Αυτός είναι ο λόγος που η Kate Middleton δεν έγινε ποτέ κολλητή με τη Meghan Markle

Πατούλια Κατερίνα
Αυτός είναι ο λόγος που η Kate Middleton δεν έγινε ποτέ κολλητή με τη Meghan Markle

Έχουν ακουστεί πολλά για τις δύο δούκισσες, αλλά τα πράγματα φαίνεται πως είναι πολύ πιο απλά.

Ένα νέο βιβλίο αποκαλύπτει τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στη Meghan Markle και την Kate Middleton και για ποιο λόγο δεν κατάφεραν ποτέ να έρθουν κοντά.

Ούτε καυγάδες, ούτε ανταγωνισμός

Τον Φεβρουάριο του 2018, τρεις μήνες πριν τον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στο κάστρο του Windsor, τα δύο ζευγάρια, Meghan Markle και Harry και Kate Middleton και William έκαναν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση στη σκηνή του Royal Foundation Forum στο Λονδίνο.



Σε εκείνη την εμφάνιση η Meghan με την Kate έκατσαν μαζί και τα χαμόγελο και το θερμό κλίμα μεταξύ τους δεν έλειψε.
Η συνέχεια στη σχέση ανάμεσα στις δύο συνομήλικες δούκισσες δεν ήταν ονειρεμένη, η φιλία τους δεν εξελίχθηκε και η σχέση τους όχι μόνο δεν έγινε πιο στενή αλλά οι δύο γυναίκες κατέληξαν στον καυγά την παραμονή του γάμου της Markle.

Τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στις γυναίκες:

Σύμφωνα με τα νέα κεφάλαια στο βιβλίο του Andrew Morton με τίτλο «Meghan: A Hollywood Princess», ο συγγραφέας εξηγεί πως η Kate Middleton δεν είχε την ενέργεια να δεθεί με τη Meghan Markle μιας και περνούσε το τρίτο τρίμηνο της δύσκολης εγκυμοσύνης της στον πρίγκιπα Louis.

Η επανέκδοση του βιβλίου προορίζεται για την 14η Οκτωβρίου 2021 και σε αυτή υποστηρίζεται πως όπως και τις πρώτες δύο φορές, έτσι και στην τρίτη της εγκυμοσύνη η Middleton υπέφερε από την υπερέμεση με εμετούς, ζαλάδες, αφυδάτωση και απώλεια βάρους.
Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Middleton είχε γίνει τον Σεπτέμβριο του 2017, μόλις δύο μήνες πριν την ανακοίνωση του αρραβώνα του Harry με τη Meghan Markle.

O Louis γεννήθηκε τελικά στις 23 Απριλίου 2018 λιγότερο από έναν μήνα πριν τον γάμο του πρίγκιπα Harry στις 19 Μαΐου 2018.
Στην ανανεωμένη έκδοση του βιβλίου του, ο Morton υποστηρίζει πως η εγκυμοσύνη της Kate την άφηνε χωρίς ενέργεια ενώ η Meghan έπρεπε το ίδιο χρονικό διάστημα να οργανώσει τον γάμο της.

Ο απίστευτος καυγάς ανάμεσα σε Kate Middleton και Meghan Markle μέσα στις γιορτές

«Η Kate με τη Meghan δεν ήταν φίλες όπως η Diana με την Fergie προτού γίνουν μέλη της βασιλικής οικογένειας. Στο διάστημα εκείνο που η Kate θα μπορούσε να βοηθήσει τη Meghan στη νέα ζωή στο Λονδίνο και στην προετοιμασία του γάμου, η Middleton δεν είχε καθόλου ενέργεια».

Οι κοινές εμφανίσεις ανάμεσα σε Kate και Meghan

Όταν τον Ιούλιο του 2018, Meghan και Kate βρίσκονταν στον τελικό του Wimbledon μαζί, σε μία από τις λιγοστές εμφανίσεις που έκαναν οι δυο τους, η μία δεν ήξερε την άλλη καλά και ακόμα γνωρίζονταν. Στο παιχνίδι εκείνο, με τα φλας και τα βλέμματα στραμμένα πάνω τους, οι δύο δούκισσες και χειροκρότησαν και γέλασαν και αντάλλαξαν εγκάρδιες συνομιλίες.


https://www.instagram.com/p/CIqvAY-FONH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το πρόβλημα ήταν πρακτικό:

Οι δύο δούκισσες δεν κατάφεραν ούτε μετά τον γάμο να γίνουν φίλες αλλά η απόσταση μεταξύ τους ήταν ουσιαστική, όχι μόνο πνευματική:

Τι συνέβη όταν ο πρίγκιπας Harry σύστησε την αγαπημένη του Meghan Markle στην Kate Middleton

«Η Kate βρισκόταν με τα 3 παιδιά της στο Anmer Hall, τουλάχιστον στις γιορτές και τα Σαββατοκύριακα ενώ η Meghan με τον Harry βρίσκονταν τρεις ώρες μακριά. Ουσιαστικά το σημείο που συναντήθηκαν οι δύο γυναίκες ήταν εκείνο που δεν θα τους επέτρεπε ποτέ να έρθουν πιο κοντά».