Στο νοσοκομείο η πριγκίπισσα Βεατρίκη: Ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Πατούλια Κατερίνα
Στο νοσοκομείο η πριγκίπισσα Βεατρίκη: Ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη βρίσκεται στο μαιευτήριο: Πώς θα γίνει η ανακοίνωση της γέννησης του πρώτου της παιδιού.

Πλησιάζει η στιγμή που η πριγκίπισσα Βεατρίκη θα γίνει μαμά για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό της σχέσης και του γάμου της με τον σύζυγό της Edoardo Mapelli Mozzi.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Express και τον royal editor Robert Jobson η 33χρονη πριγκίπισσα βρίσκεται ήδη σε νοσοκομείο της Βρετανίας και η γέννηση του 12ου δισέγγονου της βασίλισσας Ελισάβετ είναι προ των πυλών.

Το μωρό της πριγκίπισσας Βεατρίκης θα έχει royal τίτλο αλλά υπάρχει λόγος

Η γέννηση του παιδιού:

Επικείμενη χαρακτηρίζει ο royal ειδικός της εφημερίδας Australia’s Sunrise την γέννηση του πρώτου μωρού της Βεατρίκης με ένα tweets που έκανε το πρωί της Κυριακής 19 Σεπτεμβρίου 2021.

Η Βεατρίκη, το φύλο του παιδιού που περιμένει δεν το γνωρίζουμε ακόμα, γνωρίζουμε όμως πως θα είναι το 12 δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ και το τέταρτο δισέγγονο που θα γεννηθεί μέσα στο 2021.



Ο σύζυγος της Βεατρίκης έχει ήδη έναν γιο από τον πρώτο του γάμο, ο οποίος ονομάζεται Wolfie.



Η πρόσφατη εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά

Την Βεατρίκη την είδαμε πρόσφατα στους αγώνες τένις στο Wimbledon όπου παρακολούθησε τους αγώνες με πουά λευκό φόρεμα και άφησε να φανεί η πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Στην ανακοίνωσή του το Παλάτι, εξηγούσε πως το πριγκιπικό μωρό θα έρθει μέσα στο φθινόπωρο του 2021.

Το Παλάτι του Buckingham επιβεβαίωσε τα ευχάριστα νέα στις 19 Μαΐου 2021, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Η Αυτού Μεγαλειότητα πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο κύριος Edoardo Mapelli Mozzi είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως περιμένουν το μωρό του μέσα στο φθινόπωρο. Η βασίλισσα ενημερώθηκε όπως και οι δύο οικογένειες και είναι ενθουσιασμένοι με τα ευχάριστα νέα».

Η ανακοίνωση έγινε ανήμερα της επετείου γάμου του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη είναι έγκυος και το Παλάτι πήρε εκδίκηση από τους Sussexes (photos)

Μέσα στο 2021, γεννήθηκε ο γιος της αδερφής της Βεατρίκης, πριγκίπισσας Ευγενίας, Αύγουστος, ο γιος της Zara Tindall, εγγονής της βασίλισσας που έλαβε το όνομα Lucas Philip Tindal και η κόρη του πρίγκιπα Harry, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor.


https://www.instagram.com/p/CPGSUa0Fewy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το μωρό της Βεατρίκης θα έχει royal τίτλο:

Σύμφωνα με το Cosmopolitan Βρετανίας, ο τίτλος του μωρού θα έρθει από τη μεριά του γαμπρού. Ο Edoardo είναι κόμης οπότε αν αποκτήσει αγόρι θα λάβει τον τίτλο του κόμη ενώ αν είναι κορίτσι τον τίτλο nobile donna.

Ο Edoardo είναι και ο μοναδικός άντρας απόγονος της οικογένειάς του οπότε η σύζυγός του γίνεται κοντέσα αυτόματα και τα παιδιά του φέρουν τον δικό τους τίτλο.