Η Kate Middleton πιο κουρασμένη από ποτέ: Οι ρυτίδες και η κόντρα για την ερωμένη του William

Πατούλια Κατερίνα
Η Kate Middleton πιο κουρασμένη από ποτέ: Οι ρυτίδες και η κόντρα για την ερωμένη του William

Η πρόσφατη «ταλαιπωρημένη» εμφάνιση της Kate Middleton προκάλεσε ερωτηματικά; Είναι καλά η μελλοντική βασίλισσα της Βρετανίας; 

Από το 2019 ως σήμερα, το όνομα της Rose Hanbury έχει εμφανιστεί πολλές φορές στα βρετανικά tabloids και κάθε φορά είναι ένα «χτύπημα» κάτω από τη μέση για την Kate Middleton. Βλέπεις, η Rose- παρότι το Παλάτι έχει αρνηθεί κάθε δημοσίευμα για εκείνη- υπήρξε η υποτιθέμενη πάλαι ποτέ φίλη της Middleton και ερωμένη του William.

Η Kate και η... ερωμένη

Η μαρκησία του Cholmondeley, ήρθε ξανά στο προσκήνιο στην ορκωμοσία του βασιλιά Καρόλου, όταν κόπιαρε ένα παλιότερο λουκ της Kate και όταν όλοι απόρησαν με το γεγονός πως ο γιος της Oliver, ήταν ένα από τα αγόρια που κρατούσαν τον μανδύα του βασιλιά.

Μετά την εμφάνιση και το κράξιμο που άκουσε η Rose για το γεγονός πως εμφανίστηκε στη στέψη του Καρόλου σαν άλλη Kate Middleton, ήρθε και το υποτιθέμενο ξέσπασμα της Middleton, η οποία δεν αποδέχτηκε ποτέ την εμφάνιση της Rose στην τελετή.

Όπως φημολογείται μάλιστα, η Kate έμαθε πως η Καμίλα ήταν εκείνη που προσκάλεσε την Rose κάτι που προκάλεσε μεγάλη διαμάχη ανάμεσα στις δύο γυναίκες, σύμφωνα με το RadarOnline.

Η Kate φέρεται να είναι πληγωμένη και έξαλλη με την εμφάνιση της ερωμένης:

«Η παράνομη σχέση είναι κάτι που έχει διαψευστεί αλλά η ζημιά στον γάμο της Kate έχει γίνει. Η Kate ήταν έξαλλη με την Καμίλα και φάνηκε. Με την πρόσκληση αυτή η Καμίλα προκάλεσε την Middleton και μετά την ημέρα εκείνη, οι δύο γυναίκες δεν μιλιούνται».

The Princess Of Wales Carries Out Engagements In London
Karwai Tang

H Κate πιο κουρασμένη από ποτέ

Μετά από εκείνη την ημέρα πάντως, οι ειδικοί στην γλώσσα του σώματος ανέφεραν πως η Kate, στο πάρτι στον κήπο του Παλατιού έδειχνε εκνευρισμένη στο πλευρό του William με τον William. Πάντως, στις φωτογραφίες από την πρόσφατη εμφάνιση της Kate μετά την επίσκεψη στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Kinship, τα βλέμματα όλων δεν τράβηξε το ροζ κοστούμι της Middleton αλλά η κούραση στο πρόσωπό της, οι ρυτίδες στα μάτια και στο μέτωπο και το γεγονός πως η Kate έμοιαζε πιο σκεπτική και εξαντλημένη από ποτέ.

The Princess Of Wales Carries Out Engagements In London

Ξανά στην επικαιρότητα η παράνομη σχέση του πρίγκιπα Wlliam με Rose Hanbury χάρη σε ένα tweet

Το tweet του 2021:

Η σχέση του William με τη Rose που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, ήρθε στο προσκήνιο ξανά το 2021 μετά το 2019, όταν σύμφωνα με το Yahoo, ένας δημοσιογράφος, ο Alex Tiffin, από το Twitter, επιτέθηκε σε έναν δημοσιογράφο της Daily mail.

Όσο για την Rose, υπήρξε μοντέλο και πολλά πολλά χρόνια πριν, δημοσιεύματα την ήθελαν να έχει βάλει στο μάτι τον πρίγκιπα William κάτι που δεν απέδωσε καρπούς κι έτσι, το 2009 κατάφερε να μείνει έγκυος από τον David Cholmondeley, τον 7ο μαρκήσιο του Cholmondeley.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε άρον άρον τον αρραβώνα του το 2009 και ο γάμος έγινε άμεσα ενώ οι μαρκήσιοι έχουν αποκτήσει τρία παιδιά μαζί, τα δίδυμα Alexander και Oliver και την κόρη τους Λαίδη Iris.

Η Kate έκανε κοινή εμφάνιση με την υποτιθέμενη ερωμένη του πρίγκιπα William (video)