Survivor: Η συνέχεια μετά τον καυγά Άννας Μαρίας με Χριστίνα - Όλα όσα δεν έπαιξαν στη tv (pics+vid)

Survivor: Η συνέχεια μετά τον καυγά Άννας Μαρίας με Χριστίνα - Όλα όσα δεν έπαιξαν στη tv (pics+vid)

Survivor: Αυτή είναι η συνέχεια που δόθηκε μεταξύ των παικτών της «Μπλε» ομάδας, ύστερα από τον καυγά που είχε η Άννα Μαρία με τη Χριστίνα - Αυτό είναι το υλικό που δεν έδειξε η κάμερα.

Καζάνι που… βράζει θυμίζει η κατάσταση στην «Μπλε» ομάδα του διάσημου ριάλιτι επιβίωσης. Αυτή τη στιγμή έχουν δημιουργηθεί τρεις… πόλοι, καθώς ο πρώτος είναι αυτός μεταξύ του Τζέιμς, της Άννας Μαρίας, του Νίκου και της Μαριαλένας, υπάρχει ο δεύτερος με τους Κρις και Αλέξη, που δείχνουν να είναι οι… αντάρτες και ο τρίτος με τους… ουδέτερους Πάνο και Ελευθερία, μαζί με τους νέους που έχουν μπει στο παιχνίδι, τον Σάκη, την Χριστίνα και τον Γιώργο.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι δύο… αντάρτες του Survivor, Αλέξης Παππάς και Κρις Σταμούλης έχουν αποφασίσει να τραβήξουν στα… άκρα το σχοινί και να προκαλέσουν αναταραχές στο εσωτερικό των «Μπλε», έπειτα από την στάση που κράτησε ο… πρώτος πόλος μετά το περιστατικό με την εξαφάνισή τους στο δάσος.

Μάλιστα, μετά το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, όπου οι «Κόκκινοι» πήραν μία εύκολη νίκη, η Άννα Μαρία άφησε αιχμές προς τον Κρις και τον Αλέξη, αναφορικά με την απόδοσή τους.

Όμως, κάπου εκεί προέκυψε το… ξέσπασμα της Χριστίνας που υποστήριξε πως η συμπαίκτριά της δημιουργεί μόνο εντάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr