Πήγαμε στο πρώτο κατάστημα «νέας γενιάς» IKEA στον Πειραιά και το λατρέψαμε

Πήγαμε στο πρώτο κατάστημα «νέας γενιάς» IKEA στον Πειραιά και το λατρέψαμε

Συνέχισε να διαβάζεις για να πάρεις μια γεύση από όλα όσα μπορεί να σου προσφέρει και γιατί αξίζει να το επισκεφτείς και εσύ.

Αν χρησιμοποιείς και παρακολουθείς συχνά τα social media, τότε το hashtag #ikeapiraeus πιθανότατα κέντρισε το ενδιαφέρον σου τις τελευταίες ημέρες και σε έκανε να σκεφτείς ότι μάλλον, κάτι νέο «παίζει» στην πόλη.

Η αλήθεια είναι ότι το πρώτο κατάστημα IKEA «νέας γενιάς» στον Πειραιά είναι γεγονός και εμείς, ως γνήσια κορίτσια των Νοτίων Προαστίων, δεν χάσαμε χρόνο και σπεύσαμε να το επισκεφτούμε.

Στην περίπτωση που θέλεις, λοιπόν, να ανανεώσεις τους χώρους του σπιτιού σου ή γενικότερα, σου αρέσει να απολαμβάνεις συχνά μία IKEA εμπειρία για να αντλείς deco έμπνευση και φυσικά, αν λατρεύεις τα διάσημα σουηδικά κεφτεδάκια μαζί με τον αγαπημένο σου καφέ ΙΚΕΑ, συνέχισε να διαβάζεις για να πάρεις μια γεύση από όλα όσα μπορεί να σου προσφέρει και γιατί αξίζει να το επισκεφτείς και εσύ.

#1 Είναι δίπλα σου και ενδείκνυται για χαλαρό shopping

Είτε ζεις στον Πειραιά, είτε στο κέντρο της Αθήνας, το σίγουρο είναι πως στο κατάστημα «νέας γενιάς» IKEA στον Πειραιά, θα φτάσεις πανεύκολα και χωρίς να χάσεις χρόνο. Πρόκειται ουσιαστικά για μία νέα επιλογή, που σου επιτρέπει να κάνεις τις αγορές σου για το σπίτι, μέρος μίας ολοκληρωμένης shopping εμπειρίας. Με λίγα λόγια, θα πας στα αγαπημένα σου καταστήματα για να βρεις τα στυλάτα outfits σου και στη συνέχεια, θα κάνεις και ένα πέρασμα από το IKEA.

ikea2

Βλέπεις, το νέο αυτό κατάστημα της IKEA στεγάζεται στο «Μέγαρο Πολίτου», ένα ιστορικό, νεοκλασικό κτήριο, δίπλα στην κεντρική αγορά του Πειραιά, επί της οδού Δημητρίου Γούναρη, πολύ κοντά στο λιμάνι. Θα πας εύκολα, λοιπόν, τόσο με το προσωπικό σου όχημα, όσο και με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

ikea3

#2 Θα βρεις ό,τι θέλεις για το σπίτι ακόμη πιο κοντά σου

Αν μπορούσαμε να περιγράψουμε με λίγες λέξεις το κατάστημα «νέας γενιάς» IKEA στον Πειραιά, θα λέγαμε πως είναι αναμφίβολα… μικρό αλλά θαυματουργό. Διότι μπορεί να μην φτάνει σε τετραγωνικά μέτρα τα γνωστά σου καταστήματα IKEA στον Κηφισό ή το Αεροδρόμιο όμως, σε αυτό θα βρεις κυριολεκτικά αμέτρητες επιλογές για το σπίτι σου. Για την ακρίβεια, σε συνολικά 2.000 τ.μ. και σε τρεις ξεχωριστούς ορόφους, βρίσκονται πάνω από 1.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, που ανανεώνονται διαρκώς, ενώ σου δίνεται επίσης η δυνατότητα να παραγγείλεις οποιοδήποτε προϊόν ΙΚΕΑ θέλεις και να το παραλάβεις στον χώρο σου ή στα καταστήματα ΙΚΕΑ Κηφισός και ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο.

ikea4

Αν αναρωτιέσαι τι ακριβώς θα βρεις σε αυτούς τους ορόφους, να αναφέρουμε πως στο ισόγειο του καταστήματος θα ανακαλύψεις όλα τα αγαπημένα σου είδη οικιακού εξοπλισμού και αξεσουάρ σε μεγάλη ποικιλία, ενώ στον πρώτο όροφο βρίσκεται ο Εκθεσιακός Χώρος με σύγχρονες ιδέες και λύσεις για τη διαμόρφωση όλων των χώρων του σπιτιού. Όσο για τον δεύτερο όροφο, εκεί θα βρεις το Κέντρο Σχεδιασμού κουζίνας και ντουλάπας και θα συναντήσεις εξειδικευμένους υπάλληλους, μαζί με τους οποίους θα σχεδιάσεις εξατομικευμένες λύσεις για τους χώρους σου. Με λίγα λόγια, θα βρεις ό,τι ψάχνεις για το σπίτι, ακόμη πιο κοντά σου.

ikea5

#3 Θα απολαύσεις και τα διάσημα σουηδικά κεφτεδάκια και βιολογικό καφέ

Κακά τα ψέματα. Ένας από τους λόγους που θέλουμε να επισκεπτόμαστε τα καταστήματα IKEA ξανά και ξανά -εκτός από τα αγαπημένα μας είδη για το σπίτι- είναι και τα πιάτα που γευόμαστε σε κάθε μας ραντεβού εκεί, όπως τα διάσημα σουηδικά κεφτεδάκια και ο απολαυστικός σολομός. Τώρα, λοιπόν, έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις όλα τα παραπάνω με θέα το λιμάνι του Πειραιά -και όχι μόνο, θα σημειώσουμε εμείς.

ikea6

Διότι αφού επισκεφτείς τον δεύτερο όροφο του καταστήματος και το αναπαυτικό lounge area, στο οποίο βρίσκεται η Γωνιά με τις Σουηδικές Γεύσεις και το Εστιατόριο ΙΚΕΑ, θα έχεις επίσης την ευκαιρία να κάνεις και ένα πέρασμα από το ξεχωριστό ΙΚΕΑ Τake-Αway Café που λειτουργεί στο πρώτο κατάστημα IKEA «νέας γενιάς» στον Πειραιά, για να απολαύσεις ένα γρήγορο καφεδάκι και δη, γευστικό, από βιολογικό καφέ με πιστοποίηση UTZ, που έχει καλλιεργηθεί με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. Τι άλλο να ζητήσεις από μία shopping εμπειρία;

ikea7

Είτε θέλεις να ανανεώσεις άμεσα τους χώρους του σπιτιού σου, είτε χρειάζεσαι διακοσμητική έμπνευση ή θέλεις απλώς να γευτείς τα διάσημα σουηδικά κεφτεδάκια, που λαχταράς κάθε φορά που σκέφτεσαι τα IKEA, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να κάνεις και εσύ ένα πέρασμα από το πρώτο κατάστημα IKEA «νέας γενιάς» στον Πειραιά. Το σημαντικό είναι πως βρίσκεται ακόμη πιο κοντά σου και είναι η προσθήκη που χρειαζόσουν για να κάνεις τις shopping εμπειρίες σου ακόμη πιο ιδιαίτερες και ξεχωριστές.

#ΙΚΕΑpiokonta #ikeapiraeus