Δεν χωρίζουν πρίγκιπας Αλβέρτος και Charlene αλλά οι fans ανησυχούν ξανά για τη θλιμμένη πριγκίπισσα

Πατούλια Κατερίνα
Δεν χωρίζουν πρίγκιπας Αλβέρτος και Charlene αλλά οι fans ανησυχούν ξανά για τη θλιμμένη πριγκίπισσα

Η αλλαγή στην εικόνα της Charlene προκαλεί ξανά ανησυχία στους fans παρότι το Παλάτι του Μονακό αρνείται ξανά τις φήμες χωρισμού.

Οι φήμες για τον γάμο του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Charlene μπορεί να κόπασαν μετά τη διάψευση χωρισμού αλλά οι fans της 45χρονης δεν λένε να ησυχάσουν.

Το Παλάτι φρόντισε να διαψεύσει το δημοσίευμα περί διαζυγίου του πρίγκιπα Αλβέρτου με επίσημη ανακοίνωση ενώ ακολούθησαν πολλές κοινές φωτογραφίες του Αλβέρτου με τη Charlene από το φόρουμ γυναικών του Monaco, με το royal ζευγάρι να ποζάρει αγκαλιά.

https://www.instagram.com/p/CqOQ9pmoLVo

Η Charlene προτίμησε ένα μακρύ φόρεμα με μπόλικη λάμψη, τα μαλλιά της ήταν ξανά αρκετά κοντά αλλά οι fans της θλιμμένης πριγκίπισσας επιμένουν πως κάτι δεν πηγαίνει καλά.

charlene1.jpg
FsH1DRoaAAA99vf.jpg

Γιατί μπορεί στα βραβεία αυτά των γυναικών του Μονακό που έλαβαν χώρα στο Μόντε Κάρλο, η Charlene να ήταν λαμπερή και χαμογελαστή, οι fans της αναρωτιούνται όμως γιατί η πριγκίπισσα έχει πάρει αρκετά κιλά και αν είναι υποχρεωμένη να χαμογελά.

Η ασημένια τουαλέτα της Charlene, ήταν Akris Mock Neck και άφηνε ακάλυπτα τα μπράτσα της πριγκίπισσας, η οποία τον τελευταίο χρόνο και μετά την μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της, δεν γυμνάζεται.

Kαι παρά τα σχόλια για τα κιλά της Charlene, σίγουρα η εικόνα αυτή είναι πιο υγιής σε σχέση με την απώλεια βάρους της πριγκίπισσας, τον προηγούμενο χρόνο.

Η επίσημη απάντηση του Παλατιού στη φήμη περί διαζυγίου

Το πριγκιπικό ζευγάρι του Μονακό έβαλε οριστικό τέλος στα όσα γράφονταν εκδίδοντας επίσημη ανακοίνωση. Ένα δημοσίευμα στο γαλλικό περιοδικό Royauté προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και ανάγκασε το παλάτι του Μονακό να προβεί σε επίσημη διάψευση.

Ο εκπρόσωπος Τύπου ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Θα ήθελα να διαψεύσω επίσημα τις κακόβουλες φήμες που διακινεί το γαλλικό περιοδικό Royauté. Παρακαλώ αγνοήστε αυτό το άρθρο το οποίο είναι εντελώς αβάσιμο».

H εμφάνιση χωρίς τη βέρα και η πιθανή εξήγηση

Η φήμη απέκτησε δυναμική όταν το άρθρο αναδημοσιεύθηκε από διάφορες ιστοσελίδες, γεγονός που πυροδότησε σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αφορμή για το άρθρο ήταν πάντως η πρόσφατη εμφάνιση της Charlene χωρίς τη βέρα της μετά από 12 χρόνια (η Charlene παντρεύτηκε τον Αλβέρτο τον Ιούλιο του 2011) αλλά τα παραπανίσια κιλά ίσως και να εξηγούν το γιατί η 45χρονη αναγκάστηκε να πετάξει τη βέρα που μάλλον δεν χωρούσε πια στο δάχτυλό της.

Η Charlene Wittstock και o πρίγκιπας Αλβέρτος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την 1η Ιουλίου του 2011 στο Μονακό. Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού έγινε σε πολύ στενό κύκλο στο Throne Room του παλατιού και μετά ακολούθησε cocktail party.

https://www.instagram.com/p/CqLeiUzOgNQ

Την επόμενη ημέρα (02.07.11) πραγματοποιήθηκε ο θρησκευτικός γάμος με 800 καλεσμένους να δίνουν το παρών ανάμεσά τους αρχηγοί κρατών, γαλαζοαίματοι, πολιτικοί, επιχειρηματίες, αθλητές και φυσικά οι συγγενείς και οι φίλοι του ζευγαριού.

Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος & η Πριγκίπισσα Charlene απάντησαν για πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού

Τα προβλήματα υγείας που την κράτησαν μακριά από την οικογένειά της

Το 2021 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για την πριγκίπισσα Charlene, αφού η ίδια αναγκάστηκε να ταξιδέψει στη Νότια Αφρική, μένοντας μακριά από την οικογένειά της για μεγάλο χρονικό διάστημα, εξαιτίας επιπλοκών μιας ΩΡΛ λοίμωξης που την ταλαιπωρούσε.

Μετά τη χειρουργική επέμβαση, η πριγκίπισσα του Μονακό ανάρρωσε στη χώρα, επιστρέφοντας στην οικογένειά της τον περασμένο Νοέμβριο ενόψει της Εθνικής Ημέρας του Μονακό. Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά την άφιξή της, έφυγε ξανά προκειμένου να νοσηλευτεί σε μια ιδιωτική κλινική στην Ελβετία, αναφέροντας την εξάντληση ως αιτία για το ταξίδι της.