Η εκστρατεία μίσους κατά της Meghan Markle θα τελειώσει αν χωρίσει τον πρίγκιπα Harry

Πατούλια Κατερίνα
Η εκστρατεία μίσους κατά της Meghan Markle θα τελειώσει αν χωρίσει τον πρίγκιπα Harry

Η πρόβλεψη για την οργή των trolls κατά της Meghan Markle προκαλεί εντύπωση. 

Δεν έχει περάσει μια εβδομάδα, από τη στιγμή που ένα πρακτορείο ανάλυσης δεδομένων επιβεβαίωσε το κύμα μίσους των trolls στα social media κατά της Meghan Markle . Σύμφωνα με το Bot Sentinel, η Meghan Markle στοχοποιήθηκε από 25 διαφορετικά κανάλια στο Youtube τα οποία έχουν βγάλει περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια δολάρια από διαφημίσεις.

Τα τρία πιο δημοφιλή κανάλια μίσους κατά της 40χρονης δούκισσας του Sussex, υπολογίζεται πως έχουν βάλει στα ταμεία τους περίπου 494,729 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Bot Sentinel ενώ υπάρχουν 25 ακόμα κανάλια στο Υοutube που έχουν περισσότερες από 494 εκατομμύρια προβολές.

meghan markle elln show 4

Meghan Markle: 3 εκατομμύρια δολάρια έβγαλαν τα trolls στην πλάτη της από βίντεο μίσους στο YouTube

Αυτή η εκστρατεία μίσους κατά της 40χρονης δούκισσας του Sussex φανερώνει ανησυχητικά δεδομένα για το μέλλον της.

Τα trolls θα σταματήσουν μόνο με τον χωρισμό.



Η Meghan Markle και όλο αυτό το κύμα μίσους, φαίνεται πως θα σταματήσει μόνο αν της συμβεί κάτι σοβαρό. Τουλάχιστον αυτό δήλωσε ο Christopher Bouzy, συνιδρυτής του Bot Sentinel ο οποίος τόνισε:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία πως αυτό που θέλουν και κάνουν οι άνθρωποι αυτοί, είναι να κάνουν διαρκείς επιθέσεις στη Meghan. Ποιος είναι ο τελικός στόχος; Εκείνη έφυγε από τη Βρετανία, δεν έχει πια βασιλικά καθήκοντα οπότε θα έπρεπε να έχουν σταματήσει. Πιστεύω πως ο στόχος τους είναι πια να δουν ότι θα την στεναχωρήσουν, θα την κάνουν να βλάψει τον εαυτό της ή να καταστραφεί ο γάμος της με τον πρίγκιπα Harry. Τα trolls θα σταματήσουν μόνο με τον χωρισμό. Έχουμε δει πως πολλοί από τους ενεργούς αυτούς λογαριασμούς μίσους, έχουν αναπαραχθεί από δημοσιογράφους και royal σχολιαστές. Τους έχουν δώσει δημοσιότητα, με αποτέλεσμα, σε πολλές περιπτώσεις να μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο την εκστρατεία μίσους τους», τόνισε ο ειδικός της πλατφόρμας που έκανε και την ανάλυση των δεδομένων για τη Markle.

Cardi B καλεί Meghan Markle

cardib

Πάντως μια άλλη διάσημη, η τραγουδίστρια Cardi B, ζήτησε μέσω του Twitter να έχει μια ευκαιρία να μιλήσουν από κοντά. Η Cardi B Κατάφερε να κερδίσει μια αγωγή εκατομμυρίων κατά της youtuber Tasha K, για ηθική βλάβη στο δικαστήρια. Η Meghan και ο Harry ήταν άλλωστε οι πρώτοι που κάλεσαν τους πάντες να σταθούν απέναντι σε όσους βλάπτουν τα συμφέροντά τους και τους διασύρουν με μια πολεμική μίσους στα social media.

Η Meghan κέρδισε ήδη τη δίκη κόντρα στη Mail για τη δημοσίευση του γράμματος που η ίδια έστειλε ιδιωτικά στον πατέρα της Thomas Markle ενώ και ο Harry έχει μιλήσει για τα trolls που κυνηγούν τη σύζυγό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Meghan και Harry έβγαλαν προς πώληση το «παλάτι» στο Montecito: Το παρασκήνιο της μετακόμισης

Ξανά στην επικαιρότητα η παράνομη σχέση του πρίγκιπα Wlliam με Rose Hanbury χάρη σε ένα tweet

Η βασίλισσα Ελισάβετ δε θέλει τον Harry και τη Meghan στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο - Εξορισμένος ο Andrew