Ο πρίγκιπας William σε δύσκολη θέση και αιτία είναι η μητέρα του πριγκίπισσα Diana

Πατούλια Κατερίνα
Ο πρίγκιπας William σε δύσκολη θέση και αιτία είναι η μητέρα του πριγκίπισσα Diana

Τα βραβεία BAFTA θα φέρουν τον πρίγκιπα William σε δύσκολη θέση σε μια βράβευση που θα κάνει με δυσκολία.

Την Κυριακή, στις 13 Μαρτίου 2022, θα πραγματοποιηθούν τα φετινά βραβεία BAFTA, τα Όσκαρ της Βρετανίας.

Ο πρίγκιπας William έχει υπό την υποστήριξη του τα βραβεία BAFTA και δίνει κάθε χρόνο το παρών στην τελετή απονομής αλλά όλοι περιμένουν τη φετινή βράβευση.

Μια από τις ταινίες που είναι πιθανό να μπουν στη λίστα των βραβεύσεων είναι η ταινία Spencer, η ταινία με επίκεντρο την πριγκίπισσα Diana στις τελευταίες της στιγμές ως επίσημο μέλος της βασιλικής οικογένειας, λίγο πριν τον χωρισμό από τον Κάρολο.

Θα βραβεύσει ο William την Kristen Stewart;



Σύμφωνα με την Daily Mail, ο πρίγκιπας είναι πιθανό να χρειαστεί να βραβεύσει την Kristen Stewart, για τον ρόλο της ως Diana στην ταινία Spencer. Η ταινία έχει λάβει υποψηφιότητα στην κατηγορία της Καλύτερης Βρετανικής ταινίας αλλά και για την Stewart η τιμή είναι μεγάλη ως Καλύτερη ηθοποιός σε ταινία.

Ο William ως πρόεδρος των BAFTΑ έχει μιλήσει πολλές φορές για το πόσο μισεί τον τρόπο με τον οποίο η μητέρα του γίνεται προϊόν εμπορευματοποίησης στις ταινίες ενώ ο πρίγκιπας δεν είχε διστάσει να τα βάλει και με το Crown του Netflix για τον τρόπο με τον οποίο απεικόνισε την αδικοχαμένη μητέρα του πριγκίπισσα Diana.

Πηγή της Daily Mail υποστηρίζει πως είναι πιθανό ο πρίγκιπας να ζητήσει να φύγει από την αίθουσα αν η Stewart Κερδίσει τελικά το βραβείο.

Ο William είναι βαθιά δυσαρεστημένος

Ο πρίγκιπας William δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με το Crown και όπως τόνισε βασιλική πηγή στο παρελθόν μισεί να βλέπει τον τρόπο που απεικονίζεται η μητέρα του.

«Ο William πιστεύει ότι το Netflix εκμεταλλεύεται και οι δύο γονείς του, τους παρουσιάζει με έναν ψεύτικο, απλοϊκό τρόπο, προκειμένου να βγάλει εκατομμύρια», τόνισε η πηγή χαρακτηριστικά.

prince william

Το σχόλιο του πρίγκιπα William για την Kate Middleton άναψε την κουβέντα περί τέταρτου παιδιού

Η ταινία Spencer

Παρότι ξεκίνησε με επικές κριτικές και όλοι πίστευαν πως θα έχει μεγάλη τύχη στα βραβεία, το Spencer το έχουν σνομπάρει οι επιτροπές και δεν είχε την πορεία που όλοι φαντάζοντας, ειδικά η Stewart η οποία δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στις τελετές βράβευσης.

Η ταινία επικεντρώνεται στην απόφαση της Diana να χωρίσει από τον Κάρολο, το 1991, κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου στο Sandringham το οποίο ως γνωστόν είναι η εξοχική κατοικία της Ελισάβετ και το μέρος που η βασιλική οικογένεια συγκεντρώνεται τα Χριστούγεννα.


https://www.instagram.com/p/CW_xBFpPY0a

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι 3 απαράβατοι κανόνες της Kate Middleton για την ανατροφή των παιδιών

Η βασίλισσα Ελισάβετ σημείωσε νέο ρεκόρ και άφησε πίσω της την Kate Middleton