H αντίδραση της Ντορέττας Παπαδημητρίου στην έκπληξη του γιου της έκανε κάθε μαμά να ταυτιστεί

H Nτορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε ένα βίντεο από την πρώτη χρονιά που ο γιος της σπούδαζε στο εξωτερικό με αφορμή τη γιορτή του Πάσχα και στο TikTok οι μαμάδες ταυτίστηκαν.
Η γιορτή του Πάσχα πέρα από το ότι είναι η μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας, είναι και μια καλή ευκαιρία για να περνούν χρόνο μαζί οι οικογένειες, όπως συμβαίνει αντίστοιχα και την περίοδο των Χριστουγέννων.
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βλέποντας στα social media την έκπληξη που έκανε στο εξωτερικό μια μαμά στον γιο της την ώρα που έπαιζε ράγκμπι κατά τη διάρκεια των σπουδών του, ταυτίστηκε και μοιράστηκε ένα βίντεο από μια αντίστοιχη αντίδραση που είχε εκείνη όταν ο γιος της, ο Διονύσης την πρώτη χρονιά που σπούδαζε στην Κύπρο της είχε κάνει έκπληξη και είχε έρθει στην Ελλάδα - με «συνένοχο» φυσικά τον αδερφό του, τον Φίλιππο.
Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν είμαι τόσο ατρόμητη όσο δείχνω, παλεύω καθημερινά με τους φόβους μου»
Η έκπληξη του Διονύση Πηλαδάκη στην Ντορέττα Παπαδημητρίου
«Ψύχραιμη αντίδραση μάνας, που της κάνει έκπληξη το παιδί της που σπουδάζει έξω, αλλά το βλέπει μπροστά της», έγραψε η ηθοποιός σαν λεζάντα στο βίντεο που την έδειχνε να δακρύζει βλέποντας τον Διονύση και να τρέχει απευθείας στην αγκαλιά του, ταυτίζοντας κι εκείνη με τη σειρά της όσες μαμάδες έχουν παιδιά που σπουδάζουν στο εξωτερικό.
Το βίντεο συγκέντρωσε πολλά likes, αλλά και σχόλια για το πόσο συγκινητική ήταν η έκπληξη αυτή και πόσο σημαντική για μια μαμά.
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έγινε μαμά στα 25 της, αποκτώντας από τον γάμο της με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη, πρώτα τον Διονύση κι έπειτα τον Φίλιππο, οι οποίοι φέτος θα γίνουν 20 και 19 αντίστοιχα. Παρότι, τα δυο αγόρια έχουν πια ενηλικιωθεί, η Ντορέττα Παπαδημητρίου όπως είχε πει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το 2024 έχει πάντα την έννοια τους.
Θέλει η Ντορέττα Παπαδημητρίου να μην μιλήσει για τον Γεροντιδάκη και η Φαίη Σκορδά δεν την αφήνει
Δεν ξεμπερδεύεις (όταν μεγαλώνουν τα παιδιά σου) και ούτε θέλεις κιόλας. Ίσα ίσα που όσο μεγαλώνουν, εσύ θες να είσαι ακόμα πιο κοντά, αλλά δεν μπορείς, δεν πρέπει. Αλλά έχεις πάντα την έννοια.
«Όσο απότομη είναι η αλλαγή μιας γυναίκας που φεύγει από το σπίτι, πάει στο μαιευτήριο και γυρνάει μαζί με έναν άλλο άνθρωπο και αλλάζουν όλα, το ίδιο είναι όταν τα παιδιά ανοίγουν τα φτερά τους, φεύγουν από το σπίτι και αλλάζει η καθημερινότητά σου», είχε πει σε άλλη συνέντευξη η ίδια.
Ο Διονύσης και ο Φίλιππος πάντως, έχουν ανοίξει τα δικά τους φτερά και μάλιστα, πέρα από τις σπουδές τους, έχουν βρεθεί στον ίδιο χώρο εργασίας με τη μαμά τους το περσινό καλοκαίρι όταν εκείνη συμμετείχε στην επιθεώρηση «Τότε, τώρα, πάντα» του Σταμάτη Φασουλή στο Θέατρο Άλσος.
«Τα παιδιά μου δεν ήρθαν στην πρεμιέρα μου αλλά εργάζονται εδώ. Ο ένας στην ταξιθεσία και ο άλλος στην υποδοχή, οπότε θα την δουν αρκετές φορές αυτή την παράσταση», είχε πει η ίδια.
«Κάνουμε πράγματα όλοι μαζί, βγαίνουμε έξω, διασκεδάζουμε, έχουμε φτιάξει μια σχέση που έχει πολύ πλάκα», είχε πει επίσης η ίδια για τη σχέση που έχει με τους γιους της.