Survivor: Χοντρό σκηνικό και άγρια βρισίδια μόλις έκλεισαν οι κάμερες - «Άντε γαμ@#$» (photos+video)

Survivor: Χοντρό σκηνικό και άγρια βρισίδια μόλις έκλεισαν οι κάμερες - «Άντε γαμ@#$» (photos+video)

Survivor: Μία ακόμα βραδιά έντασης στο διάσημο ριάλιτι, καθώς μόλις έκλεισαν οι κάμερες και ολοκληρώθηκε το συμβούλιο, εκτυλίχθηκε χοντρό σκηνικό μεταξύ των παικτών κι η κατάσταση ξέφυγε άμεσα με άγρια βρισίδια.

Το κλίμα μεταξύ των παικτών και των ομάδων μέσα στο Survivor μόνο θετικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Τουναντίον.

Σε κάθε ευκαιρία, οι παίκτες που βρίσκονται μέσα στο διάσημο ριάλιτι επιβίωσης δείχνουν τα συναισθήματά τους, τόσο μπροστά από τις κάμερες, με τρομερές επιθέσεις και συνεχείς αναφορές, όσο και μόλις φεύγουν τα συνεργεία και παραμείνουν στην παραλία τους.

Η ένταση αυτή είναι έκδηλη και εκεί που φαίνεται πιο φανερά είναι κατά τη διάρκεια των συμβουλίων του νησιού, όπου οι δύο ομάδες καλούνται να αποφασίσουν για τα μέλη που θα τεθούν στην διάθεση του κοινού και είναι προς αποχώρηση.

Αυτό άλλωστε έγινε τόσο στο συμβούλιο όπου οι δύο ομάδες χωρίστηκαν από την αρχή, αλλά και σ’ αυτά που ακολούθησαν έπειτα από τα δύο αγωνίσματα ασυλίας.

Όπως είναι γνωστό, αυτή την εβδομάδα, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Τριαντάφυλλος και Αλέξης Παππάς από τους «Κόκκινους», με τον Έλληνα τραγουδιστή να βγαίνει από την κάλπη και τον ηθοποιό να προκύπτει έπειτα από υπόδειξη του Ηλία Μπόγδανου.

Για τους «Μπλε», υποψήφιοι είναι οι Χριστίνα Κεφαλά και Κώστας Παπαδόπουλος, με την πρώτη να αποτελεί το… μαύρο πρόβατο των συμπαικτών της, ενώ ο γνωστός ζαχαροπλάστης ήταν ο… εκλεκτός του Γιώργου Κόρομι.

Μάλιστα, δύο εκ των υποψηφίων ήταν και οι απόλυτοι πρωταγωνιστές του τελευταίου συμβουλίου.

Όπως είδαμε και στο επεισόδιο της Τρίτης (6/4) ο Αλέξης Παππάς εξαπέλυσε ευθεία επίθεση προς τον Τζέιμς Καφετζή, κατηγορώντας τον για καθοδήγηση του Ηλία Μπόγδανου, ενώ ο Κώστας Παπαδόπουλος έριξε τις βολές του εναντίον του Τριαντάφυλλου.

Ο λόγος είχε να κάνει με μία ακόμα απουσία του Έλληνα τραγουδιστή από το στίβο… μάχης.

Ωστόσο το θέμα δεν έκλεισε μόλις ολοκληρώθηκε το συμβούλιο του Survivor και έκλεισαν οι κάμερες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο, μόλις οι παίκτες αναχωρούσαν από το χώρο που γυρίζεται το συμβούλιο, υπήρξε νέα ένταση και αυτή την φορά ήταν ακόμα πιο… χοντρό το σκηνικό, με τους παίκτες να ξεφεύγουν και να βρίζονται μεταξύ τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr