Η Charlene δεν αντέχει τις φήμες για τον Αλβέρτο - Η μέρα που έβαλε τα κλάματα μπροστά σε όλους

Η Charlene δεν αντέχει τις φήμες για τον Αλβέρτο - Η μέρα που έβαλε τα κλάματα μπροστά σε όλους

Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της χαρακτηρίστηκε από δάκρυα - όχι χαράς.

Η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό βρίσκεται διαρκώς στο επίκεντρο της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες. Η πολύμηνη παραμονή της στη Νότιο Αφρική λόγω μίας μόλυνσης (σ.σ. που έπαθε μετά το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη για ανόρθωση ρινικού κόλπου και εμφύτευση ενός κοκάλου στα πλαίσια προετοιμασίας για οδοντικά εμφυτεύματα) προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις από το κοινό.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κατευθείαν υπέθεσαν ότι ο λόγος της απουσίας της δεν ήταν άλλος από τα σύννεφα στη σχέση της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο. Γιατί, διαφορετικά, να μην κάνει το χειρουργείο στο Μονακό ή κάπου πιο κοντά σε σχέση με τη Νότιο Αφρική και για ποιον λόγο να μην επιλέξει το σπίτι της για την ανάρρωση αλλά να μείνει μακριά από τα παιδιά; Αν και οι δύο έχουν αρνηθεί κατηγορηματικά ότι ο λόγος αφορά σε προβλήματα του γάμου τους, δεν είναι λίγες οι φορές που πραγματικά γεγονότα ισχυρίζονται κάτι διαφορετικό, με το Express, να φτάνει σε σημείο να υπονοεί πως ακριβώς αυτές οι φήμες είναι που τη φορτίζουν συναισθηματικά. Παράδειγμα - η ημέρα του γάμου της.

Charlene: Πώς η χαμογελαστή καλλονή έγινε η θλιμμένη πριγκίπισσα του Μονακό

Το κλάμα στην ημέρα του γάμου της

Ο γάμος της πριγκίπισσας Charlene με τον πρίγκιπα Αλβέρτο πραγματοποιήθηκε την 1η και 2η ημέρα του Ιουλίου του 2011 στο Παλάτι του Μονακό. Αν εξαιρέσεις, όμως, τη λάμψη και τη μεγαλοπρέπεια που σαφώς και κέντρισε τα βλέμματα του κοινού, ένα πράγμα που δεν μπορεί κανείς να ξεχάσει είναι το κλάμα της νύφης που έκανε τον κόσμο να απορεί σχετικά με το τι ακριβώς συνέβαινε.

Σε συνέντευξή της στο Sunday Times το 2013, η πριγκίπισσα Charlene μίλησε ανοιχτά για τον λόγο για τον οποίο έβαλε τα κλάματα την ημέρα του γάμου της.



«Όλα ήταν πολύ φορτισμένα και υπήρχαν ανάμεικτα συναισθήματα για τις φήμες. Προφανώς, όλη αυτή η πίεση χτιζόταν και ξέσπασα σε κλάματα (μετά την τελετή). Και μετά ξέσπασα σε κλάματα ακόμα περισσότερο γιατί σκεφτόμουν ‘Ω όχι, τώρα όλος ο κόσμος με έχει δει να κλαίω’», είπε η Charlene.

princess charlene2

Η νύφη παραλίγο να το σκάσει

Ό,τι και να δηλώνει δημόσια η Charlene, βέβαια, πλήθος Μέσων ανέφερε πριν τον γάμο ότι εκείνη ήταν έτοιμη να το σκάσει. Η γαλλική εφημερίδα Le Journal Du Dimanche έγραψε πως η πριγκίπισσα προσπάθησε να το σκάσει σε τρεις διαφορετικές περιστάσεις, μία όταν βρισκόταν στην πρεσβεία της Νότιας Αφρικής στο Παρίσι και δοκίμαζε το νυφικό, μία κατά τη διάρκεια του Grand Prix του Μονακό και μία όταν την πρόλαβαν τελευταία στιγμή πριν επιβιβαστεί σε ελικόπτερο.

Η Charlene αποκάλεσε τα δημοσιεύματα «κατηγορηματικά ψέματα», όμως τώρα το θέμα του «προβληματικού» γάμου έχει ανακύψει.



Φταίει, τελικά, η ψυχική της υγεία;

Με την πριγκίπισσα Charlene να είναι και πάλι μακριά από την οικογένειά της κλεισμένη σε κλινική, το παλάτι και ο ίδιος ο Αλβέρτος δηλώνουν πως πάσχει από υπερβολική κούραση και δεν έτρωγε καλά όταν έφτασε σπίτι. Αφέθηκαν, μάλιστα, υπονοούμενα για την ψυχική της κατάσταση και εκεί ήταν που άρχισαν ξανά πολλοί να αντιδρούν.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από τα σχόλια που έχουν γίνει σχετικά με την απόφαση του παλατιού να στρέψει τα βέλη στο κομμάτι της ψυχικής της υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H πριγκίπισσα Charlene παραλίγο να πεθάνει στη Νότιο Αφρική

H Charlene επέστρεψε στο Μονακό αλλά το σούσουρο συνεχίζεται - Μεγάλα μυστικά του οίκου των Grimaldi

Ούτε καρκίνος, ούτε πλαστικές επεμβάσεις: Αυτό είναι το πρόβλημα της πριγκίπισσας Charlene