Συνεπιμέλεια: Ενεργοί μπαμπάδες προς υπ. Δικαιοσύνης – Αναφανδόν υπέρ τα σχόλια στη διαβούλευση

Συνεπιμέλεια: Ενεργοί μπαμπάδες προς υπ. Δικαιοσύνης – Αναφανδόν υπέρ τα σχόλια στη διαβούλευση

Επιστολή στον υπουργό Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνο Τσιάρα, έστειλαν οι «Ενεργοί Μπαμπάδες» τονίζοντας ότι τον συντριπτικά μεγάλο αριθμό σχολίων υπέρ της Συνεπιμέλειας στη διαβούλευση του νομοσχεδίου

Επιστολή στον υπουργό Επιστολή στον υπουργό Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνο Τσιάρα, έστειλαν οι «Ενεργοί Μπαμπάδες» παραθέτοντας του τα στοιχεία υπέρ της Συνεπιμέλειας στα σχόλια κατά την δημόσια διαβούλευση του σχετικού νομοσχεδίου.

Όπως τονίζουν «το ποσοστό των συμμετεχόντων που πήρε μέρος στην διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης και στηρίζει τις επερχόμενες αλλαγές, ανέρχεται στο 81,96% ενώ μόνο το 13,13% είναι αντίθετο».

«Η ίδια η έννοια της Συνεπιμέλειας, βρίσκει απόλυτα σύμφωνο ένα ποσοστό 82% που μεταφράζεται σε 12.211 πραγματικά σχόλια» συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.

«Σας καλούμε ξανά να νομοθετήσετε με άξονα πάντα το ύψιστο συμφέρον των παιδιών μας το οποίο κατοχυρώνεται με την από κοινού, εξίσου και αδιαίρετη γονική μέριμνα, τον ίσο χρόνο ανατροφής και την εναλλασσόμενη κατοικία για όλους εκείνους τους γονείς που κρίνονται κατάλληλοι και ικανοί να ασκήσουν τα γονικά τους καθήκοντα» καταλήγει η επιστολή των «Ενεργών Μπαμπάδων».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr