Η εκδίκηση της Middleton: Η Kate ντύθηκε Νταϊάνα στις ΗΠΑ και στέλνει μήνυμα στη Markle

Πατούλια Κατερίνα
Η εκδίκηση της Middleton: Η Kate ντύθηκε Νταϊάνα στις ΗΠΑ και στέλνει μήνυμα στη Markle
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved.

Η 40χρονη Kate Middleton ή πριγκίπισσα Katherine όπως θέλει να αποκαλείται πια, κατάφερε να φορέσει το δικό της revenge dress στις ΗΠΑ με μια γερή δόση Dianas στην εμφάνιση και τον αέρα της.

H Kate Middleton δεν είναι πια η μικρή αθώα δούκισσα του Cambridge που όλοι ξέραμε. Η σύζυγος του δεύτερου στη διαδοχή του Βρετανικού θρόνου, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, κατάφερε στην τελετή του Earthshot Prize να δείξει πως η πρωτιά της ανήκει.

Η πράσινη θεά

Η Middleton βρήκε από την άνεσή της, έβαλε πράσινο φόρεμα μιας και τα βραβεία δίνονταν στις πρωτοβουλίες για την προστασία του περιβάλλοντος και έβαλε το τσόκερ της αδικοχαμένης πεθεράς της Diana, ένα κόσμημα που φόρεσε τελευταία η θλιμμένη πριγκίπισσα το 1993, με ένα εξίσου πράσινο φόρεμα στη διάρκεια τουρ της στη Μαλαισία.

https://www.instagram.com/p/ClrweXlNpB-

Η Kate εμφανίστηκε για άλλη μια φορά εντυπωσιακή με πράσινο, maxi gown κάνοντας το απόλυτο matching με το πράσινο χαλί της εκδήλωσης. Επέλεξε μια off shoulder δημιουργία σε neon green απόχρωση, με μακριά μανίκια και στενή μέση. Η ανοιχτή λαιμοκοψη τύπου χαμόγελο κολάκευε παρά πολύ την πριγκίπισσα και δημιούργησε το ιδανικό κάδρο για τα λαμπερά κοσμήματα που συνόδευσαν το look της Η Kate συνεχίζει να κάνει επίσης sustainable επιλογές παίρνοντας αυτή τη φορά το look της βραδιάς από μια rental πλατφόρμα όπου μπορεί κανείς να νοικιάσει το αγαπημένο του party dress και να το επιστρέψει ξανά.

Το φόρεμα που η αγορά του κοστίζει 525 δολάρια, η Kate δεν το αγόρασε αλλά το νοίκιασε από την πλατφόρμα Haurr μόνο για 74 λίρες!

Το τσόκερ της Diana (η πριγκίπισσα το αγαπούσε και το 1995, το είχε φορέσει και στο κεφάλι) πάντως αποτελεί μια δήλωση της Middleton για το ποια νύφη μοιάζει στην πεθερά, ειδικά σε αμερικάνικο έδαφος.

Το τσόκερ που άνηκε στη βασίλισσα Mary ήταν δώρο που πήρε εκείνη το 1911 το Delhi Durbar

Kate και William έκλεισαν με λάμψη και μπόλικο γκλάμουρ την τριήμερη επίσκεψη στις ΗΠΑ και μίλησαν με διάσημους προσκεκλημένους όπως ο David Beackham στο MGM Music Hall.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν η Meghan Markle θα αντιδράσει με κάποιο νέο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ στο Netflix ή ποζάροντας ενώ φοράει κάποιο άλλο αγαπημένο κόσμημα της Diana. Ας μην ξεχνάμε πως η Middleton πήρε ως μονόπετρο το ξεχωριστό δαχτυλίδι της Diana!

Ο νέος «πόλεμος» μεταξύ Kate και Meghan για μία φωτογραφία στο teaser του Netflix

To Τwitter πάντως περιμένει πώς και πώς να δει αν το λουκ της Kate θα χρησιμεύσει για τρολάρισμα όπως ακριβώς είχε γίνει κάποτε με την Ελισάβετ.