Survivor: Πρώην παίκτρια έστειλε μήνυμα με ανοικτό... πουκάμισο (photos+video)

Survivor: Πρώην παίκτρια έστειλε μήνυμα με ανοικτό... πουκάμισο (photos+video)

Survivor: Ένα ιδιαίτερο… μήνυμα έστειλε πρώην παίκτρια του διάσημου ριάλιτι, καθώς… ξέχασε ανοικτό… πουκάμισο!

Ήταν μία από τις γυναίκες που κατάφεραν να προκαλέσουν… ντόρο από την στιγμή που μπήκε στο διάσημο παιχνίδι που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο, μέχρι και την αποχώρησή της.

Αν και δεν μπήκε από την αρχή, πρόλαβε τις δύο ομάδες με τις αρχικές τους συνθέσεις και ονομασίες, δηλαδή τους «Διάσημους» και τους «Μαχητές».

Μάλιστα, έδειξε ιδιαίτερα ικανή και ανταγωνιστική στους στίβους «μάχης» στο Survivor και για τον λόγο αυτό, αποτέλεσε… μήλον της έριδος μεταξύ του Γιώργου Κοψιδά και του Τζέιμς Καφετζή, όταν οι δυο τους κλήθηκαν να διαμορφώσουν από την αρχή τις δύο ομάδες.

Τελικός νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος μπόρεσε και την πήρε με το μέρος του, με αποτέλεσμα να αλλάξει χρώματα και ομάδα.

Πάντως, η συγκεκριμένη κίνηση δεν ήταν και η καλύτερη για την πρώην παίκτρια του διάσημου ριάλιτι επιβίωσης, καθώς θα προτιμούσε να έμενε στην μπλε ομάδα, μαζί με τα περισσότερα παιδιά που είχε δεθεί.

Μάλιστα, η αλλαγή… στρατοπέδου έφερε και την αλλαγή στην ψυχολογία της, η οποία έπεσε, μαζί με την αγωνιστική της παρουσία.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr