Η βασίλισσα Ράνια γιορτάζει 30 χρόνια γάμου με τον βασιλιά Αμπντάλα με ένα post αγάπης

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η βασίλισσα Ράνια γιορτάζει 30 χρόνια γάμου με τον βασιλιά Αμπντάλα με ένα post αγάπης

Η βασίλισσα Ράνια και ο βασιλιάς Αμπντάλα είναι ένα από τα ωραιότερα royal ζευγάρια.

Eορταστικό είναι σήμερα το κλίμα στην οικία της βασίλισσας Ράνιας της Ιορδανίας η οποίο γιορτάζει σήμερα 30 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της, βασιλιά Αμπντάλα Β’ .

Η 52χρονη θέλησε να εκφράσει δημόσια τα συναισθήματα που τρέφει για τον άντρα της ζωής της και έγραψε το πιο γλυκό μήνυμα με αφορμή την 30η επέτειο γάμου τους.

Στον βασιλικό γάμο της Ιορδανίας όλα τα βλέμματα στράφηκαν στην Kate Middleton

To τρυφερό post της βασίλισσας Ράνιας

Πριν λίγες ώρες η βασίλισσα δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο με throqback φωτογραφίες από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της με τον βασιλιά.

https://www.instagram.com/p/CtTcaalobAb

«Κάθε μέρα που περνά μας φέρνει πιο κοντά, και κάθε χρόνος που περνάει μου δείχνει πόσο απίστευτα ευλογημένη είμαι που περνάω τη ζωή μου μαζί σου. Ευτυχισμένη 30ή επέτειος, Βασιλιά μου» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η βασίλισσα Ράνια.

Ακολούθησε ένα ακόμη post στο οποίο το ερωτευμένο ζευγάρι γιορτάζει την επέτειό του και δείχνει πιο ήρεμο από ποτέ.

https://www.instagram.com/p/CtT9OaloUNA

Η Ράνια και ο τότε πρίγκιπας της Ιορδανίας Αμπντάλα Β΄γνωρίστηκαν το 1993 σε ένα πάρτι και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Ο γάμος τους έγινε 4 μήνες αργότερα, στις 10 Ιουνίου του 1993. Έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Τον διάδοχο του ιορδανικού θρόνου, πρίγκιπα Hussein, την πριγκίπισσα Salma, την πριγκίπισσα Ιμάν και τον πρίγκιπα Hashem.

Σε παλαιότερη συνέντευξη η βασίλισσα Ράνια έχει εξομολογηθεί: «Δεν θυμάμαι ποτέ ως παιδί να ονειρεύτηκα να παντρευτώ έναν πρίγκιπα αλλά πάντα επιθυμούσα και ήλπιζα να παντρευτώ έναν ευμενή άνδρα που θα εκπλήρωνε τις προσδοκίες μου να είναι καλός σύζυγος και πατέρας. Όταν συνάντησα τον Αμπντάλα αναγνώρισα σ΄ αυτόν όλες αυτές τις αρετές και μάλιστα πολύ καλύτερες και ανώτερες από αυτές που επιθυμούσα να διαθέτει ο μέλλοντας σύζυγός μου».

O royal γάμος της χρονιάς

Πριν λίγες ημέρες η βασίλισσα Ράνια και ο βασιλιάς Αμπντάλα πάντρεψαν τον γιο τους πρίγκιπα Hussein με την εκλεκτή της καρδιάς του, Rajwa Alseif. Στην γαμήλια τελετή έδωσαν το παρών μέλη βασιλικών οικογενειών από όλο τον κόσμο, ανάμεσά τους ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton.

Η θρησκευτική τελετή πραγματοποιήθηκε στο παλάτι Ζαχράν όπου οι γονείς του γαμπρού, βασιλιάς Αμπντάλα Β΄και η βασίλισσα Ράνια παντρεύτηκαν το 1993. Οι λαμπεροί καλεσμένοι γιόρτασαν μαζί με τους νεόνυμφους σε δεξίωση που ακολούθησε στο παλάτι Al Husseiniya, όπου θα πραγματοποιηθεί η γαμήλια δεξίωση, παρουσία 1.700 ατόμων.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του βασιλιά και της βασίλισσας της Ιορδανίας.

Πηγή κεντρικής: queenrania