Infanta Cristina - Urdangarin: Χωρισμός για το αγαπημένο βασιλικό ζευγάρι - Τους διέλυσε η απιστία!

Infanta Cristina - Urdangarin: Χωρισμός για το αγαπημένο βασιλικό ζευγάρι - Τους διέλυσε η απιστία!

Λίγες μέρες μετά τις φωτογραφίες με άλλη γυναίκα, ήρθε η ανακοίνωση του χωρισμού.

Σπάνια ακούγονται νέα περί χωρισμού από κάποιο παλάτι, αφού το ιδανικό των royals είναι πάντοτε να παρουσιάζουν την εικόνα των τέλειων, αγαπημένων ζευγαριών που τάσσονται στην υπηρεσία του στέμματος. Κι όμως, κάποιες φορές, όπως αυτή, τα νέα έρχονται να ταράξουν τα φαινομενικά ήρεμα νερά τους και ο χωρισμός κατάφερε να «χτυπήσει» την πόρτα σε ένα από τα πιο αγαπημένα βασιλικά ζευγάρια.

Η αδερφή του βασιλιά Φιλίππου VI της Ισπανίας, Infanta Cristina, και ο σύζυγός της, Iñaki Urdangarin, πήραν την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, κάνοντας, μάλιστα, και μία κοινή ανακοίνωση που μοιράστηκαν με το περιοδικό Hola!.

«Με κοινή συναίνεση, αποφασίσαμε να τελειώσουμε τον γάμο μας. Η δέσμευσή μας στα παιδιά μας παραμένει ακέραιη. Επειδή είναι μία ιδιωτική απόφαση, ζητάμε τον μέγιστο σεβασμό από όλους γύρω μας», έγραψαν χαρακτηριστικά.

infanta cristina inaki urdangarin2

Η απιστία που οδήγησε στον χωρισμό

Μόλις πριν από μερικές ημέρες ήταν που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες του Urdangarin με άλλη γυναίκα, την Ainhoa Armentia, από το Ισπανικό περιοδικό Lecturas. Η εν λόγω γυναίκα φαίνεται πως είναι συνάδελφος του συζύγου της Infanta Cristina από μία δικηγορική εταιρεία στη Vitoria, μία περιοχή της βόρειας Ισπανίας.



Αναμενόμενα, τα Μέσα άρχισαν να κάνουν εικασίες σχετικά με το τι μπορεί να συμβαίνει, φτάνοντας σε σημείο να ρωτούν και τον ίδιο. Ο Urdangarin τότε έδωσε μία διπλωματική απάντηση: «Συμβαίνουν πράγματα και θα τα διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο». Έπειτα, όμως, οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν ανοιχτά σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει η οικογένειά του τις φήμες για απιστία, με εκείνον να λέει χαρακτηριστικά: «Ως μία δυσκολία που θα τη διαχειριστούμε με τη μέγιστη ηρεμία μαζί, όπως πάντα».

Το χρονικό της σχέσης της Infanta Cristina με τον Iñaki Urdangarin

Η Infanta Cristina και ο Iñaki Urdangarin παντρεύτηκαν το 1997 σε μία τελετή στην οποία παρευρέθηκαν τα πιο γνωστά μέλη βασιλικών οικογενειών. Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος και η βασίλισσα Άννα Μαρία της Ελλάδας, ο πρίγκιπας Αλβέρτος ΙΙ του Μονακό, η αυτοκράτειρα Farah του Ιράν, η βασίλισσα Noor της Ιορδανίας, οι πρίγκιπες Frederik και Joachim και η πριγκίπισσα Alexandra της Δανίας, και πολλοί άλλοι έδωσαν το παρών στον βασιλικό γάμο που φάνηκε να ενώνει δύο πολύ αγαπημένους μεταξύ τους ανθρώπους.



Κατά τη διάρκεια του κοινού τους βίου, η Infanta Cristina και ο Urdangarin απέκτησαν τέσσερα παιδιά, τον Juan, τον Pablo, τον Miguel και την Irene, ενώ από το 2009 μέχρι το 2012 μετακόμισαν στην Washington λόγω της δουλειάς του Urdangarin στον κολοσσό των επικοινωνιών Telefónica.

Το 2013, η Infanta Cristina μετακόμισε στην Ελβετία παίρνοντας μαζί και τα παιδιά της, όμως, ο σύζυγός της έμεινε στη Βαρκελώνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η βασίλισσα επέστρεψε στο αγαπημένο μέρος του πρίγκιπα Φίλιππου: Το ταξίδι με ελικόπτερο

Ο πραγματικός λόγος που ο πρίγκιπας Κάρολος θέλει να φιλοξενήσει τον Harry και την οικογένειά του!

Γενέθλια για την πριγκίπισσα Charlene: Το περίεργο βίντεο και τα νέα για την υγεία της