Πριγκίπισσες Ευγενία-Βεατρίκη: Το μυστικό πίσω από τα φορέματά τους στον γάμο του Φίλιππου

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Πριγκίπισσες Ευγενία-Βεατρίκη: Το μυστικό πίσω από τα φορέματά τους στον γάμο του Φίλιππου

Οι δύο πριγκίπισσες ήταν ομολογουμένως από τις πιο stylish παρουσίες στον γάμο του Φίλιππου και της  Νina Flohr.

Όπως η τιάρα της νύφης, στον χθεσινό γάμο του Φίλιππου Γλύξμπουργκ με την Νina Flohr, είχε τη δική της ιστορία, έτσι και τα φορέματα των δύο πριγκιπισσών της Μεγάλης Βρετανίας, Βεατρίκης και Ευγενίας, έκρυβαν ένα μικρό μυστικό!

Η χθεσινή ημέρα ήταν μια μεγάλη γιορτή για τους Γλύξμπουργκ αλλά και για πολλούς βασιλείς και πριγκίπισσες της Ευρώπης! Ο υπέρλαμπρος γάμος του Φίλιππου έφερε κοντά πολλούς εκλεκτούς royal καλεσμένους οι οποίοι είχαν τη χαρά να συναντηθούν ξανά -μετά από την πανδημία-, σε ένα τόσο ευτυχισμένο γεγονός αλλά και σ΄ενα μέρος που αποτελεί ορόσημο στην μεταξύ τους σχέση.

Οι γάμοι των Γλύξμπουργκ στην Αθήνα- Ο Φίλιππος γαμπρός στη Μητρόπολη 57 χρόνια μετά τον Κωνσταντίνο

Η Ελλάδα, εκτός από μαγευτικός προορισμός αποτελεί τη χώρα που τους συνδέει, συναισθηματικά αλλά και εθιμοτυπικά! Τι κι αν η μοναρχία έχει εκλείψει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα; Για εκείνους οι συγγενικοί δεσμοί και οι στενές φιλίες τους συνδέουν, όπου κι αν βρίσκονται!

Κι ενώ έκανε αίσθηση η ηχηρή απουσία του Καρόλου και της Καμίλα (υποστήριξαν πως δεν ήρθαν στην Ελλάδα για τον γάμο λόγω των μέτρων κατά των covid-19), εντούτοις η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας εκπροσωπήθηκε από τις πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία, οι οποίες έδωσαν το παρών συνοδευόμενες από τους συζύγους τους.

Οι δεσμοί που συνδέουν τις πριγκίπισσες τόσο με τον Φίλιππο Γλύξμπουργκ όσο και με την Νina Flohr είναι στενοί. Μην ξεχνάμε πως και οι δύο πριγκίπισσες παρευρέθηκαν στο πάρτι του ζευγαριού που έγινε τον Μάϊο στο Cambridge.

Τα φορέματα είχαν τη δική τους ιστορία

Τόσο το φόρεμα της πριγκίπισσας Ευγενίας όσο και της Βεατρίκης... κάπου το έχεις ξαναδεί! Η Ευγενία θέλοντας να τιμήσει την Nina, επέλεξε να φορέσει το φόρεμα που φορούσε η Nina στο πάρτι του γάμου της, τον περασμένο Μάιο. Πρόκειται για μια δημιουργία του Peter Pilotto, την οποία όπως θα δεις στο tweet, η Ευγενία προτίμησε να την φορέσει στην μαύρη εκδοχή της.

Δεν ήταν όμως μόνο η τουαλέτα της Ευγενίας που έκρυβε ένα μυστικό καθώς και η Βεατρίκη προτίμησε να ντυθεί με μια Gucci δημιουργία, την οποία είχε φορέσει και το 2018. Όπως μπορείς να δεις, το εκπληκτικό φόρεμα σε σκούρες αποχρώσεις του γαλλικού οίκου ήταν μια προτίμηση της ίδιας καθώς προωθεί την ιδέα του sustainability.

Και οι δύο πριγκίπισσες ήταν stylish και διακριτικές. Όπως ακριβώς είναι και η προσωπική τους ζωή, την οποία προσπαθούν όσο μπορούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!