Πρίγκιπας Αλβέρτος: «Λείπει σε όλους μας η Charlene» - Τι έχει συμβεί

Μαρία Ροδίτη
Πρίγκιπας Αλβέρτος: «Λείπει σε όλους μας η Charlene» - Τι έχει συμβεί

Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό αποκάλυψε πώς εξελίσσεται η υγεία της συζύγου του, Πριγκίπισσας Charlene, και πότε θα επιστρέψει στην οικογένειά της.

Όλο ακούμε ότι η Πριγκίπισσα Charlene επιστρέφει στο Μονακό και όλο δεν τη βλέπουμε! Για ακόμη μια φορά, λοιπόν, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος μίλησε και αποκάλυψε ότι η σύζυγός του τις επόμενες εβδομάδες πρόκειται να επιστρέψει στο πριγκιπάτο της Κυανής Ακτής.

Η Charlene επιστρέφει… «σε καλή φόρμα»

Η πριγκίπισσα Charlene θα επιστρέψει «πολύ σύντομα» στο Μονακό, αποκάλυψε στο PEOPLE ο σύζυγός της. Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος είπε πως περιμένει οι γιατροί στη Νότιο Αφρική να δώσουν το ελεύθερο στη Charlene και να της επιτρέψουν να γυρίσει τις επόμενες εβδομάδες.

Ξανά στο νοσοκομείο η Πριγκίπισσα Charlene – Πότε επιστρέφει στο Μονακό

«Είναι σε καλή φόρμα και πολύ καλύτερα πνευματικά», αποκάλυψε στο PEOPLE ο Πρίγκιπας του Μονακό για τη Charlene. Και τόνισε: «Θα είναι εδώ (στο Μονακό) πριν από τις 19 Νοεμβρίου, που είναι Εθνική Ημέρα. Πολύ πριν».

https://www.instagram.com/p/CUihJchMkdm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η πριγκίπισσα Charlene αρκετά καταβεβλημένη στις 2 Οκτωβρίου

Τα αλλεπάλληλα χειρουργεία και η παραμονή στη Νότια Αφρική

Η Πριγκίπισσα Charlene παραμένει στη Νότια Αφρική από τον περασμένο Μάιο, μετά από μια σοβαρή μόλυνση (σε αυτιά, μύτη και λαιμό), που την οδήγησε πολλές φορές στο κρεβάτι του χειρουργείου και δεν της επέτρεψε να ταξιδέψει αεροπορικώς.



«Προφανώς και της λείπουν τα παιδιά», λέει στο PEOPLE ο Πρίγκιπας Αλβέρτος. «Και σε εκείνα λείπουν. Σε όλους μας λείπει (η Charlene)».

Το πιο πρόσφατο χειρουργείο της Πριγκίπισσας Charlene πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου και περιγράφηκε από το Παλάτι ως το «τελευταίο χειρουργείο». Σύμφωνα με τον σύζυγό της, «η τετράωρη επέμβαση έγινε στον ρινικό κόλπο και πήγε καλά».