Η Meghan Markle ταξίδεψε ως το Τέξας για να τιμήσει τη μνήμη των παιδιών που χάθηκαν άδικα

Νατάσσα Σχοινά
Η Meghan Markle ταξίδεψε ως το Τέξας για να τιμήσει τη μνήμη των παιδιών που χάθηκαν άδικα

H Meghan Markle στο Uvalde 

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Η επίσκεψή της ήταν τόσο απλή που κανείς δεν κατάλαβε ότι είναι η Meghan Markle.

Η τραγωδία με τον μαζικό πυροβολισμό στο Robb Elementary School στο Τέξας βύθισε για άλλη μία φορά τον πλανήτη σε θλίψη. Πολλοί ήταν οι celebrities που τοποθετήθηκαν δημόσια, στέλνοντας την αγάπη τους αλλά και το δικό τους μήνυμα κατά της οπλοκατοχής.

Το ταξίδι της Meghan Markle στο Τέξας

Η Meghan Markle, που ζει τα τελευταία χρόνια στην California με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry και τα δύο τους παιδιά, Archie και Lilibet, αποφάσισε να επισκεφτεί το Uvalde και το σημείο όπου έχουν τοποθετηθεί οι σταυροί με τα ονόματα των 19 παιδιών και των 2 δασκάλων που έχασαν τη ζωή τους στην αιματηρή επίθεση του 18χρονου Salvador Ramos.

Η Meghan, με μία ιδιαίτερα απλή εμφάνιση, έδωσε το παρών, άφησε λουλούδια, ενώ προσέφερε δύο μεγάλες τσάντες με φαγητό στους αιμοδότες που συρρέουν στο Herbie Ham Activity Center. Μίλησε, μάλιστα, μαζί με τους εθελοντές με έναν πολύ καθημερινό και προσιτό τρόπο σαν να μην υπάρχει καμία δημοσιότητα γύρω της.

Στο νοσοκομείο ο πατέρας της Meghan Markle μετά από συμπτώματα εγκεφαλικού

Οι μαρτυρίες των παρευρισκόντων

«Απλώς συζητούσε λες και εκείνη κι εγώ γνωριζόμασταν για χρόνια. Απλώς συζητούσαμε για την κατάσταση και αυτό που έγινε και τι κάναμε εδώ. Της είπα ότι δίνουμε νερό και φαγητό στους ανθρώπους», είπε η εθελόντρια Gloria Contreras, σύμφωνα με το BuzzFeed News.

Μία άλλη εθελόντρια σχολίασε πόσο καθημερινή ήταν η δούκισσα του Sussex σε σημείο που δεν κατάλαβαν καν ότι ήταν εκείνη. «Ήταν πολύ γλυκιά. Απλώς μπήκε μέσα με το συνεργείο της και άρχισε να βάζει πάγο στον κουβά μαζί μας και να μοιράζει chips στους ανθρώπους που είχαν ανάγκη από snacks πριν και μετά την αιμοδοσία. Είναι αστείο. Δεν ξέραμε καν ότι ήταν εκείνη μέχρι που έφυγε και τώρα είμαστε πολύ στενοχωρημένοι. Για να είμαι ειλικρινής, νομίζαμε ότι είναι μία γειτόνισσά μας», είπε.

Υπήρχαν, ωστόσο, και κάποιοι που κατέκριναν την επίσκεψή της και το κατά πόσο αυτή ήταν εντελώς ειλικρινής. Κι αυτό γιατί κυκλοφόρησαν φωτογραφίες, στις οποίες μοιάζει σαν η δούκισσα να τσεκάρει τι έχει τραβήξει μία φωτογράφος, με αρκετούς να πιστεύουν ότι ήθελε να δει πώς έβγαινε η ίδια.

https://www.instagram.com/p/CeDGib9IlOT