Πριγκίπισσα Charlene: Γιατί η ανακοίνωση των ανακτόρων προκαλεί νέα ανησυχία για την υγεία της

Πριγκίπισσα Charlene: Γιατί η ανακοίνωση των ανακτόρων προκαλεί νέα ανησυχία για την υγεία της

Μία ακόμη απουσία της Charlene από εκδηλώσεις του Μονακό. Αυτή τη φορά ωστόσο έχουμε update για την υγεία της: Η ανακοίνωση του Παλατιού μιλά για πρώτη φορά για αποκατάσταση των δοντιών της πριγκίπισσας!

Νέα εμφάνιση έκαναν τα δίδυμα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Charlene, ο Jacques και η πριγκίπισσα Gabriella, συνοδευόμενα από τον πατέρα τους στην επίσημη γιορτή του Άγιου Devota ο οποίος είναι ο προστάτης άγιος της Κορσικής και του Μονακό. Στην ίδια εκδήλωση παραβρέθηκε και η πρώην ερωμένη του 63χρονου πρίγκιπα, η 50χρονη σήμερα Nicole Coste (η οποία είναι η μητέρα του 18χρονου γιου του Αλβέρτου, Alexandre).

Οι εορτασμοί προς τιμή του προστάτη του Οίκου των Grimaldi, ο οποίος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των διωγμών των Ρωμαίων Αυτοκράτορων Διοκλητιανού και Μαξιμιάνου, πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, ενώ η 27η Ιανουαρίου είναι επίσημη αργία για το Μονακό.

monaco princess charlene

Ο μικρός γιος της Charlene ήταν εκείνος που άναψε την καθιερωμένη φωτιά στην βάρκα προς τιμήν του Devoda ενώ τα δίδυμα ήταν ντυμένα αρκετά ζεστά προκειμένου να προστατευτούν από το τσουχτερό κρύο. Τον Αλβέρτο συνόδευσε η αδερφή του, πριγκίπισσα Καρολίνα του Ανόβερου, και ο ανιψιός του, Louis Ducruet.

Aπούσα ξανά η Charlene

Από τη γιορτή αυτή στο Μονακό έλειπε και πάλι η πριγκίπισσα Charlene, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα είχε γενέθλια (έκλεισε τα 44). Σύμφωνα με την ανακοίνωση των ανακτόρων για την υγεία της θλιμμένης πριγκίπισσας, η Charlene «αναρρώνει καλά αλλά θα χρειαστεί να ξεκουραστεί λίγο ακόμα και να λάβει την απαραίτητη θεραπεία για τα δόντια της μέσα στις επόμενες εβδομάδες». Εμμέσως πλην σαφώς, το παλάτι μας ενημερώνει πως θα αργήσουμε να δούμε την πριγκίπισσα Σαρλίν!

charlene 3

Γενέθλια για την πριγκίπισσα Charlene: Το περίεργο βίντεο και τα νέα για την υγεία της

Επιπρόσθετα η ανακοίνωση ανέφερε πως η Charlene έστειλε τις ευχές της στους πολίτες του Μονακό και μόλις η υγεία της το επιτρέψει, θα επιστρέψει και πάλι κοντά τους...

Η οικογένειά της, έγινε γνωστό πως επισκέφτηκε τη Charlene και τα Χριστούγεννα. Στο λογαριασμό της Charlene στο Instagram, είδαμε ένα νέο post – βίντεο, με στιγμές από τη ζωή της αλλά και μια κοινή φωτογραφία της με τον πρίγκιπα Harry.



Αφοσιωμένος στα παιδιά του ο Αλβέρτος

O Αλβέρτος είχε μιλήσει λίγο μετά την νέα φυγή της Charlene, υπογραμμίζοντας πως τα παιδιά του, Jacques και Gabriella, είχαν «υποφέρει από την απουσία της μητέρας τους», αλλά τα αποζημίωσε με το να αναλάβει έναν πιο ενεργό ρόλο στη ζωή τους: «Για μένα, είναι πολύ απλό – η προτεραιότητά μου είναι η οικογένειά μου», είπε ο πρίγκιπας, όταν ρωτήθηκε για το πώς θα παίξει τον ρόλο του αρχηγού κράτους και του πατέρα»!

«Αυτή είναι μια εξαιρετικά σημαντική περίοδος στη ζωή τους– ο τρόπος που μεγαλώνουν τα βοηθά να δουν τον κόσμο. Και αν ένας από τους γονείς λείπει για ιατρικούς λόγους, ο άλλος γονέας πρέπει να είναι εκεί. Έχω ακούσει πάρα πολλούς φίλους και γνωστούς να μου λένε ότι θα ήθελαν να ήταν εκεί για τα παιδιά τους, αντί να ασχολούνται τόσο πολύ με την επαγγελματική τους ζωή. Δεν θέλω να έχω αυτές τις τύψεις», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η πριγκίπισσα Charlene δυσκολευόταν να χαμογελάσει - «Ήταν μια εξαιρετικά επίπονη χρονιά»

H πριγκίπισσα Charlene παραλίγο να πεθάνει στη Νότιο Αφρική

Ούτε καρκίνος, ούτε πλαστικές επεμβάσεις: Αυτό είναι το πρόβλημα της πριγκίπισσας Charlene