Γενεαλογικό δέντρο: Η Camilla είναι συγγενής με έναν από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς του Hollywood

Γενεαλογικό δέντρο: Η Camilla είναι συγγενής με έναν από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς του Hollywood

Η Βασιλική Σύζυγος, Camilla, στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Ακούμε πολλά αυτήν την περίοδο, αλλά αυτό μάλλον δεν το περιμέναμε.

Η Camilla είναι ένα από τα hot ονόματα της διεθνούς επικαιρότητας αυτήν την περίοδο, καθώς με τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ μετατράπηκε σε βασιλική σύζυγο. Η γνώμη του κοινού είναι διχασμένη σχετικά με το κατά πόσο η Camilla είναι συμπαθής ή όχι, αν αγαπάει πραγματικά τον Κάρολο ή αν απλά κινήθηκε τυχοδιωκτικά εξαρχής.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που ισχύει είναι ότι όλοι όλο και κάτι θέλουν να μάθουν που να σχετίζεται με την Camilla, από τη σχέση της με τον βασιλιά μέχρι τους συγγενείς της. Αυτήν τη φορά, όμως, έγινε μία αποκάλυψη που μάλλον δεν περιμέναμε.

Η Camilla είναι μακρινή συγγενής με τον Kit Harington

To Findmypast αναφέρει πως η βασιλική σύζυγος είναι μακρινή συγγενής με τον σταρ του Game of Thrones, Kit Harington.

Ο 35χρονος ηθοποιός που υποδύθηκε τον Jon Snow στην επιτυχημένη σειρά του HBO φαίνεται πως είναι μακρινός ξάδερφος της Camilla, καθώς και οι δύο μοιράζονται έναν κοινό πρόγονο, τον John Tufton, δεύτερο Κόμη του Thanet.

Ο John Tufton έζησε από το 1608 έως το 1664 και ήταν Άγγλος ευγενής και υποστηρικτής του Καρόλου Α’ της Αγγλίας, ο οποίος έχασε στον Αγγλικό Εμφύλιο κόντρα στα μέλη του κοινοβουλίου και αποκεφαλίστηκε το 1649. Η δίκη του, μάλιστα, έγινε μέσα στο Westminster Hall.

Όσο για τον Κόμη του Thanet, ο οποίος συνδέει την Camilla με τον Kit από την πλευρά της μαμάς της, αυτός αναγκάστηκε να παραδοθεί στα μέλη του κοινοβουλίου και έπειτα το έσκαγε και πήγε στη Γαλλία, αφήνοντας τη σύζυγό του και τα παιδιά του στην Αγγλία.

«Μέσα από την έρευνά μας, βρήκαμε ότι η Camilla, η Βασιλική Σύζυγος, έχει μία συναρπαστική οικογενειακή ιστορία, γεμάτη από μοναδικούς χαρακτήρες και ενδιαφέρουσες συνδέσεις. Μία από αυτές είναι ένας κοινός πρόγονος με τον ηθοποιό του Game of Thrones, Kit Harington, κάτι που τους καθιστά πολύ μακρινά ξαδέρφια», είπε η royal expert του Findmypast, Rose Staveley-Wadham.

Οι υποψίες όλων επιβεβαιώθηκαν και τώρα ξέρουμε ποιος κάνει κουμάντο στη σχέση Καρόλου - Καμίλας