Survivor: Αποκάλυψη! Το ψέμα Νίκου που έστειλε τη Χριστίνα στον τάκο - Δεν το είδε κανείς (pics+vid)

Survivor: Αποκάλυψη! Το ψέμα Νίκου που έστειλε τη Χριστίνα στον τάκο - Δεν το είδε κανείς (pics+vid)

Survivor: Ένα τρομερό ψέμα χρησιμοποίησε ο Νίκος Μπάρτζης προκειμένου να στείλει την Χριστίνα Κεφαλά στον τάκο και δεν το παρατήρησε κανένας.

Απίστευτα πράγματα έλαβαν χώρα στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor, αυτό της Τρίτης (23/03) όταν οι «Μπλε» κλήθηκαν να επιλέξουν τα επόμενα μέλη τους που θα ήταν υποψήφια προς αποχώρηση, μια και έχασαν και το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.

Ήδη η πρώτη υποψήφια ήταν γνωστή και ήταν η Άννα Μαρία Βέλλη, την στιγμή που ο Νίκος Μπάρτζης είχε κερδίσει την ατομική ασυλία και ήταν ασφαλής.

Παράλληλα, ο εν λόγω παίκτης είχε και μία… υποχρέωση, η οποία ήταν να υποδείξει τον επόμενο παίκτη από την ομάδα του για να τεθεί στην διαδικασία της αποχώρησης.

Έτσι, μετά την… ανάδειξη του Τζέιμς Καφετζή από την διαδικασία της ψηφοφορίας των μελών των «Μπλε», ο λόγος πέρασε στο Νίκο Μπάρτζη, προκειμένου να ανακοινώσει τον… εκλεκτό του.

Ωστόσο, σ’ αυτό το σημείο ο Έλληνας αγρότης υπέπεσε σε μία… γκάφα, λέγοντας ένα μεγάλο ψέμα και στέλνοντας την Χριστίνα Κεφαλά στον τάκο, έχοντας ως στόχο να προστατεύσει τα δύο άλλα μέλη της ομάδας του, τα οποία είναι και οι πιο κοντινοί του στο Survivor.

Την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Τζέιμς Καφετζή, οι οποίοι είχαν αναδειχθεί από τις δύο… κάλπες στο συμβούλιο του νησιού.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr