O πρίγκιπας William και η Kate Middleton στην Αθήνα για τον γάμο; Τι γράφουν τα βρετανικά media!

Κατερίνα Ιωακείμ
O πρίγκιπας William και η Kate Middleton στην Αθήνα για τον γάμο; Τι γράφουν τα βρετανικά media!

Οι πληροφορίες λένε πως περίμεναν να σταθεροποιηθεί η κατάσταση υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ πριν ανέβουν στο αεροπλάνο για τις επταήμερες διακοπές τους στην Ελλάδα! 

Να περάσουν μαζί λίγες μέρες στο εξωτερικό, μακριά από την πίεση των ανακτόρων, είχαν υποσχεθεί o πρίγκιπας William και η Kate Middleton στα παιδιά τους σύμφωνα με το βρετανικό Hello και επέλεξαν την Αθήνα για αυτό το οικογενειακό ταξίδι! Η οικογένεια, σύμφωνα πάντα με τα βρετανικά δημοσιεύματα (εκτενές ρεπορτάζ είχε και η Daily Express), απογειώθηκε για την ελληνική πρωτεύουσα προκειμένου να παρακολουθήσει ιγκόγνιτο (φυσικά) τον γάμο του Φιλίππου με τη Nina Flohr.


https://www.instagram.com/p/CVYORQ-s_nA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ζευγάρι επέλεξε να ταξιδέψει κάτω από άκρα μυστικότητα αλλά εθεάθη το απόγευμα της Πέμπτης έξω το αεροδρόμιο καθώς μετέβαινε στη Windsor Suite (η οποία χρησιμοποιείται αποκλειστικά από την βασιλική οικογένεια και κάποιους A-list celebrities) του Terminal 5 στο Heathrow, οπότε και δεν απέφυγε τη δημοσιότητα.

Ποιος θα διαδεχθεί τη βασίλισσα Ελισάβετ; Οι Βρετανοί δε θέλουν τον Κάρολο και δεν το κρύβουν

Μάρτυρες δήλωσαν στα βρετανικά media πως ο William, η Kate και τα παιδιά τους «ήταν όλο χαμόγελα καθώς έδιναν τις αποσκευές τους για το ταξίδι». Σε φωτογραφίες που διέρρευσαν η Kate κατέβηκε από το Audi αυτοκίνητο που μετέφερε την οικογένεια στο αεροδρόμιο, φορώντας ένα μπλε Diamond Geo maxi φόρεμα του αγαπημένου της brand, Me + Em, το οποίο είχε συνδυάσει με Superga sneakers, ενώ ο πρίγκιπας William επέλεξε πουλόβερ σε ανοιχτό μπλε και παντελόνι σε πιο σκούρες αποχρώσεις του ίδιου χρώματος.

princewilliam kate middleton wedding day

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton είχαν οργανώσει ταξίδι... αποφόρτισης από τις εντάξεις των τελευταίων μηνών και πληροφορίες τους θέλουν να βρίσκονται στην Ελλάδα! Λέτε να κρύβεται αλήθεια πίσω από τα δημοσιεύματα;

Οι πληροφορίες λένε πως το ταξίδι είχε προγραμματιστεί από τα μέσα Οκτωβρίου προκειμένου η οικογένεια να παραβρεθεί στον γάμο του Φίλιππου (νονοί του οποίου ήταν ο παππούς του William, πρίγκιπας Φίλιππος και η μητέρα του, πριγκίπισσα Diana) με τη Nina Flohr αλλά περίμεναν μέχρι τελευταία στιγμή για να το οριστικοποιήσουν λόγω της έντονης αδιαθεσίας της βασίλισσας Ελισάβετ. Τους Cambridges μάλιστα συνόδευε η νταντά των παιδιών, Maria Teresa Turrion Borrallo η οποία τους περίμενε στο αεροδρόμιο.

Όλες τις λεπτομέρειες για τους λαμπερούς προσκεκλημένους αλλά και τις πιο ενδιαφέρουσες φωτογραφίες του γάμου στη Μητρόπολη θα τις βρεις σε αυτό το link

Όπως έγινε γνωστό άλλωστε από χτες κάποιοι «υψηλοί προσκεκλημένοι» του ζευγαριού δεν παραβρέθηκαν στο μυστήριο αλλά το παρακολούθησαν από γιγαντοοθόνη σε πολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας, προκειμένου να αποφύγουν τη δημοσιότητα και να διατηρήσουν τις αποστάσεις τους στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τον Covid-19.

wedding greece william kate filippe nina flohr12

Για τον γάμο του Φίλιππου, άλλωστε στην Αθήνα βρέθηκαν οι κόρες του πρίγκιπα Ανδρέα, πριγκίπισσα Ευγενία (η οποία φόρεσε ένα εντυπωσιακό Peter Pilotto μαύρο φόρεμα με μεγάλα χρυσά κουμπιά) και η πριγκίπισσα Βεατρίκη (η οποία ήταν ίσως η πιο stylish καλεσμένη με το υπέροχο Gucci φόρεμά της).

Το εντυπωσιακό νυφικό και η ιστορία πίσω από την τιάρα της Nina Flohr

Ο μικρός πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte όπως και ο πρίγκιπας Louis είχαν εξασφαλίσει μάλιστα από τα σχολεία τους τη σχετική άδεια για το ταξίδι. Λέτε αυτές τις ώρες να βρίσκονται στη χώρα μας; Θα μάθουμε σύντομα (ή ποτέ!)...