Η Meghan εμψύχωνε τον Harry στον αγώνα polo αλλά όλοι σχολίαζαν τη νέα εμφάνισή της

Νατάσσα Σχοινά

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry στα Invictus Games

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Η Meghan Markle επέστρεψε στο pre-royal στυλ της για να στηρίξει τον πρίγκιπα Harry και το κοινό ενθουσιάστηκε.

Το ότι ο πρίγκιπας Harry λατρεύει το polo το έχουμε καταλάβει πια. Ο δούκας του Sussex εμφανίζεται συχνά στις εγκαταστάσεις όπου παίζει στη Santa Barbara και, μάλιστα, έχει καταφέρει να συνδυάσει την αγάπη του με τη φιλανθρωπία, η οποία είναι ένας τομέας με τον οποίο είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος.

«Ο πρίγκιπας Harry είναι ένας ένθερμος λάτρης και παίκτης του polo και παίζει σε όλη του τη ζωή. Η δική μου ομάδα polo έχει μία πλατφόρμα όπου χρησιμοποιούμε το άθλημα και την πλατφόρμα για την ευαισθητοποίηση για φιλανθρωπικές οργανώσεις. Ο Harry θα είναι μέλος αυτής της ομάδας», είπε ο καλός φίλος του πρίγκιπα Harry, Nacho Figueras, στον ραδιοφωνικό σταθμό KCLU της Santa Barbara.

Η νέα εμφάνιση της Meghan Markle στο πλευρό του πρίγκιπα Harry

Η Meghan Markle είναι μεγάλη φαν του συζύγου της και αυτό είναι κάτι που φαίνεται με κάθε ευκαιρία. Όποτε το ζευγάρι κάνει κάποια δημόσια εμφάνισή του, η υποστηρικτική διάθεση του ενός προς τον άλλον είναι ορατή ακόμα και με τη γλώσσα του σώματος.

Ερωτική εξομολόγηση του πρίγκιπα Harry στη Meghan Markle και η αποκάλυψη για την κόρη του Lilibet

Το Σάββατο 14 Μαΐου, ο πρίγκιπας Harry είχε άλλον ένα αγώνα polo και η Meghan όλο χαμόγελα αποφάσισε να δώσει το παρών για να στηρίξει τον καλό της. Εμφανίστηκε, λοιπόν, πολύ καθημερινή, φορώντας ένα λευκό πουκάμισο, ένα κοντό σορτσάκι και σανδάλια. Έπιασε σε κότσο τα μαλλιά της για να μπορέσει να αντέξει τις υψηλές θερμοκρασίες κάτω από τον ήλιο και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε τόσο μόνη της όσο και με τον Harry.

Σε άλλη εμφάνισή της, η Meghan επέλεξε ανάλογο στυλ αλλάζοντας αυτήν τη φορά μόνο το χρώμα. Φόρεσε, λοιπόν, ένα γαλάζιο πουκάμισο με μπλε σορτσάκι και εμψύχωσε τον καλό της.

Ο κόσμος γρήγορα σχολίασε και τις δύο εμφανίσεις, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του που η Meghan άφησε το βασιλικό στυλ:

Οι Sussexes στο Λονδίνο

Οι Sussexes αναμένεται να ταξιδέψουν στον Λονδίνο για τους εορτασμούς των γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ που συμπίπτουν φέτος και με το Πλατινένιο Ιωβηλαίου. Όμως, σε αντίθεση με τις άλλες χρονιές, η Meghan και ο Harry δε θα ανέβουν στο μπαλκόνι για την πτήση επίδειξης της Βρετανικής Αεροπορίας.

«Μετά από πολλή σκέψη, η βασίλισσα αποφάσισε ότι η εμφάνιση στο μπαλκόνι του Trooping the Colour την Πέμπτη 2 Ιουνίου θα είναι περιορισμένη στη Μεγαλειότητά της και στα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας που έχουν αναλάβει αυτήν τη στιγμή επίσημα δημόσια καθήκοντα εκ μέρους της βασίλισσας», είπε ο εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης