Victoria de Marichalar y Borbón: Γιατί όλοι μιλούν για την ανιψιά του βασιλιά της Ισπανίας;

Νατάσσα Σχοινά
Victoria de Marichalar y Borbón: Γιατί όλοι μιλούν για την ανιψιά του βασιλιά της Ισπανίας;

Η ανιψιά του βασιλιά της Ισπανίας είναι το φρέσκο και στυλάτο κορίτσι που αγαπούν τα social media.

Στον κόσμο της showbiz, οι royals φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις. Η ζωή τους, τα κατορθώματά τους, οι δημόσιες εμφανίσεις τους, το παρελθόν και το μέλλον τους… Όλα όσα σχετίζονται με αυτούς με κάθε πιθανό τρόπο έρχονται στη σέντρα των προτιμήσεων του κοινού. Ακόμα κι όταν πρόκειται για εκείνους που, εκτός εξαιρετικού απροόπτου, δεν έχουν καμία πιθανότητα διαδοχής στον βασιλικό θρόνο.

Τους τελευταίους μήνες, η Victoria de Marichalar y Borbón, η εγγονή του τέως βασιλιά της Ισπανίας, βασιλιά Juan Carlos και ανιψιά του βασιλιά Felipe VI, αποτελεί αντικείμενο συζητήσεων όχι απλώς γιατί «γαλάζιο» αίμα τρέχει στις φλέβες της, αλλά γιατί το γούστο και το στυλ της αξίζουν βραβείο. Πολλοί, μάλιστα, την έχουν ήδη συγκρίνει με την καλαίσθητη και κομψή θεία της, βασίλισσα Letizia.

victoria de marichalar7

@vicmabor

Γέννηση και σπουδές

H Victoria de Marichalar y Borbón είναι το νεότερο παιδί και μοναχοκόρη της δούκισσας του Lugo, Infanta Elena, και του Jaime de Marichalar. Γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου του 2000 και στα 21 της χρόνια έχει καταφέρει χωρίς ιδιαίτερο κόπο να γίνει talk of the town των royals και των social media. Κατά τη διάρκεια των εφηβικών της ετών, βρισκόταν σε οικοτροφείο στο Sussex, ενώ στη συνέχεια φοίτησε στο College of International Studies στη Μαδρίτη ακολουθώντας τον τομέα της διοίκησης και διαχείρισης επιχειρήσεων.



Το στυλ της Victoria

Η Victoria de Marichalar y Borbón είναι ένα κορίτσι που ξεχωρίζει για τα μακριά καστανά του μαλλιά αλλά και τις εμφανίσεις που συνθέτει σε επίσημες -και μη- περιστάσεις. Κάνοντας μία γρήγορη περιήγηση στο Instagram της, θα παρατηρήσεις ένα ιδιαίτερα κομψό στυλ για την ηλικία της επενδύοντας όχι σε φανταχτερά ντεσέν, αλλά σε κλασικές, διαχρονικές επιλογές. Η μονοχρωμία στα υφάσματα, το αρχοντικό βελούδο, τα μακριά, επιβλητικά παλτό και τα ζιβάγκο φαίνεται πως βρίσκονται στις go-to επιλογές που γεμίζουν την ντουλάπα της. Αξέχαστη παραμένει -και μάλλον θα συνεχίσει να παραμένει- η εμφάνισή της στα ELLE Style Awards τον περασμένο Οκτώβριο, στα οποία έδωσε το παρών με ένα maxi cut-out φόρεμα του Ισπανού σχεδιαστή Lorenzo Caprile που ανέδειξε με ένα ζευγάρι Manolo Blahnik high heels και τα μαλλιά της πιασμένα αλογοουρά.

https://www.instagram.com/p/CVnM8d1MG85
https://www.instagram.com/p/CVxYb19MGPM

Η σειρά διαδοχής

Τη δεδομένη στιγμή, οι πιθανότητες της Victoria για τον θρόνο είναι εξαιρετικά μηδαμινές. Την περίοδο της γέννησής της ήταν τρίτη στη σειρά διαδοχής ακολουθώντας τη μητέρα της, Infanta Elena, και τον μεγαλύτερο αδερφό της, Felipe. Πλέον και αφότου γεννήθηκαν τα ξαδέρφια της, η πριγκίπισσα Leonor και η Infanta Sofía, έχει πέσει στην πέμπτη θέση, επομένως το ενδεχόμενο να ανέβει στον ισπανικό θρόνο είναι μάλλον ένα αρκετά θολό σενάριο. Το καλό της υπόθεσης, ωστόσο, είναι ότι αυτοί οι royals -που είναι μεν μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά δε βρίσκονται στην άμεση σειρά διαδοχής- συνήθως δεν περιορίζονται από τα «πρέπει» και τις απαιτήσεις του παλατιού και μπορούν να χαράξουν έναν εντελώς δικό τους δρόμο σχετικά ανενόχλητοι. Για τη Victoria, αυτός φαίνεται πως, ανάμεσα στα άλλα, θα είναι και η μόδα.

https://www.instagram.com/p/CXGr3m8MdL7

Εδώ με τον σύντροφό της, Jorge Bárcenas, σε πάρτι της Moët & Chandon.

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερο φωτογραφικό υλικό της Victoria.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πριγκίπισσα Charlene: Γιατί η ανακοίνωση των ανακτόρων προκαλεί νέα ανησυχία για την υγεία της!

Το λαχανικό που απεχθάνεται η βασίλισσα Ελισάβετ και απαίτησε να αφαιρεθεί από το μενού

Ο πραγματικός λόγος που ο πρίγκιπας Κάρολος θέλει να φιλοξενήσει τον Harry και την οικογένειά του!