Λιγνάδης: Την Τετάρτη η απολογία του! Αρνείται όλες τις κατηγορίες!

Λιγνάδης: Την Τετάρτη η απολογία του! Αρνείται όλες τις κατηγορίες!

Για την Τετάρτη στις 12,00 το μεσημέρι ορίστηκε η απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος σήμερα το πρωί βρέθηκε από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ στο γραφείο της 19ης ανακρίτριας. 

Ο γνωστός σκηνοθέτης λίγο πριν τις 10,00 το πρωί σήμερα, οδηγήθηκε με χειροπέδες στην ανακρίτρια προκειμένου να ζητήσει και να λάβει τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος του αλλά και προθεσμία για την απολογία του που ορίστηκε για την επόμενη Τετάρτη.

Ο γνωστός σκηνοθέτης ο οποίος χθες το βράδυ συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και σήμερα, λίγα λεπτά αφότου εμφανίστηκε στην Ευελπίδων ο συνήγορός του Νίκος Γεωργουλέας εμφανίστηκε και εκείνος, συνοδευόμενος από δύο αστυνομικούς.

Εις βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία μετά από πολλές καταθέσεις εις βάρος του.

Το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος του για την κατηγορία του κατά συρροή βιασμού τον οδήγησε σήμερα το πρωί ενώπιον της 19ης ανακρίτριας που έχει αναλάβει την πολύκροτη υπόθεση η οποία έχει φέρει τα πάνω κάτω στον χώρο της τέχνης και του θεάτρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις του συνηγόρου του Νίκου Γεωργουλέα, ο εντολέας του αρνείται όλες τις κατηγορίες που του καταλογίζονται και όπως τόνισε, μέσα στις επόμενες μέρες πρόκειται μαζί να ορίσουν τη γραμμή πλεύσης τους για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ