Τα παιδιά του William και της Kate Middleton είναι τα πιο ευγενικά και υπάρχει μάρτυρας γι' αυτό

Πατούλια Κατερίνα
Τα παιδιά του William και της Kate Middleton είναι τα πιο ευγενικά και υπάρχει μάρτυρας γι' αυτό

Τα πριγκιπόπουλα έχουν καταφέρει, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, να έχουν τρόπους που η Ελισάβετ ήθελε πάντα να δει τα δισέγγονά της να έχουν.

Θυμάσαι που τα παιδιά του William και της Kate είχαν κλέψει την παράσταση στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας στις αρχές Ιουνίου;

Όλοι μιλούν για το πρώτο πορτρέτο του πρίγκιπα William και της Kate Middleton και υπάρχει λόγος

Τα πιο ευγενικά παιδιά

Θυμάσαι που ο πρίγκιπας Louis σχολιάστηκε αρκετά σε σχέση με τον έντονο χαρακτήρα και την δυναμική προσωπικότητά του; Ε, ένα νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Express ήρθε να μας πείσει πως τα πριγκιπόπουλα, που θα έχουν κάποια στιγμή στα χέρια τους το μέλλον της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας, όχι μόνο έχουν τρόπους αλλά είναι σούπερ ευγενικά με τον κόσμο που συναντούν.

Τα τρία παιδιά βρέθηκαν να περπατούν γύρω από το σπίτι τους στο Kensington μαζί με τη γυναίκα που τα προσέχει και έδειξαν τους καλούς τους τρόπους. H royal ειδικός Myka Meier τόνισε πως τα τρία παιδιά του William και της Kate Middleton εμφανίστηκαν πολύ κοντά στο Παλάτι και έκλεψαν κι εκεί τις εντυπώσεις:

«Η γειτονιά μου είναι πολύ κοντά στο Παλάτι και τις μέρες αυτές υπήρξε ουρά παντού. Τα τρία παιδιά είχαν σταθεί στην ουρά και περίμεναν υπομονετικά να έρθει η σειρά τους. Άνθρωποι που είδαν τα πριγκιπόπουλα με τη νταντά και νόμιζαν πως είναι η μητέρα τους, έσπευσαν να την επαινέσουν για την ευγένειά των παιδιών».

Ο George, η Charlotte και ο Louis έκαναν το ντεμπούτο τους και με την άμαξα στο Ιωβηλαίο και ακόμα κι εκεί, με τον τρόπο που χαιρετούσαν, έδειξαν πόσο πειθαρχημένα είναι. Εξαίρεση αποτέλεσε μόνο ο μικρός Louis που απλά έδειξε το ξεχωριστό του ταπεραμέντο, τόσο στο μπαλκόνι στη διάρκεια του Trooping the Colour όσο και την επόμενη ημέρα της παρέλασης προς τιμήν της βασίλισσας.

Η Κate λατρεύει τον ρόλο της μαμάς

https://www.instagram.com/p/Ce9t0LDtcD3

Δεν είναι λίγοι άλλωστε εκείνοι που θεωρούν πως η Middleton θα ήθελε να ακολουθήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ που απέκτησε τέσσερα παιδιά με τον William να είναι εκείνος που κρατάει αντιστάσεις -προς το παρόν.

Για να του αλλάξει γνώμη πάντως, η Kate φροντίζει όποτε βρεθεί σε εκδήλωση με μωρό, να το πάρει αγκαλιά. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας επίσκεψης του βασιλικού ζεύγους στο County Day, στο Newmarket Racecourse (βρετανικός χώρος ιπποδρομιών), η Kate Middleton εθεάθη να είναι πολύ χαρούμενη την ώρα που κρατούσε ένα μωράκι με ροζ φόρεμα στα χέρια της. Δούκισσα του Cambridge και σύζυγο του William να κρατά αγκαλιά τη μικρούλα, να της χαμογελά και να λέει χαρακτηριστικά στη μητέρα της: «Λατρεύω τα μωρά».

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Kate Middleton έδειξε τον διακαή πόθο της να γίνει μαμά για τέταρτη φορά και ο William την… αποστροφή του στην ιδέα αυτή. Τον περασμένο Ιανουάριο, ο πρίγκιπας αστειεύτηκε για την προοπτική η σύζυγός του να θέλει κι άλλο παιδί.

Η βασίλισσα Ελισάβετ τιμά την Κate και τον William και αυτό δεν είναι τυχαίο

Κατά την επίσκεψη του ζευγαριού στο Λανκασάιρ, η Kate και ο William συνάντησαν τους Trudi και Alastair Barrie μαζί με την κόρη τους, Anastasia. Η δούκισσα του Cambridge πήρε το κοριτσάκι αγκαλιά και πόζαραν για μια φωτογραφία, με τους ανθρώπους που παρευρίσκονταν εκεί να βρίσκουν πολύ γλυκιά αυτή τη στιγμή και τον πρίγκιπα William να αστειεύεται λέγοντας: «Μη βάζετε ιδέες στη γυναίκα μου!». Την ώρα που η Middleton έδινε το μωρό πίσω στους γονείς του, ο William είπε: «Μην το πάρεις μαζί σου».