GNTM 3: Το νέο ειδύλλιο του σπιτιού ούτε που το φανταζόσουν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
GNTM 3: Το νέο ειδύλλιο του σπιτιού ούτε που το φανταζόσουν

Ακόμη κι εμείς αρνούμαστε να το πιστέψουμε

Το Greece’s Next Top Model που φέτος γίνεται με αγόρια και κορίτσια έχει μονοπωλήσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον μας τα βράδια της Δευτέρας και της Τρίτης. Ίντριγκες πάντα υπάρχουν, υπάρχουν όμως και έρωτες. Κι ενώ μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστά δύο ζευγάρια που υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι, φήμες λένε πως υπάρχει και τρίτο. Και αυτό αλήθεια δεν το φαντάζεσαι με τίποτα.

Μετά τον Σήφη με τη Μαρινέλλα, που τα vibes τα έπιασε ακόμη και ο Άγγελος Μπράτης στο χθεσινό σετ, και τη Μαριαγάπη με τον Αιμιλιάνο, έχουμε ακόμη ένα απρόσμενο ζευγάρι, το οποίο είναι η αλήθεια ολυτε κι εμείς περιμέναμε ποτέ να το δούμε.



Την αποκάλυψη έκανε η Αλεξάνδρα, που αποχώρησε στη δεύτερη δοκιμασία, όταν η κάμερα την εντόπισε σε βραδινή της έξοδο. Η Αλεξάνδρα που ήταν από τις αγαπημένες μας αποχώρησε πολύ νωρίς, ωστόσο δεν δίστασε να μας αποκαλύψει τις φήμες για ακόμη ένα ζευγάρι στο σπίτι του GNTM 3.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα είπε η νεαρή κοπέλα και πρώην παίκτρια του GNTM, το ζευγάρι αυτό χωρίς να είναι σίγουρη αν ισχύει 100%, είναι ένα από τα πιο ωραία αγόρια του reality με ένα κορίτσι που δεν περιμένεις με τίποτα να ακούσεις. Αν είσαι έτοιμη για την αποκάλυψη, μπες στη gallery που ακολουθεί και δες ποιοι είναι το τρίτο ειδύλλιο στο σπίτι του Greece’s Next Top Model.

Μόλις το δεις, πάμε στοίχημα πως κι εσύ θα παραξενευτείς.