Η φήμη ότι η Kate Middleton χώρισε τον William και έφυγε με τα παιδιά κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Πατούλια Κατερίνα
Η φήμη ότι η Kate Middleton χώρισε τον William και έφυγε με τα παιδιά κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ένα δημοσίευμα που στην συνέχεια διαγράφτηκε ήταν ικανό να προκαλέσει αναταραχή στο Παλάτι.

Ένα δημοσίευμα του MSN που έγινε και tweet στην επίσημη σελίδα του μέσου, ήταν αρκετό να δημιουργήσει σύγχυση στους απανταχού royal φανς.

Το δημοσίευμα που έγινε γρήγορα viral σε Ευρώπη και Αμερική υποστήριζε από τον τίτλο κιόλας πως η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William χώρισαν με την 40χρονη δούκισσα να έχει πάρει τα τρία παιδιά της και να έχει φύγει από την κοινή τους κατοικία.

Το δημοσίευμα εξαφανίστηκε

Λίγη ώρα πέρασε προτού το δημοσίευμα κατέβει και το ίδιο και το tweet αλλά η ζημια είχε ήδη γίνει μιας και όπως τονίζει το Cosmopolitan ΗΠΑ το άρθρα είχε αναπαραχθεί.

Σύμφωνα με αυτό, Kate και William ακολούθησαν χωριστούς δρόμους με την Kate να έχει ήδη μετακομίσει αλλού με τα τρία πριγκιπόπουλα George, Charlotte και Louis.

msn.JPG

Πάντως το Newsweek ανέφερε πως το κείμενο είναι πιθανό να προέκυψε από τη συνεργασία του MSN με τη γαλλική ιστοσελίδα OH My Mag, η οποία υποστήριξε πρώτη πως ο γάμος των Cambridges είναι παρελθόν με το MSN να ακολουθεί με μια μετάφραση της συγκεκριμένης ιστορίας στα Αγγλικά.

Σύμφωνα με το κείμενο, οι υπάλληλοι της Kate και του William περιγράφουν μια έντονη συνομιλία ανάμεσα στο ζευγάρι που κατέληξε στον χωρισμό κι ας περιμένουμε να τους δύο και τους δύο μαζί στην αυριανή πρεμιέρα της ταινίας Top Gun με τον Tom Cruise, τον παρουσιαστή της συναυλίας για το πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Αυτό που έχει σίγουρα ενδιαφέρον είναι ένα άλλο στοιχείο που ίσως υποδηλώνει κάποια κρίση ανάμεσα στο ζευγάρι το οποίο έχει χωρίσει επίσημα μόνο μια φορά, πριν τον γάμο του το 2011.

11 χρόνια γάμου για τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton: Η αποκάλυψη για τους καυγάδες τους

Όπως σίγουρα θυμάσαι, σε γενέθλια, γιορτές και επετείους, το Παλάτι κάνει τα απαραίτητα posts ή stories στο Instagram.

Φέτος όμως συνέβη κάτι παράξενο στις 29 Απριλίου.

Τσακωμοί αλλά βαθιά αγάπη:

Τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες του Παλατιού ανάμεσα στον William και την Kate; Το βιβλίο In William at 40: The Making of a Modern Monarch που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, ρίχνει φως στη σχέση του ζευγαριού

Όπως τονίζει ο συγγραφέας στο απόσπασμα που εξασφάλισε η Mail, Kate και William έχουν διαφωνίες τις οποίες και χειρίζονται με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

«Εκείνος φωνάζει περισσότερο και η Kate έχει μια πιο ήρεμη προσέγγιση. Ο William χάνει το δίκιο του όταν φωνάζει κι εκείνη τον ακολουθεί αλλά με πιο ήρεμο τρόπο. Και οι δύο γνωρίζονται καλά και ο καυγάς ξεθυμαίνει εύκολα όταν προκύψει. Η Kate ξέρει καλά πώς να ηρεμήσει τον William. Η σχέση τους έχει γερά θεμέλια και του δίνει αυτοπεποίθηση. Δεν υπάρχει ζήλεια και ένταση, είναι ευτυχισμένοι με την επιτυχία ο ένας του άλλου».