Χαμός στο Λας Βέγκας με τον Έλληνα που παρουσίασε σε διεθνή έκθεση αυτό το σεξουαλικό παιχνίδι (Pic)

Χαμός στο Λας Βέγκας με τον Έλληνα που παρουσίασε σε διεθνή έκθεση αυτό το σεξουαλικό παιχνίδι (Pic)

Εκτός από την τεχνητή νοημοσύνη, τους προσωπικούς ψηφιακούς βοηθούς και τα ασύρματα δίκτυα πέμπτης γενιάς (5G), ένα ακόμη πράγμα έχει ξεχωρίσει -και έχει φέρει αναστάτωση- στη μεγαλύτερη διεθνή καταναλωτικών προϊόντων Consumer Electronics Show (CES), η οποία πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ: τα σεξουαλικά «παιχνίδια», εικονικά και μη, που -όπως η αυτόνομη οδήγηση άνευ οδηγού- υπόσχονται… αυτόνομες απολαύσεις άνευ πραγματικού συντρόφου.

Οι πολυπληθείς «φαν» που κατέκλυσαν τους χώρους της έκθεσης, δεν κόλλησαν μόνο στη νέα «έξυπνη» ηλεκτρική σκούπα ή στο νέο «σούπερ-ντούπερ» τάμπλετ, αλλά είχαν τα μάτια και τα αυτιά τους ανοιγμένα για ό,τι καινούριο κυκλοφορεί στο χώρο του κυβερνο-πορνό. Και -καθόλου παράξενο- ένας δαιμόνιος ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας ήταν εκεί για να το προσφέρει.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Χρονόπουλο, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της αμερικανικής εταιρείας παραγωγής βίντεο πορνό Naughty America, η οποία παρουσίασε το "Strip Club", ένα στριπτιζάδικο επαυξημένης πραγματικότητας, που προσφέρει στο φιλοθεάμον κοινό από εικονικές χορεύτριες (ή χορευτές) γύρω από ένα στύλο (pole dancers) μέχρι εικονική προσωπική μασέζ (ή μασέρ).

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr