαρία Σολωμού

Το κοινό παρ' όλα αυτά παρακολουθώντας το πρώτο μάθημα της ηθοποιού φάνηκε να διχάζεται, αφού άλλη θεώρησαν «υπερβολική» τη στάση της και τα όσα έλεγε, ενώ άλλοι ανέφεραν πως οι παρατηρήσεις της στους «σπουδαστές» ήταν «πολύ σωστές».

Στην gallery ακολουθούν μερικά από τα σχόλια: