UPDATE με δήλωση: Ο γρίφος του Μισθοφόρου για Δαλάκα-Ασημίνα και η υποστήριξη από Τριαντάφυλλο

UPDATE με δήλωση: Ο γρίφος του Μισθοφόρου για Δαλάκα-Ασημίνα και η υποστήριξη από Τριαντάφυλλο

Αινιγματικός ο Κώστας Μισθοφόρος Αναγνωστόπουλος, μας teasάρει για αποκαλύψεις και ο Τριαντάφυλλος τον υποστηρίζει.

UPDATE: Η δήλωση του Μισθοφόρου

Ο Μισθοφόρος πριν από λίγο μέσα από ένα story του στο Instagram δήλωσε πως ο Ατζούν δεν θα πάει σήμερα, αλλά την Δευτέρα ή την Τρίτη στον Άγιο Δομίνικο, και πως δεν θα μιλήσει μόνο στα κορίτσια, αλλά και σε άλλους διαγωνιζόμενους. Ο πρώην παίκτης επίσης υποστηρίζει ότι η ποινή που πρότεινε ήταν να μην φάνε για τα επόμενα έπαθλα, αλλά κανείς από τους συγκεκριμένους παίκτες που ρώτησε δεν το δέχτηκαν, οπότε μάλλον θα προσπαθήσει να τους αλλάξει γνώμη.

327154494_748205216433902_6923097619652922719_n.jpg

Παρακάτω, η αρχική ιστορία:

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, περισσότερος γνωστός σε fans και μη ως "Μισθοφόρος", εκτός από τα βέλη του, "ρίχνει" και αινίγματα σχετικά με την παραμονή των Δαλάκα και Ασημίνα στο Survivor και -παραδόξως- ο Τριαντάφυλλος τον υποστηρίζει.

https://www.instagram.com/p/CmwO5TQIYmI

Χανταμπάκης και Βασάλος έκλεισαν στις λέξεις τους τη μεγαλύτερη αλήθεια για το Survivor All Star

Μιλάς με γρίφους γέροντα Μισθοφόρε

Ο Μισθοφόρος στράφηκε για μία ακόμη φορά στους λογαριασμούς στα social media για να teasάρει το κοινό που αναμένει πώς και πώς να μάθει περισσότερα σχετικά με την αποχώρησή του από το Survivor και την παραμονή των Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Πιο συγκεκριμένα, με ένα story του στο Instagram, υπόσχεται πως θα κάνει αποκαλύψεις σχετικά με την παραμονή των δύο παικτριών στο παιχνίδι, το οποίο βέβαια μας έβαλε αρχικά να αναρωτηθούμε σχετικά και με το πού θα τις κάνει αυτές τις δηλώσεις. Διότι, οι παίκτες του Survivor έχουν νομική υποχρέωση να δώσουν συνέντευξη σε εκπομπή του ΣΚΑΪ μετά την αποχώρησή τους από το παιχνίδι. Θα μιλήσει σε Μπακοδήμου, Μουτσινά ή Σκοδρά, ή μήπως θα αθετήσει το συμβόλαιό του; Όχι, δεν θα το αθετήσει είναι η απάντηση και την έδωσε ο ίδιος σε δημοσιογράφους που τον ρώτησαν όταν επέστρεψε στη χώρα μας "Δεν μίλησα γιατί ήθελα να φύγω. Είχα κουραστεί, ήμουν κουρασμένος, νύσταζα. Τους συμπαίκτες μου τους είχα χαιρετήσει νωρίτερα. Το τσίρκο δε σας αρέσει; Δεν πάτε; Εμένα δε μου αρέσει με τα ζώα κτλ, οπότε… Ξέρω πολλά. Θα δούμε. Θα βγω στον ΣΚΑΪ να μιλήσω αφού το λέει το συμβόλαιο."

αναγνωστόπουλος

Μαζί του ο Τριαντάφυλλος

Γνωστός ιντριγκαδόρος και ηχηρή περσόνα του ριάλιτι επιβίωσης, που παλαιότερα δεν τον υποστήριζε, ο Τριαντάφυλλος φαίνεται τώρα να είναι με το μέρος του Μισθοφόρου, κάνοντας ξεχωριστή δική του ανάρτηση στα social και με τον Αναγνωστόπουλο να το αναδημοσιεύει, αποκαλώντας τον μάλιστα "αδερφάκι". Είναι αυτή μια νέα συμμαχία εκτός παιχνιδιού;

Η αποχώρηση Μισθοφόρου, τα καυστικά ποστ και ο κόσμος του Twitter

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποχώρησε από το Survivor All Star την Πέμπτη που μας πέρασε, χωρίς να θέλει να αποχαιρετήσει κάποιον συμπαίκτη του, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά "Δεν θέλω να πω κάτι. Θέλω να πάρω τη δάδα μου και να φύγω", όταν έμαθε τα νέα της ψηφοφορίας που στον στέλνουν στον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Το αινιγματικό του story για αποκαλύψεις περί Δαλάκα-Ασημίνα, οι οποίες κατ' έκπληξη όλων έχουν παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης, παρά το γεγονός πως έχουν αποβληθεί λόγω παραβίασης των κανονισμών όταν εντοπίστηκαν με κινητό τηλέφωνο, έρχεται μετά την καυστική ανάρτηση του Μισθοφόρου σε Instagram και Twitter, όπου παρομοιάζει το Survivor με τον χαρακτηριστικό κλόουν του τσίρκου Μεντράνο.

Διχασμένο το κοινό με τον Χανταμπάκη: Το πλάνο με τις φωνές στην Εύη και η αντίδραση του Twitter

Η ανάρτηση αυτή έχει διχάσει απ' ό,τι φαίνεται το κοινό του Survivor, με τους μισούς χρήστες-θεατές να υποστηρίζουν στη στάση του και τους άλλους μισούς να μην παίρνουν το μέρος του, όπως θα δείτε και στα tweets παρακάτω.

Τι αποκαλύψεις ετοιμάζει ο Μισθοφόρος; Ξέρει όντως κάτι παραπάνω ο Τριαντάφυλλος ή απλά teasάρει όπως συνηθίζει; Συμβαίνει όντως κάτι διαφορετικό φέτος που επηρεάζει την ψηφοφορία και μπερδεύει το κοινό; Αναμένουμε να μάθουμε.