Party alert! Σε αυτή τη γιορτή στην Αγία Βαρβάρα μάθαμε τι σημαίνει καλοκαιρινή ανανέωση

Party alert! Σε αυτή τη γιορτή στην Αγία Βαρβάρα μάθαμε τι σημαίνει καλοκαιρινή ανανέωση

Προσπάθησε να μην χάσεις το επόμενο μεγάλο event της πόλης

Αν υπάρχουν δύο ανάγκες τις οποίες κάθε καλοκαίρι έχεις και θέλεις να καλύπτεις τότε αυτές δεν είναι άλλες από την ανανέωση και τη διασκέδαση. Με τον Ιούνιο να βρίσκεται πλέον εδώ, αισθάνεσαι σιγά σιγά τη διάθεσή σου να «ανεβαίνει» και κάθε μέρα αναζητάς τρόπους για να ανανεώνεσαι και να γιορτάζεις όμορφα, τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού.

Επειδή, λοιπόν, η περίοδος που διανύουμε είναι η ιδανική για να πραγματοποιήσεις τις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή σου, ετοιμάσαμε μία μίνι λίστα με όλα όσα μπορείς να κάνεις αυτόν τον μήνα προκειμένου να ανανεωθείς και να διασκεδάσεις. Στη δική μας περίπτωση, μία ανακαίνιση και μία μεγάλη γιορτή στην Αγία Βαρβάρα αρκούσαν! Αυτός είναι ο λόγος που το φετινό καλοκαίρι αξίζει να ψάξεις στο Διαδίκτυο και να βρεις τις κορυφαίες γιορτές!

Ιδού, λοιπόν, όσα αξίζει να κάνεις:

Προσπάθησε να μην χάσεις το επόμενο μεγάλο event της πόλης

Τα πάρτι και τα events που «παίζουν» αυτό τον καιρό στην Αθήνα είναι πολλά και δεν πρέπει να τα χάσεις, όπως για παράδειγμα εκείνο στο οποίο πήγαμε πριν από μερικές ημέρες και περιλάμβανε πολλές και ξεχωριστές εμπειρίες. Το οργάνωσαν τα Praktiker, τα οποία από τις 13 έως τις 17 Ιουνίου γιόρτασαν το ανακαινισμένο τους κατάστημα στην Αγία Βαρβάρα. Και ναι, πήγαμε ως εκεί…

Για την καλοκαιρινή συναυλία των REC: Aυτή η ανακαίνιση ήταν ένα πάρτι κανονικό. Και αυτό διότι στο ανανεωμένο κατάστημα των Praktiker στην Αγία Βάρβαρα το Σάββατο 15 Ιουνίου είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε live το συγκρότημα των REC και να λικνιστούμε στους pop ρυθμούς και τα χαρούμενα beat της μουσικής τους. Μέχρι εκείνη την ώρα, κάναμε τις βόλτες μας ακούγοντας το πρόγραμμα του ραδιοφωνικού σταθμού που «έπαιζε» ζωντανά από το κατάστημα!

Για τις προσφορές: Ποιος μπορεί να πει «όχι» σε μία καλή προσφορά; Σε αυτή τη γιορτή, λοιπόν, βρήκαμε πολλές και μεγάλες προσφορές και την ίδια ώρα, παρακολουθήσαμε live επιδείξεις προϊόντων. Με λίγα λόγια, είχαμε μία ξεκούραστη και συνάμα απολαυστική shopping εμπειρία.

Για τα δώρα και τον μεγάλο διαγωνισμό: Μάθε ακόμη πως κατά τη διάρκεια των εορτασμών για το ανακαινισμένο κατάστημα των Praktiker είχαμε την ευκαιρία να λάβουμε μέρος σε έναν μεγάλο διαγωνισμό και να διεκδικήσουμε μία τηλεόραση 49’’, ένα ποδήλατο Everest Pro Monster και πολλά ακόμη δώρα!

Για τα κορυφαία trends: Για εμάς που ενδιαφερόμαστε και ακολουθούμε τις κορυφαίες τάσεις σε κάθε τομέα, η γιορτή στο ανακαινισμένο κατάστημα στην Αγία Βαρβάρα αποτέλεσε την ιδανική αφορμή για να μάθουμε -και να δούμε από κοντά- τα πιο σημαντικά trends της σεζόν σε ό,τι αφορά στη διακόσμηση. Και όπως ήταν φυσικό, δεν παραλείψαμε να περάσουμε και από το Praktiker Deco, το νέο ξεχωριστό spot παρουσίασης προϊόντων διακόσμησης για το σπίτι με τη σούπερ αισθητική.

Όπως διαπίστωσες, λοιπόν, μία καλοκαιρινή γιορτή μπορεί να «κρύβει» πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις και πολλά δώρα!

party2

Ανακαίνισε και ανανέωσε το σπίτι σου

Δεύτερη συμβουλή για να αξιοποιήσεις στο έπακρο τον Ιούνιο. Το καλοκαίρι αποτελεί την ιδανική εποχή για να ανακαινίσεις και να ανανεώσεις το σπίτι σου. Και αυτό διότι οι καιρικές συνθήκες είναι εξαιρετικές και όπως προαναφέραμε, η διάθεση σου είναι «ανάλαφρη». Μην ξεχνάς ακόμη πως αν φροντίσεις να ανανεώσεις τους χώρους σου τώρα, ο Σεπτέμβρης και το τέλος των διακοπών θα σε βρουν άνετη, σε ένα σπίτι με ανανεωμένη ατμόσφαιρα. Αυτός είναι μάλλον ένας ακόμη λόγος για επισκεφτείς και να γιορτάσεις και εσύ το ανακαινισμένο κατάστημα των Praktiker στην Αγία Βαρβάρα. Οι επιλογές που θα ανακαλύψεις είναι πολλές. Γιατί να μην εκμεταλλευτείς αυτή την ευκαιρία για ανανέωση και να βιώσεις μία απολαυστική αγοραστική εμπειρία;

party3

Μην περιμένεις τις διακοπές για να διασκεδάσεις

Τέλος, μπορεί μέχρι τον Αύγουστο να σε περιμένει αυξημένος φόρτος εργασίας αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η ζωή σου πρέπει να περιοριστεί από το σπίτι στο γραφείο και πάλι πίσω. Αξιοποίησε τις καλές καιρικές συνθήκες και την ανάλαφρη διάθεσή σου και φέρε το… νησί στην πόλη. Κάθε μέρα φρόντιζε να κάνεις κάτι ή να πηγαίνεις κάπου. Κανόνισε να συναντάς τις φίλες σου σε μία ταράτσα της πόλης, πήγαινε θερινό σινεμά, κάνε βόλτες γύρω από την Ακρόπολη, ανακάλυψε νέες γωνιές της πόλης, χαλάρωσε ακούγοντας τα κύματα στην παραλιακή, πήγαινε για απογευματινές ή βραδινές βουτιές, γυμνάσου με την κολλητή σου, δοκίμασε νέες γεύσεις. Με λίγα λόγια, μην απομονώνεσαι και μην περιορίζεσαι με πρόσχημα την κούραση. Η εργασία δεν τελειώνει ποτέ αλλά τα καλοκαίρια της ζωής μας «φεύγουν» γρήγορα. Απόλαυσέ τα και δημιούργησε νέες, δυνατές αναμνήσεις που θα σε συντροφεύουν μία ζωή.

Ό,τι και αν αποφασίσεις να κάνεις για να εμπλουτίσεις τον φετινό Ιούνιο, μην ξεχνάς να αξιοποιείς στο εξής κάθε ευκαιρία που σου δίνεται και φυσικά, να λες περισσότερα «ναι» στις προτάσεις για διασκέδαση και νέες, αναβαθμισμένες εμπειρίες. Τα καλά νέα είναι πως το ένα μετά το άλλο, όλα τα καταστήματα Praktiker θα ανανεώνονται και αυτό σημαίνει… περισσότερα πάρτι και πιο πολλές αφορμές για διασκέδαση!