Survivor: Βγήκαν τα μαχαίρια στις καλύβες - Άγριοι καυγάδες - «Αυτό κόφτε το» (pics+vid)

Survivor: Βγήκαν τα μαχαίρια στις καλύβες - Άγριοι καυγάδες - «Αυτό κόφτε το» (pics+vid)

Survivor: Μπαρούτι… μυρίζει στις καλύβες των «Κόκκινων» και των «Μπλε» και ήδη βγήκαν τα μαχαίρια. Άγριοι καυγάδες και ατάκες… φωτιά.

Στην τελική… ευθεία έχει μπει το διάσημο ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο, μια και οι ομάδες έχουν… μειωθεί σημαντικά, έπειτα από τις συνεχείς αποχωρήσεις.

Μάλιστα, η πολύμηνη παρουσία των παικτών στο Survivor τους έχει φέρει στα όριά τους και ήδη «σκάνε» οι πρώτοι άγριοι καυγάδες.

Βέβαια, κάτι τέτοιο είναι φυσιολογικό, καθώς οι παίκτες βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό… απομονωμένοι στις καλύβες των δύο ομάδων, σ’ αυτή των «Κόκκινων» και σ’ αυτή των «Μπλε», με τις συνθήκες να μην είναι ιδανικές.

Παράλληλα, η έλλειψη φαγητού μπορεί να πυροδοτήσει μεγάλες κόντρες και άπαντες φαίνεται πως βρίσκονται λίγο πριν την… έκρηξη.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, οι πρώτες εκρήξεις μεταξύ παικτών που κανείς δεν περίμενε έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους.

Ειδικά από την στιγμή που φτάνει η ώρα των δύο συνεχόμενων αγωνισμάτων για τις ασυλίες, όπου κρίνεται ποια ομάδα θα αναγκαστεί να μπει σε διαδικασία ψηφοφορίας για να χάσει ένα ακόμα μέλος της.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr