Ενθουσιάστηκε η Meghan Markle με τον Harry και το φιλί στο στόμα έγινε viral

Πατούλια Κατερίνα
Ενθουσιάστηκε η Meghan Markle με τον Harry και το φιλί στο στόμα έγινε viral

Η Meghan έχει ξεχάσει και πρωτόκολλα και τύπους ευγενείας και το σβουριχτό φιλί στον Harry έγινε αντικείμενο κριτικής.

Πιο ερωτευμένοι και πιο αγαπημένοι από ποτέ εμφανίστηκαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle στον πρόσφατο αγώνα polo του πρίγκιπα στην Santa Barbara στον οποίο η ομάδα του 37χρονου Harry αναδείχτηκε νικήτρια.

Ο πρίγκιπας βρήκε ή καλύτερα δημιούργησε την ευκαιρία να παίξει το αγαπημένο του βρετανικό polo σε μια ξεχωριστή ημέρα με φιλανθρβπικό σκοπό στην οποία θα στηρίξει μια σειρά από οργανισμούς που χρειάζονται ενίσχυση.

Ο αγώνας που ενθουσίασε το κοινό.

Στον αγώνα αυτό εννοείται πως το παρών έδωσε και η Meghan Markle, η οποία εντυπωσίασε με το καπέλο και το λευκό σορτς της αλλά και με έναν ακόμα τρόπο. Βλέπεις η 40χρονη, ενθουσιάστηκε με τη νίκη του καλού της και αφού φίλησε σταυρωτά κάθε έναν από τους συμπαίκτες του Harry, όταν έφτασε η σειρά του καλού της του έδωσε ένα σβουριχτό φιλί στο στόμα, ξεχνώντας και πρωτόκολλα και τίτλους ευγενείας.

Το φιλί που προκάλεσε σχόλια

Το κόκκινο κραγιόν της Meghan έβαψε τα χείλη του Harry, τα οποία η δούκισσα του Sussex σκούπισε τρυφερά. Το κοινό που βρέθηκε στον αγώνα ενθουσιάστηκε με το στιγμιότυπο και ξέσπασε σε χειροκροτήματα αλλά η royal βιογράφος Angela Levin με ένα τουίτ υποστήριξε πως το στιγμιότυπο ήταν ντροπιαστικό για τον πρίγκιπα.

«Γιατί να φιλήσει τον Harry μια τέτοια στιγμή, πόσο ντροπιαστικό για εκείνον να του σκουπίσει τα χείλη», έγραφε το tweet με τον κόσμο να εξηγεί στη βιογράφο πως επειδή του λέρωσε τα χείλη με το κόκκινο κραγιόν, έσπευσε να του σκουπίσει τα χείλη.

Ο Harry πάντως θα παίξει ένα ολόκληρο τουρνουά 12 αγώνων Polo όλο το καλοκαίρι, κάτι ασυνήθιστο για την Αμερική με τον Figueras στο πλευρό του, ο οποίος ήταν καλεσμένος και στον royal γάμο των Sussexes το 2018. Στον χτεσινό αγώνα πάντως στην Santa Barbara, τον Harry παρακολούθησε και η ηθοποιός Rebel Wilson, η οποία και φωτογραφήθηκε με τον πρίγκιπα.

rebelwilson_283212564_501131968425936_7138464421704644910_n.jpg

O Νacho δήλωσε άλλωστε ενθουσιασμένος στο Instagram που παίζει ξανά στο πλευρό του Harry, στην ομάδα των Los Padres, δηλαδή «Οι μπαμπάδες».

«Έχουμε παίξει δίπλα δίπλα πολλές φορές αλλά τώρα που είμαστε μπαμπάδες είναι ξεχωριστό. Το όνομα Padres έχει να κάνει και με τη σύνδεσή μας ως μπαμπάδες πια», τόνισε ο Nacho.

O Harry συνήθιζε πάντα να παίζει polo δίπλα στον αδερφό του William σε μια συνήθεια που ξεκίνησε ο παππούς του Φίλιππος κι αργότερα ο πατέρας τους Κάρολος.

https://www.instagram.com/p/Cd5NgxsMcKr