Meghan Markle: Το κρυφό ταλέντο της που κανείς μέχρι σήμερα δεν γνωρίζει

Μαρία Ροδίτη
Meghan Markle: Το κρυφό ταλέντο της που κανείς μέχρι σήμερα δεν γνωρίζει

Συνεργάτης της από το παρελθόν έκανε την αποκάλυψη.

Αναρωτιέμαι… Υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει η Meghan Markle; Η αλήθεια είναι ότι η Δούκισσα του Sussex είναι ένα πολυτάλαντο πλάσμα και το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές.

Τα ταλέντα της Meghan Markle που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας

Η Meghan Markle είναι ηθοποιός, έχει εξαιρετικές μαγειρικές ικανότητες, τις οποίες και παρουσίασε στη φιλανθρωπική οργάνωση Homeboy Industries, τον Ιούλιο του 2020, ενώ μιλά και πολύ καλά Ισπανικά.

Στο βιογραφικό της αναφέρεται ότι έχει κάνει μπαλέτο, jazz και tap χορό, ότι έχει εμπειρία στο musical theater, ότι μιλά άπταιστα Ισπανικά (τι λέγαμε παραπάνω;) και Γαλλικά, ότι μπορεί να μιλήσει σε διαφορετικές προφορές συμπεριλαμβανομένων των νότιων και των αργεντίνικων, αλλά και ότι είναι ικανή να υπερασπίζεται τον εαυτό της.

Harry-Meghan Markle: Άλυτο το μυστήριο με τη βάφτιση της Lilibet- Η απόφαση των Sussexes

Ποιος θα πίστευε, όμως, ότι μια royal προσωπικότητα, μια γυναίκα που έχει ζήσει στο Παλάτι του Buckingham είναι… άσος στις πολεμικές τέχνες και ειδικά στο kick boxing;

TALENTO MEGHAN MARKLE

Το κρυφό ταλέντο της Meghan που όλοι αγνοούσαν

Ναι! Η Meghan Markle είναι εξαιρετικά καλή στις πολεμικές τέχνες και αυτό δεν το αναφέρει η ίδια στο βιογραφικό της. Το αποκάλυψε, όμως, σε συνέντευξή του, στο Ισπανικό Vanity Fair, ο celebrity personal trainer, Jorge Blanco, ο οποίος είχε… προπονήσει τη Δούκισσα του Sussex.

Ο Jorge Blanco συνεργάστηκε με τη Meghan Markle στα γυρίσματα της δραματικής σειράς «Suits» στην οποία πρωταγωνιστούσε εκείνη. «Κάναμε λίγο πολεμικές τέχνες, λίγο box και μερικές φορές kickboxing», ανέφερε ο personal trainer.



Και πρόσθεσε: «Δεν είχα ποτέ σκεφτεί ότι θα κατέληγε να είναι μια πριγκίπισσα».

Ο Jorge Blanco, ο οποίος προπονεί και τον Chris Hemsworth με την Elsa Pataky, έμεινε έκθαμβος με το ταλέντο της Meghan Markle στις πολεμικές τέχνες.

«Πέρασα υπέροχα στην προπόνηση μαζί της, γιατί είναι εξαιρετικά καλή και μιλάει Ισπανικά, με αργεντίνικη προφορά. Το πρόγραμμά μου είναι αρκετά βεβαρυμένο, αλλά θα ήθελα πολύ να προπονήσω και τη Meghan, αλλά και τον Πρίγκιπα Harry, αν μου το ζητούσαν», αποκάλυψε ο personal trainer.