Force for Good: Όταν μια εταιρεία μετατρέπεται σε δύναμη για το καλό

Force for Good: Όταν μια εταιρεία μετατρέπεται σε δύναμη για το καλό
Μια δύναμη για το καλό και εν καιρώ κρίσης

Την περίοδο που πέρασε και κατά τη διάρκεια της οποίας νέα δεδομένα και μια σειρά από πρωτόγνωρες αλλαγές «εισέβαλαν» στις ζωές μας, όλοι μας αισθανθήκαμε και αντιληφθήκαμε την αξία του να προσφέρουμε τη φροντίδα μας και να κάνουμε το καλό για εκείνους που έχουν ανάγκη.

Μάθαμε για τους νέους μας «ήρωες», τους γιατρούς και το προσωπικό των νοσοκομείων και διαβάσαμε για τους ανθρώπους εκείνους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της «μάχης» εν μέσω πανδημίας, προκειμένου να προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους στους πλέον ευάλωτους συμπολίτες μας.

Πάνω από όλα όμως, συνειδητοποιήσαμε πως όταν όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να πράξουμε το σωστό και το καλό, τότε ο κόσμος μας μετατρέπεται σε ένα καλύτερο μέρος, ακόμη και αν οι δυσκολίες και τα προβλήματα παραμένουν. Διότι προσπαθώντας να κάνουμε το καλό και να πράξουμε το σωστό κάθε μέρα, δημιουργούμε τις βάσεις για έναν κόσμο καλοσύνης για εμάς, τα αγαπημένα μας πρόσωπα και κάθε συνάνθρωπό μας. Και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει καλά η Procter & Gamble, η εταιρεία πίσω από γνωστά προϊόντα που «μπαίνουν» κάθε ημέρα στα σπίτια μας, όπως το Ariel, το Fairy και η Always.

Η συνέχεια στο Cnn.gr