Η Kate αποκάλυψε την απίθανη αντίδραση του George, της Charlotte και του Louis σε μία φωτογραφία της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Kate αποκάλυψε την απίθανη αντίδραση του George, της Charlotte και του Louis σε μία φωτογραφία της
From left, Britain's Prince George, Kate Duchess of Cambridge, Prince Louis, Prince William and Princess Charlotte, arrive for a settling in afternoon at Lambrook School, near Ascot, England, Wednesday, Sept. 7, 2022. The settling in afternoon is an annual event held to welcome new starters and their families to Lambrook and takes place the day before the start of the new school term. (Jonathan Brady/Pool Photo via AP)

Όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας τους, έτσι και τα πριγκιπόπουλα, είχαν τις απορίες τους, όταν είδαν μία φωτογραφία της μαμάς Kate και του μπαμπά William. 

Η Κate και ο William μετά την λήξη του επίσημου πένθους για την βασίλισσα Ελισάβετ, έκαναν πρόσφατα επίσημη επίσκεψη στην Ουαλία, αφού πια οι νέοι τους τίτλοι, είναι πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας. Σε μία συνάντηση με όσους τους περίμεναν για να τους χαιρετήσουν η Kate θυμήθηκε μία από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής της και αποκάλυψε και ένα οικογενειακό μυστικό με την αντίδραση των 3 παιδιών της.

https://www.instagram.com/p/CjA0WWHNbzz

Tην γύρισαν 10 χρόνια πίσω

Η επίσκεψη που έκανε το ζευγάρι στην Ουαλία ήταν και η πρώτη μετά τους νέους τους τίτλους και αρκετοί τους περίμεναν στην διαδρομή για να τους δουν από κοντά και να τους χαιρετήσουν. Παρόλο που υπήρχαν δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο που ζητούσαν ο τίτλος αυτός να δοθεί κάποια στιγμή σε έναν πρίγκιπα που όντως να έχει οικογενειακές ρίζες από την περιοχή. Η Kate με τον William ζούσαν στην Ουαλία τα πρώτα χρόνια του γάμου τους και όσο εκείνος ήταν πιλότος ελικοπτέρου διάσωσης και έχουν κρατήσει επαφές με παλιούς τους φίλους.

Ο πρίγκιπας William μαθαίνει Ουαλικά και η Kate φόρεσε κατακόκκινο παλτό μετά από 20 μέρες πένθους

Η Kate ντυμένη με ένα μαύρο φόρεμα και ένα κατακόκκινο παλτό, μίλησε για αρκετή ώρα με εκείνους που τους περίμεναν, μέχρι που το βλέμμα της στάθηκε σε μία σημαία και μία φωτογραφία που ήταν αποτυπωμένη πάνω της, σύμφωνα με το περιοδικό People. Και δεν ήταν άλλη, από την επίσημη φωτογραφία των αρραβώνων της με τον William, το 2010. Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, η Kate αναφώνησε έκπληκτη και μάλιστα έπιασε συζήτηση με εκείνον που την κρατούσε. «Ω θεέ μου, αυτή η φωτογραφία είναι από τον αρραβώνα μας; Πάντα γελάμε όταν βλέπουμε αυτές τις φωτογραφίες, παρόλο που έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε».

Και δεν έμεινε εκεί, αλλά συνέχισε τις αποκαλύψεις μιλώντας για τα παιδιά της. Όπως δήλωσε η Kate, τόσο ο George, όσο και η Charlotte και ο μικρότερος Louis έχουν ξεφυλλίσει μαζί με τους γονείς τους, τα οικογενειακά άλμπουμ και στάθηκαν επίσης σε αυτή την φωτογραφία. Το σχόλιο τους, θα το έκανε κάθε παιδί στην ηλικία τους, αφού όπως είπε η Kate της είπαν: «Μαμά, δείχνεις τόσο νέα σε αυτή την φωτογραφία».

https://www.instagram.com/p/Ce9t0LDtcD3

Προφανώς και το ζευγάρι έχει εξηγήσει στα παιδιά του, πως γνωρίστηκαν πριν από 20 χρόνια όταν σπούδαζαν και οι δύο στο κολλέγιο του St. Andrews. Η πρόταση γάμου έγινε σε ταξίδι τους στην Κένυα και αρραβωνιάστηκαν όπως όλοι θυμόμστε τον Νοέμβριο του 2020, με τον William να της δίνει το γνωστό δαχτυλίδι της μητέρας του Diana, το οποίο η Kate φορά μέχρι και σήμερα.