Πριγκίπισσα Charlene: Το νέο post μετά από καιρό και το τρυφερό στιγμιότυπο με την κόρη της

Μαρία Ροδίτη
Πριγκίπισσα Charlene: Το νέο post μετά από καιρό και το τρυφερό στιγμιότυπο με την κόρη της
Instagram: hshprincesscharlene

Η Πριγκίπισσα Charlene πόζαρε αγκαλιά με την κόρη της, Gabriella, σε ένα άκρως τρυφερό στιγμιότυπο.

Το τελευταίο ταξίδι του Πρίγκιπα Αλβέρτου στην Disneyland στο Παρίσι μαζί με τα δίδυμα παιδιά του και η απουσία της μητέρας τους έκανε πολλούς να αναρωτιούνται αν είναι καλά η Πριγκίπισσα Charlene, αλλά και πού βρίσκεται. Από την εξόρμηση αυτή πέρασε μία εβδομάδα και η Charlene έδωσε… σημεία ζωής ποζάροντας μαζί με την κόρη της, Gabriella, στο Instagram.

Το υπέροχο στιγμιότυπο μαμάς και κόρης συγκέντρωσε περισσότερα από 51.000 likes με τους fans να σχολιάζουν πόσο χαριτωμένη και γλυκιά είναι η κοινή τους φωτογραφία.

Το ταξίδι του πρίγκιπα Αλβέρτου στην Disneyland με τα παιδιά του και η απουσία της Charlene

Το post της Πριγκίπισσας Charlene με την κόρη της

Μαμά και κόρη, όπως βλέπεις στη φωτογραφία, είναι πολύ επίσημα ντυμένες και υπάρχει λόγος για αυτό. Τόσο η πριγκίπισσα Gabriella όσο και η πριγκίπισσα Charlene ετοιμάστηκαν για να παρευρεθούν στην Εβδομάδα Μόδας του Monte Carlo. «Αγάπησα το κάθε λεπτό προετοιμασίας της πριγκίπισσάς μου για την πρώτη έξοδό της σε επίσημο event. Ανυπομονούμε να έχουμε ένα υπέροχο βράδυ στα βραβεία μόδας», έγραψε η Charlene στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/Cd87H2WMxdk

Στην τρυφερή φωτογραφία, η Gabriella κάθεται στα πόδια της μαμάς της, Charlene, η οποία την κρατά στην αγκαλιά της. Η μικρή φορά floral φόρεμα, ενώ η πριγκίπισσα Charlene gown σε σαμπανιζέ απόχρωση με διάφανα μανίκια.

Οι δημόσιες εμφανίσεις των παιδιών του Αλβέρτου και της Charlene

Η Εβδομάδα Μόδας του Μόντε Κάρλο – την οποία η Charlene έχει χρηματοδοτήσει- πραγματοποιήθηκε στο Μονακό με το αποκορύφωμα να είναι η τελετή των βραβείων μόδας MCFW, η οποία έγινε στην Όπερα του Μόντε Κάρλο το απόγευμα της Τρίτης (24/5). Κι ενώ η Gabriella έχει ακολουθήσει σε πολλές εξόδους τους γονείς της — τον πρίγκιπα Αλβέρτο και την πριγκίπισσα Charlene— η έξοδος αυτή αποτέλεσε την πρώτη της φορά σε εκδήλωση της Εβδομάδας Μόδας του Μόντε Κάρλο μαζί με τη μητέρα της.

Όπως καταλαβαίνεις, η Gabriella δεν ακολουθεί μόνο τα βήματα της μητέρας της Charlene, αλλά και της αείμνηστης γιαγιάς της, πριγκίπισσας Grace. Πέρυσι, μάλιστα, ο πρίγκιπας Αλβέρτος είπε αποκλειστικά στο PEOPLE ότι έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν σιγά σιγά την πριγκίπισσα Gabriella και τον δίδυμο αδερφό της, Πρίγκιπα Jacques, στις δημόσιες εκδηλώσεις στις οποίες παρευρίσκονται εκείνος και η Charlene. «Οι γονείς μας μας έπαιρναν από νωρίς σε επίσημα ταξίδια, αλλά δεν νιώθαμε ότι ήταν επίσημα ταξίδια. Όταν ήμασταν μικροί, έφευγαν για σοβαρούς λόγους. Μετά – όταν δεν είχαν υποχρεώσεις – ήταν μαζί μας. Ήταν μεγάλη αξία αυτό», είχε δηλώσει ο Πρίγκιπας Αλβέρτος στο PEOPLE.

Και είχε προσθέσει: «Ο Jacques και η Gabriella είναι ακόμα στην ηλικία που θέλουν να ανακαλύπτουν πράγματα σε τέτοιου είδους ταξίδια. Είναι υπέροχο να έχουμε τέτοιου είδους αναμνήσεις μαζί τους».