Meghan-Harry: H κίνηση που κανείς δεν περίμενε για τα γενέθλια της Kate Middleton

Meghan-Harry: H κίνηση που κανείς δεν περίμενε για τα γενέθλια της Kate Middleton

H Δούκισσα του Cambridge έγινε 40 ετών και οι Sussexes βρήκαν τον τρόπο για να γεφυρώσουν το χάσμα στη σχέση τους.

Η Kate Middleton γιόρτασε τα 40 γενέθλιά της στις 9 Ιανουαρίου και πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας έσπευσαν να της ευχηθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Την ώρα που τα γενέθλια πορτρέτα της Δούκισσας του Cambridge μονοπωλούσαν για μέρες το ενδιαφέρον του Τύπου, όλοι περίμεναν αν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Μarkle θα αναφερθούν στο γεγονός.

Πριν δύο χρόνια στα 38α γενέθλια της Kate, το ζευγάρι της είχε ευχηθεί «Χρόνια Πολλά» μέσω ενός Instagram post. Με την σχέση των δύο ζευγαριών (Kate-William και Harry-Meghan) να παραμένει τεταμένη, οι Sussexes έκαναν μία εντελώς απρόσμενη κίνηση για να τους πλησιάσουν.

kate portrait

Η Kate Middleton γιορτάζει τα γενέθλιά της τιμώντας την Lady Diana - Τα 3 νέα πορτραίτα της

https://www.instagram.com/p/B7Rq5winLRk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Meghan Markle και Harry ευχήθηκαν στην Kate Middleton για τα γενέθλιά της

Σύμφωνα με τον Christopher Andersen που μίλησε στο «Us Weekly», o Harry και η Meghan τηλεφώνησαν στην Kate Middleton, θέλοντας να της ευχηθούν εγκάρδια για τα γενέθλιά της.

«Έκαναν μια βιντεοκλήση. Της ευχήθηκαν χρόνια πολλά. Ήταν πολύ ιδιωτικό», ανέφερε ο Andersen. «Ο Χάρι και η Μέγκαν δεν επρόκειτο να δημοσιεύσουν τίποτα όπως έκαναν πριν από δύο χρόνια», συμπλήρωσε.

Φήμες αναφέρουν πως η Kate απόλαυσε μια μικρή οικογενειακή μάζωξη για τον εορτασμό των 40ων γενέθλίων της της. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο κτήμα Anmer Hall όπου το «παρών» έδωσαν μόνο λίγοι φίλοι και συγγενείς.

https://www.instagram.com/p/CYfGRPft9y3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα 40α γενέθλια της Kate Middleton στάθηκαν αφορμή για να έρθουν οι Sussexes σε επικοινωνία με την Δούκισσα του Cambridge. Τώρα το μόνο που έχουμε να αναμένουμε είναι αν η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William θα παρευρεθούν στο πρώτο party γενεθλίων της Lilibet Diana που θα διοργανώσει η βασίλισσα Ελισάβετ στις 4 Ιουνίου.



Πηγή κεντρικής: apimages.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δύο χρόνια από το Megxit: Η αλήθεια για τη σχέση του Harry και της Meghan Markle δεν είναι ρόδινη

Meghan – Harry: Η βασίλισσα θα οργανώσει το πάρτι για τα πρώτα γενέθλια της Lilibet Diana