Ο πραγματικός λόγος που το Παλάτι δε θέλει τη Meghan Markle και τον Harry στους εορτασμούς

Ιωάννα Τζανή
Ο πραγματικός λόγος που το Παλάτι δε θέλει τη Meghan Markle και τον Harry στους εορτασμούς

Η βασιλική οικογένεια θα «ανακουφιστεί» εάν ο δούκας και η δούκισσα του Sussex δεν παρευρεθούν στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φιλίππου.

Ανακουφισμένη φαίνεται πως θα νιώσει η βασιλική οικογένεια αν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry παραμείνουν στις ΗΠΑ και δε δώσουν το παρόν στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φίλιππου!

Και αυτό καθώς, σύμφωνα με μία royal expert, η παρουσία τους θα μετατρέψει ένα τόσο σημαντικό και ιερό γεγονός, στο «show του Harry και της Meghan».

meghan harry 2

Meghan και Harry έβγαλαν προς πώληση το «παλάτι» στο Montecito: Το παρασκήνιο της μετακόμισης

Το παρασκήνιο πίσω από την απουσία των Sussexes

Το ζευγάρι, που ζει σε μια έπαυλη αξίας 14 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, αναμενόταν να παρευρεθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο για την τελετή μνήμης του Δούκα του Εδιμβούργου, ωστόσο, μια πρόσφατη διαμάχη σχετικά με τη Μητροπολιτική Αστυνομία που παρέχει την ασφάλειά τους, έθεσε την επιστροφή τους υπό αμφισβήτηση.


https://www.instagram.com/p/CY_4zGHlE_E/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ingrid Seward, αρχισυντάκτρια του Majesty Magazine, είπε ότι η απουσία των Sussexes μπορεί να γίνει ευπρόσδεκτη από τα ανώτερα μέλη της «The Firm», όπως ονομάζεται η βασιλική οικογένεια.

«Νομίζω ότι αν επιλέξουν να μην έρθουν, τότε όλοι θα νιώσουν ανακούφιση. Είναι μία τελετή μνήμης για τον πρίγκιπα Φίλιππο και δε θέλουμε να μετατραπεί στο σόου του Harry και της Meghan», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο οποίος πέθανε τον περασμένο Απρίλιο σε ηλικία 99 ετών, αναμένεται να εορταστεί στην Ακολουθία των Ευχαριστιών στο Αβαείο του Γουέστμινστερ την άνοιξη.

Παρόλο που ο 37χρονος Harry επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο για την κηδεία του Φίλιππου, είναι κατανοητό ότι δεν είναι έτοιμος να επιστρέψει με τη 40χρονη σύζυγό του, Meghan Markle, τον 2χρονο Archie και την επτά μηνών Lilibet χωρίς την κατάλληλη αστυνομική προστασία.



Η πρόταση του πρίγκιπα Καρόλου και η άρνηση του Harry που εξόργησε τη βασιλική οικογένεια

Ο 73χρονος πρίγκιπας Κάρολος φέρεται να προσφέρθηκε να φιλοξενήσει την οικογένεια στο Ηνωμένο Βασίλειο, με την ελπίδα να συναντήσει την εγγονή του, Lilibet, για πρώτη φορά.

Μία δημοσιογραφική πηγή ανέφερε, ότι ο Κάρολος «θέλει απελπισμένα να δει τα εγγόνια του» και ότι «λυπήθηκε που δεν είχε την ευκαιρία να περάσει χρόνο μαζί τους».

«Είναι ένας φανταστικός παππούς και του αρέσει πάρα πολύ να παίζει με τα εγγόνια του και σίγουρα είναι δίκαιο να πούμε ότι νιώθει ότι κάτι λείπει από τη ζωή του χωρίς την ικανότητα να γνωρίσει τα παιδιά του Harry. Αυτό είναι κάτι που ελπίζει να διορθώσει και γι' αυτό έκανε την πρόταση στον Harry, τη Meghan και τα παιδιά να μείνουν μαζί του αν ήθελαν, όποτε γυρνούσαν σπίτι για κάποιο χρονικό διάστημα», πρόσθεσε στη συνέχεια η πηγή.

Η πρόταση, η οποία θα σήμανε και την πρώτη φορά που τα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα συγκεντρώνονταν όλα μαζί από τότε που ο Harry και η Meghan μετακόμισαν στις ΗΠΑ, έγινε λίγο πριν τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με τη εφημερίδα Mirror.

Ωστόσο, η άρνηση του Harry να επιστρέψει χωρίς ουσιαστικό επίπεδο ασφάλειας από την Αστυνομία, κάνει προς το παρόν αδύνατη, αυτή την πρώτη ένωση των μελών της βασιλικής οικογένειας.



Ο πρίγκιπας Harry ζητά δικαστική αναθεώρηση της απόφασης να του αφαιρεθεί η ομάδα προστασίας της αστυνομίας του Ηνωμένου Βασιλείου, ισχυριζόμενος ότι είναι πολύ επικίνδυνο να επισκεφθεί τη χώρα χωρίς σωματοφύλακες της Scotland Yard.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, πάντως, δεν έχει καμία πρόθεση να βοηθήσει τον εγγονό της στο αίτημα του για προσωπικό ασφαλείας όταν επισκεφθεί στη Βρετανία, αλλά ούτε και να υποχωρήσει στις απαιτήσεις του για προστασία από το Met και το Υπουργείο Εσωτερικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Meghan Markle: 3 εκατομμύρια δολάρια έβγαλαν τα trolls στην πλάτη της από βίντεο μίσους στο YouTube

Η βασίλισσα Ελισάβετ σημείωσε νέο ρεκόρ και άφησε πίσω της την Kate Middleton